Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Black Clover anime
Blader
Mangaolvasóként írok. A 126. és 127. részek teljes egészében benne voltak a mangában, viszont a 125. rész a bázison lévő szörnyekkel fillér rész volt, azelőtt meg volt 2 recap ugyebár. Kellett egy kis fellélegzés a csapatnak így az első Saga finálé után.
A következő részek is a manga fejezeteit fogják feldolgozni, építenek a következő arc/saga-ra.

Viszont (!), figyelembe véve a tényt, hogy az anime vészesen közel van a mangához (20 fejezetnyi eltérés maximum), hivatalosan is bejelentették, hogy egy anime-original arcba fognak belevágni, a mangaíró Yuki Tabata felügyelete alatt. Hívható fillérnek is, de ez teljesen egészében canon lesz. A következő két-három részben fény derül arra is, hogy mi fog szerepelni ebben történetívben, nem akarok spoilereket mondani róla, de kibővítenek egy bizonyos eseményt ami a mangában volt, plusz adaptálhatják a Light Noveleket is. (Fanzell története is Light Novel eredetű)

Az anime-original arc kezdete nagyjából a 129. - 131. részek valamelyikén várható, figyelembe véve a hátralevő mangafejezetek számát addig a bizonyos pontig.

Az arc hosszáról nincsen még információ, de feltételezhetően 10, maximum 15 rész lesz a terjedelme, ha nem kevesebb, utána pedig gőzerővel fogják adaptálni a mangát ismét.
Szerkesztette: Blader - 2020.03.26. 20:19
 
goku5
Köszi az infót!
Pedig tisztára azt hittem, hogy a 126. kék rózsás szerelmi szál tiszta spoiller! Nem gondoltam volna, sőt az utolsó 127. rész kb felét is annak írtam volna le! Érdekes! Jó tudni!
De akkor még kb 2-3 részig még manga alapú lesz! De így tényleg nem éri be túl gyorsan. 1 rész az kb 2 fejezet nem? Azt hittem több filler jön ezért is gondoltam az előzőeket annak. Főleg hogy a 126. ban semmit nem ment előre a történet.
 
Blade00
A 126os részben is haladt a történet, csupán más tekintetben hisz a kékrózsa kapitány átkáról, és részben a lovagrendről tudtunk meg többet. Plusz azt hogy Asta idióta, de egy szinten érti Noelle érzéseit még ha elég minimálisan is.
Igaz nekem annyira nem jött be, és mivel olvasom a mangát ezért a nagy részét átpörgettem.
 
Ugrás a fórumra: