Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Black Clover anime
Blader
Mangaolvasóként írok. A 126. és 127. részek teljes egészében benne voltak a mangában, viszont a 125. rész a bázison lévő szörnyekkel fillér rész volt, azelőtt meg volt 2 recap ugyebár. Kellett egy kis fellélegzés a csapatnak így az első Saga finálé után.
A következő részek is a manga fejezeteit fogják feldolgozni, építenek a következő arc/saga-ra.

Viszont (!), figyelembe véve a tényt, hogy az anime vészesen közel van a mangához (20 fejezetnyi eltérés maximum), hivatalosan is bejelentették, hogy egy anime-original arcba fognak belevágni, a mangaíró Yuki Tabata felügyelete alatt. Hívható fillérnek is, de ez teljesen egészében canon lesz. A következő két-három részben fény derül arra is, hogy mi fog szerepelni ebben történetívben, nem akarok spoilereket mondani róla, de kibővítenek egy bizonyos eseményt ami a mangában volt, plusz adaptálhatják a Light Noveleket is. (Fanzell története is Light Novel eredetű)

Az anime-original arc kezdete nagyjából a 129. - 131. részek valamelyikén várható, figyelembe véve a hátralevő mangafejezetek számát addig a bizonyos pontig.

Az arc hosszáról nincsen még információ, de feltételezhetően 10, maximum 15 rész lesz a terjedelme, ha nem kevesebb, utána pedig gőzerővel fogják adaptálni a mangát ismét.
Szerkesztette: Blader - 2020.03.26. 20:19
 
goku5
Köszi az infót!
Pedig tisztára azt hittem, hogy a 126. kék rózsás szerelmi szál tiszta spoiller! Nem gondoltam volna, sőt az utolsó 127. rész kb felét is annak írtam volna le! Érdekes! Jó tudni!
De akkor még kb 2-3 részig még manga alapú lesz! De így tényleg nem éri be túl gyorsan. 1 rész az kb 2 fejezet nem? Azt hittem több filler jön ezért is gondoltam az előzőeket annak. Főleg hogy a 126. ban semmit nem ment előre a történet.
 
Blade00
A 126os részben is haladt a történet, csupán más tekintetben hisz a kékrózsa kapitány átkáról, és részben a lovagrendről tudtunk meg többet. Plusz azt hogy Asta idióta, de egy szinten érti Noelle érzéseit még ha elég minimálisan is.
Igaz nekem annyira nem jött be, és mivel olvasom a mangát ezért a nagy részét átpörgettem.
 
belthazor05
Sziasztok!

Nemreg kezdtem el nezni az anime-t, ncore-ról kezdtem el tölteni mellékelt magyar felirattal, viszont minap feltűnt hogy csak a 125. részig van csak feltöltve...
Tudja valaki hogy honnan tudnám letölteni a további részeket...???
 
Tapion-sama
http://horriblesu...
https://nyaa.si/

Magyar feliratot mi nem készítünk hozzá, más oldalak reklámozása pedig szigorúan tilos, úgyhogy maximum privát üzenetben kaphatsz erre választ.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
belthazor05
Köszönöm a gyors valaszt!!!
 
Dzsiza
Movie várható belőle??? ha szabad kérdeznem vagy ha valaki tud róla valamit még köszönnem a választ
 
goku5
Hát én nem hinném hogy várható lenne belőle film. Sajnos a mostani helyzet miatt (vírus) még csúsznak is a dolgok.
Na meg az anime is a manga közelében van. Szóval egyéb ötletekkel inkább az animét folytatják minthogy filmet csinálnának belőle.

Egész jó volt amúgy a heti rész! Lehetett rajta röhögni. Béna királynő és nagy dolgát végző kapitány! Na meg egyebek.
Amúgy ez a fél évünk van és legyünk erősebbek (mint az eddigi legerősebbek) minden áron nagyon ismerős nekem. Tisztára a DB jutott róla az eszembe. Mennyünk edzeni!!!
Gondolom ez a fél év meg az edzések lesznek a novel feldolgozások ideje.
Kezdek amúgy kíváncsi erre a Noel féle átokra. Nem lenék meglepve ha az megint egy másik démonhoz kapcsolódna.

Amúgy az új ending érdekes lett. Egész jó a maga egyszerű módján. A vége meg különösen érdekes. (Asta Noel)
 
Blader
Filmről jelenleg nincsen semmiféle hír. A jövőben viszont lehetséges, hogy készítenek egyet, már érik egy ideje. A kérdés az, hogy mikor.

A következő résszel kezdetét veszi az anime-original arc, ami canon is egyben. Tabata felügyelete alatt végzik majd. A mangában a fél éves edzésből csak annyit láttunk, hogy ki hova ment edzeni (nem mindenkit mutattak még) és már a fejezet végén ott virított a "Half year later.." felirat. :ehh Ez egy jó alkalom a mangának, hogy elhúzzon és mi is megtudhatunk többet az edzésükről. 25 résznél nem számítok többre, mielőtt újra elkezdik adaptálni a mangát. Aztán ki tudja, lehet kevesebb lesz.
 
Csillaghullas
Belthazor05, ha nem ragaszkodsz a letöltéshez, a szokásos videómegosztó oldalon fenn van online 129-ig.
 
Ugrás a fórumra: