Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Black Clover anime
Nester
Csillaghullás

Kérdesedre a válasz helyes. Én se olvasok mangát, de el lett ejtve egy halk nyöszörgés erejéig. Yuno ezért nem őrült meg, mert ő nem reinkarnálódott, hanem félig eleve az. Valószínűleg Licht megmentette a gyermekét. Gondolom erre fogunk bővebb választ, de most Nerón lesz a hangsúly
 
Blade00
Ennél jóval egyszerűbb a dolog Lichték gyerekének még nem volt személyisége csupán lelke még nevet sem kapott. Így nem igazán tudta volna átvenni Yuno helyét mivel ahhoz tudat is szükséges lett volna ez bele gondolva elég szomorú.
 
Jaeger
Yuno nem félig elf ez 100% szóval ezt ne folytassuk :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Csillaghullas írta:
De milyen démon van Lichtben?


Mint kiderült Licht használta magán a legtiltottabb mágiát és ő vált azzá az ős démonná - annak érdekében, hogy ne lopja el a testét és a mágiáját a Wevil (Word Magic Devil) - , amit minden rész elején promóztak ezidáig. Tehát nincs Lichtben semmilyen démon, csak valószínűleg egy fordítási hiba csúszott be.
 
Csillaghullas
Oh, ezt így nem is kapcsoltam össze azzal a korábbival, de tényleg :)
 
burn3000
Most bekavarodtam egy pöppet, eddig abban a hitben voltam ,hogy Asta démona az a nagy ami kővé vállt , de akkor most egy fikarcnyit sem tudunk arról ,hogy ami benne van az kinek a kutyája macskája ? Csak be ne dobjanak nekem valami olyat ,hogy ő egy legerősebb démon mert akkor levágom magam nyaktól lefelé...
 
Jaeger
Nincs arról információ kicsoda az a démon.

Asta miatt lehet a legerősebb démon aki valaha létezett ha úgy veszük.
Már írtam korábban, hogy valószínűleg mivel Asta nagyon kétségbeesett a manga elején ezért kapott egy sötét grimoárt. Asta nem tud mágiát használni, de ott vannak neki a kardok amikkel elég nagy dolgokat lehet elérni. Ahogyan Asta erősödik úgy a démon is fog.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Csillaghullas
Azért Yami most is elég menő volt :)
 
Blader
Érzelmiekben ez volt a legjobb epizód. :' ) Ez volt a tetőpontja az első Sagának, amit az első résztől kezdve építettek fel.
Néhány részen belül kiderül, hogy a következő Saga miről is fog szólni. ;)

Néhány infó a rész mögötti munkálatokról, az animátorok tweetjei alapján:
A BC anime felelős rendező, Tatsuya Yoshihara (Aki rengeteg briliáns harcjelenetet készített már az animéhez) és kis csapata konkrétan éjszakába nyúló munkát végeztek (14-20 óra kb /nap.), tekintve, hogy kevesen dolgoznak ezen a projekten. Ugyebár (sajnos) hétről-hétre készül el egy rész, a Pierrottól pedig nem sok erőforrást, határidőt meg még annyira sem kaptak. Alapesetben egy Meliodas vs Escanor szint körüli harcnak nézett volna ki, ha nem adták volna bele szívüket-lelküket. Habár ők kissé csalódottak voltak, mert nem sikerült a 100. résznél jobb animációt készíteni a kevés idő miatt, és néhány helyen nem tudták befejezni az utolsó simításokat, amit majd kijavítanak, mikor megjelenik Blue-Rayen a rész. Gyakorlatilag a határidő utolsó percéig dolgoztak, iszonyatosan kimerültek voltak már. Hatalmas respect nekik!

Mellesleg a részt 4 db. akciódús fejezetből adaptálták, ami egyenként 14-15 oldalt foglal magába, ha jól emlékszem. Ilyet eddig még csak egyszer csináltak a 116. résznél. Az anime eléggé behúzott a manga mögé, 12-13 résznyire van innen a manga, ha a 2 fejezet / rész féle sémát alkalmazzák innentől.
Valószínűleg közelebbről szüneteltetni fogják az animét egy időre, vagy a Pierrothoz híven bevágnak legalább egy 10 részes Fillér Arcot.

Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy megtartják-e az intro-t amit bejátszottak minden rész előtt, vagy a következő Sagához fogják igazítani idővel. :hmm
Szerkesztette: Blader - 2020.01.29. 22:26
 
Csillaghullas
Jobban járnának akkor, ha szüneteltetnék, a töltő részek nem vezetnek semmi jóra, lásd Naruto, Bleach. Ez a rész tényleg jól meg volt csinálva, de azért Nero még mindig sokkal aranyosabb az endingben, mint magában a soriban.
Intro alatt a densetsu ni natta - legendává vált-féle szövegre gondolsz? Mert az már így is változott egy kicsit.
Nagyon úgy néz ki, hogy a manga/anime készítés elég durva meló lehet, sok mangaka bele is betegszik.
 
Blader
Én is a szünet fele hajlok, viszont a mangában akad egy-két rész ahova beszúrhatnak majd egy Max. 2-3 részes mini-fillert, canonizálva. Asta és Fanzell története is csak a light novelben volt benne emlékeim szerint, és Yami meg William 2 részes múltbeli rivalizálása is anime-only dolog, a mangában néhány flashbackel megoldották.

Igen, Az I. Varázslókirály és Licht legendája. Észrevettem én is, hogy megváltozott. Viszont ez a fejezet a következő (vagy azutáni) részben lezárul ezért is gondolom, hogy új introt kap az anime, vagy csak szimplán kivágják ezt.
 
goku5
Hát eddigi részek közül tán tényleg ez volt a legjobb és nem a harcok miatt. Érzelmes volt. És tényleg már nagyon nyomják Astát. De az egyik legjobb akkor is Yami volt. Még a végén az elf is beleszeret nem csak az emberi személyisége!
Animációra se igen lehetett panasz.
Azért kíváncsian várom hogy mi is lesz a levezetés. Főleg mi lesz az elfekkel?

A szünet tényleg jobb lenne a történet szempontjából, de szerintem biztos hogy benyomnak megint egy csomó fillert. Megint csak a pénz és nézettség miatt.
 
Jaeger
Tényleg csodálatra méltó, hogy ennyi munlát beleöltek a dologba :)


Az a szünet nem biztos, hogy olyan kis szünet lesz szerintem. Most minimum 1 évet kikéne, hogy hadjon ráadásul a mangát nem nagyon viszik igy nem vagyok benne biztos, hogy folytatják egyáltalán.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
burn3000
Az első varázslókirály nem bírta végül ki silabizálni ,hogy Asta kicsoda de Yunora rájött . Nem tudom ,hogy azt lehet a készpénznek venni amikor Nero szemében a varázslókirály után Astát vágták be egyből és ez azt jelentené e ,hogy valamilyen uton módon az ő vére . Elég epic a fejlődésük csak én már egy dolgot nem értek . Asta és Yuno is a most mutatott formában olyan erősek szerintem ,hogy a legtöbb kapitányt meg tudnák püfölni . Ki lesz a következő ellenfél ha a mostani 1v1 ben bárkit legyőzne ? A kardoknak a célszerű használatáról is keveset tudunk még és sok dolog fedve van . Kíváncsi leszek ,hogy zárják le majd ezt az animét és meddig fog futni.
 
Jaeger
Tudom vad ötlet, de amig ez szünetre megy ha szünetre megy persze...

Pierott megcsinálhatná az utolsó Bleach arcot animében :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: