Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Black Clover anime
burn3000
Nem tudom ,hogy nyitott-e már valaki ennek külön topikot. Ha igen nyugodtan töröljétek ha pedig nem én szívesen beszélgetnék pár szót erről is. Anime és/vagy manga, bármelyikről.
 
DarkSider
Nekem a hetente nézős animek közé került ez is :D Bár nem említeném egy lapon pl. a nanatsu no taizai-al, de kiváncsi vagyok mi kerekedik ki belőle.
Pl. a főszereplő ereje kicsit furcsa nekem, mert neki van az egyik, ha nem a legjobb ereje, és mégis mindenki, mint valami nem hozzáértő lenézi, hogy nincs varázsereje.
Gondolom ebbe se visznek bele sok drámát majd, de időtöltésnek nekem tökéletesen megfelel :D


Nem azért vagyok itt, hogy beilleszkedjek a világodba, hanem azért, hogy létrehozzam a sajátomat.
 
Csilla1050
Ez az összes eddigi shounen animék egyvelege, igazából semmi eredetiség nincs benne, full copy.
Amiket felfedezni véltem benne:

Naruto - A falut/várost megtámadja egy szörny/kilencfarkú, amit egy mágus/ninja megöl/lepecsétel.

Kék ördögűző - Adott a 2 testvér/féltestvér, akiket örökbefogad egy pap. A fiatalabb (Yuno/Yukio) gyermekkorában félénk, gyönge, mig az idősebb (Asta/Rin) bátor és erős, majd később az idő múlásával ez fokozatosan megváltozik és teljesen az ellenkezője lesz. A fiatalabb bölcs és erős, az idősebbik buta és lényegesen gyöngébb (pszichés vagy fizikai értelemben, esetleg mindkettő)

Most így késő este csak ennyi jutott eszembe. de tuti van még, mert multkor összeszámoltam, na mindegy.
Hogy valamit mondjak is róla: Nekem egyáltalán nem tetszik. A főszereplő irritáló bár ez nem ujdonság, kétlem, hogy valaha is látnánk a megtört, gyönge oldalát, nem tudom miért természetes az, hogy az egész életében megalázott és lenézett emberke egy életerős vidám alak, aki úgy viselkedik, mint akit fejre ejtettek. Nem tudom sajnálni, de elismerni sem az erőfeszítéseiért. Egy jó példa: Naruto is egy végtelenül nagy gazfickó volt, láttuk, hogy erős, ugyanakkor azt is, hogy mennyire de mennyire szenvedett, az az ikonikus hintás jelenet, amikor szomorúan ott ült...Libabőr.

A karaktere egyelőre még sablon shounen főhősnek is kevés, jelentéktelen.
Asta céhe is egy copy+paste, mindenki sorolja a magáét, komoly témák közepette, az egyik a húgicájáról, a másik piáról, a harmadik a kajáról ábrándozik, és ezt folyamatosan...Egy értelmes eszmecsere sem zajlott még le a főszereplő és a többiek között.

Amit az előttem szóló is említett: Asta ereje figyelemre méltó, a hozzáértő "nagy" máguskollégáknak pedig fogalmuk sincs, hogy mi lehet az, de még csak nem is érdekli őket...Annyira sablonkarakterek, hogy még gondolkodni is elfelejtenek. Csak folyamatosan a "hulladék", "egy senki", "falusi paraszt"...Pedig a srác kezében egy mágiablokkoló nem kis méretű kardocska himbálódzik, a grimoárját sem furcsállják...Agyam eldobom.

Nagyon gyönge kezdés ez az animétől, nekem eddig komédia.
Huh :D Tudnék még írni, de már nagyon késő van. Egy szó mint száz: Unalmas. Úgygondolom vagyunk mi animések (Shounen oldalon is) már annyira igényesek, hogy ennél kicsit többet kapjunk, ez az én véleményem.
Szerkesztette: Csilla1050 - 2018.02.03. 01:05
 
Avaren
Az 1. rész első 10 percét néztem meg fülhallgatóval, mehettem is fülészetre utána. :D
Lenémítva meg nem fogok animét nézni, szóval dobva lett. :D
 
DarkSider
Nem lehet nehéz a fordítók munkája, mivel a főszereplő végig ordít, mint valami 2 éves gyermek akit magára hagytak a plázában. Nem tudom, hogy egy értelmesnek se tűnt fel, hogy ez egyáltalán nem vicces :D Remélem az újabb részeknél ezt elfelejtik. Egy 10es skálán nekem olyan 7-es ez az anime. :P


Nem azért vagyok itt, hogy beilleszkedjek a világodba, hanem azért, hogy létrehozzam a sajátomat.
 
burn3000
Srácok nekem kicsit elhamarkodott volt ez a véleménykifejtés :D Szerintem ez egy nagyon jó anime lesz. Vannak benne idétlen dolgok tényleg mint az is példának okáért ,hogy miért nem mond senki semmit és miért nem furcsállják az 5 levelű lóherés könyvet. Ez nekem nagyon szúrja a szemem. Az ordibálást kibírom. Sajnos sok animébe ilyen idióták ordítanak. Lényegében én várom ,hogy valami kifejlődjön belőle. Bízom benne ,hogy kapunk a végére egy franko kis dolgot :D
 
bicskei
Valaki olvassa a mangát?
várható volt a nagy fordulat..de én picit elsietettnek érzem.
 
burn3000
Na miujsag sracok? Kíváncsi vagyok a véleményetekre ennyi idő után . Nekem kedvenceim közé tartozik hiába tudom egy újabb elcsépelt klisés shounen. Várom ki mit mond.
 
Mistogun
Én nézem hétről hétre nem rossz de nem egy világ megváltóan jó anime Asta szinkronja+üvöltéseit én már rég megszoktam ennyi rész után.

Igazábol megszerettem ezt az animét de ha valaki megkérdezi tőlem hogy mi benne a jó akkor nem tudnánk mit mondani klissés sztori+karakterek. Ha nem hétről hétre nézném akkor biztos abba hagytam volna már de így megtudom nézni.


FIRE AND BLOOD
 
burn3000
Kiváncsi vagyok a véleményetekre ,hogy a beast mode mennyire jött be nektek. Szerintem "HA" így marad ,hogy nem alakul át csak nagyon erős lesz tőle nekem ez egy lépés a shounenbe. Általánosságba mindig valami más formát öltenek a főhősök amikor rage modeba vannak itt meg szimplán jelenlét tükrözi és nem lesz démon teste csak simán betolyik mindenki és mintha 3x megnőne a fizikai ereje. Nekem személy szerint bejött .
 
kasza93
Nyugodj meg lesz Astanak olyan power uppja ahol változik a kinézete, es elég badass lesz. Csak most még simán nem érte el azt a szintet. Az a történetszál viszont majd csak a következő évadban lesz meganimálva.
 
burn3000
Sziasztok. Hát eljött a napja amikor Asta átalakult. Na már most . Mi a halál volt az amit láttunk? Nem tudom eldönteni ,hogy ez mestermunka vagy egy rakás szar ? ! A szemem golyózott nem bírtam felfogni a harcot és semmit sem vele együtt. Nagyon badass volt az átalakulás de ahogy harcoltak az szinte felfoghatatlan és nézhetetlen .. Ez a királynő meg olyan erős mint egy wizard king .. A story tetszik és pörög is de ez a harc animálás nagyon barátságtalan. Ki ,hogy látja ?
 
attila92
A harc nekem is eleg zavaros volt pedig alig vartam eszt a harcot
 
goku5
Megnéztem én is a részt!
A harc egyszerűen borzalmas volt szerintem. A többi rész a megszokott minőségű volt de nem tudom a harci jelenettel mit akartak elérni.(Nem olvasom a mangát)
Sőt az egész átváltozástól kezdve nagyon ismerős volt. Szinte lehet mondani a Narutó koppintása. Egy belső szörny aki erőt ad és egy erős ellenfélnél mindent legázol. Ez megspékelve egy borzalmas animálással. Ne mondja más nekem senki aki nézte a Narutót hogy ez a rész nem a Narutó (kilencfarkú) - Pain koppintása lett volna. Persze átírva erre a történetre.
 
burn3000
Én alapjáraton kedvelem nagyon a Black Clovert a hibái és klisés szarjai ellenére is. Az a baj nem lehet rámondani ,hogy Naruto copy mert minden shounen hasonlo (általában) van egy belső powerupp ami csak akkor jön elő ha majdnem meghalsz. Itt is ez volt a helyzet és nagyon jól meganimálhatták volna és szépen elrontották.
 
Ugrás a fórumra: