Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Black Clover anime
Nester
Egy baratommal azt találgattuk, hogy Yunonak ahhoz a mágushoz lehet köze aki legyőzte azt a démont, akinek a koponyáját oly sokat láthatjuk. Asta meg az a démon tároló lehet.

Én oolvasom a mangát, de csak ott járok ahhol az anime is. Így nem megyek vele sokra.
 
Blader
Nos, igazából lesznek csattanók egy - két rész múlva, de az olyan mindblow plot twistek amik az arc végén vannak, na azokra kétlem, hogy sokan számítanának. :D Ez lesz az eddigi leghosszabb arc. A mangában másfél évvel ezelőtt kezdődött, és a múlt heti fejezettel zárult le. Összesen 80 fejezetet foglal magába. Az anime szokásához híven tartja a tisztes távolságot a mangától, akár a fillérekkel is. Tehát én olyat háromnegyed vagy egy egész évre tippelek, mire az anime beéri a jelenlegi mangát. :D
 
burn3000
Pont ma reggel gondolkoztam el ,hogy milyen förtelmesen kezdődött ez a kis anime . Mármint nekem az elejétől kezdve tetszett mert klisé imádó vagyok,de kritikus szemmel egy újabb tömeg shounennek lehetett mondani. Viszont így ahogy telik az idő egyre több fordulat és meglepetés van benne + az animáció is mondhatni csúcson van . Lassan de biztosan el fog érni egy elég nagy rajongói tábort szerintem itt is.
 
Nester
Én az eleje óta szerettem az egészet. Asta hangja tény és való, hogy idegesítő hangú, de a 12 rész után megszoktam

Az hogy ki valójában Licht azt már akkor sejtettem ki az, amikor Astat elvitték abba a barlanba. Yaminak meg hiába tisztázta magát engem em nyugtatott meg. De így is ütött
 
goku5
Ne haragudjatok de azt mondom ez volt az a tipikus sablon! A hősök legnagyobb gyengesége.
Ez az a tipikus amikor is hiába próbálkozik a "gonosz" bármivel próbálkozik semmi esélye. Aztán jön a tipikus pusztítsunk el minden civilt akit persze a "jónak" muszáj megmentenie ami miatt veszíteni fog.
Hát itt is ez volt.
A "Jók" átkozott gyengesége ez. Amit az ellenfele persze mindig ki is használ.
Amúgy én nem hiszem hogy a varázslókirály meghat volna. Szerintem visszatér még ő. Nem végezte még be a változást még túl az elején van. Ha most más kerülne hatalomra akkor lehet a változásai meg nem mennének teljesen olyan gyorsan végbe. Astáék miatt ez meg nem lehetséges. Ha csak pont a következő királlyal kell majd szembenézniük e miatt.
 
bakod
ja ez az anime klisés, de ezt a 93. résznél felróni.. hisz már az elejétől fogva ilyen :D

minden esetre szép kis csatát láttunk, és passz hogy túlélte-e Julius. Bár ha tippelnem kellene, én azt mondanám valahogy megússza. viszont most Yamin a világ szeme, kíváncsi vagyok ő mire képes.
 
Blader
Az anime elején már feltűnt, hogy emelgetnek át elemeket más művekből (Naruto, Fairy Tail stbstb.), de a Black Clover valahogy csak a jó részeket veszi át, és finomít rajta, ezért is annyira megnyerő számomra. :D
 
goku5
Hát azért kíváncsi vagyok mennyire lesz a következő csata komoly! Legalábbis abból a szempontból, hogy egy ekkora támadáshoz eleve mekkora erő kellet!? És hogy ezek után még ha nyert is mennyi ereje marad? Mert nem gondolnám hogy túl sok. Az már tényleg túlzás lenne.

Amúgy az a "kedves" tünde pont azt akarta tenni mint amit "elvileg" velük tettek. Bár én biztos vagyok benne hogy az eddigi emberek és emlékeik is biztos mint hamisak beültettetek voltak.
 
burn3000
Szerintem ugyan annyi ereje maradt mint kezdésnek volt. Elvégre nem lesz se lassabb ,se gyengébb támadó ereje . Max nem fog tudni még egy egész országos varázslatot.

Egyesítve 2019.07.31 15:30:25:
Ez a rész megint pofán nyomott egy hét várakozással. Eddig is sejtettem ,hogy Yuno húzott fülű ,de minek már neki még egy power up.. Eddig is tul erős volt kapitányokkal verekedhetett volna most meg még adnak neki egy ilyet. Végig vártam ,hogy na-na-na Astanak is lesz egy húzott füle aztan mindenki wow arcot vág kettejükre ,de semmi.. Bár max kap egy új kardot és megfőtt.
Szerkesztette: burn3000 - 2019.07.31. 15:30
 
goku5
Hát nem vártam volna hogy tényleg meghal a király! Így mi lesz a reformokkal ki lesz az új király és mikor? Mert hogy most jön a nagy baj és pont ilyenkor kell egy vezér.
Engem azért meglepett hogy Yono is elf legyen de így belegondolva teljesen érthető. Megvan miért is olyan erős. De eddig azt hittem, hogy csak emlékeket ültettek az emberekbe azért hiték magukat elfeknek, de lám tévedtem.
De legalább megvan Asta 3. kardja. És látszik eddig az fogta vissza az ellenség erejét, szóval jó előjel a számára.
De amit lenyomott szöveget Asta az tisztára Narutó 2 volt.
 
bakod
Julius halála engem is meglepett. ahogy Yuno elf mivolta is, bár az még logikus is.
oké Asta kap egy harmadik kardot(?), de hova rakja? :D Zoro copy lesz? a beszéd az tényleg Naruto copy volt :D

Egyesítve 2019.08.08 18:48:26:
95. rész:
ez tulajdonképp az eddigi részleteket amiket kaptunk az elfek történetéről, gyúrta egybe egy nagyon kis plusz infóval hogy ki is a főellenség... persze jó volt látni de elég filler szaga volt.

de jövő héten talán ténylegesen haladunk. kíváncsi leszek hogy Yunoék személyisége mennyiben változik.
Szerkesztette: bakod - 2019.08.08. 18:48
 
Realistaaa
bakod írta:
95. rész:
ez tulajdonképp az eddigi részleteket amiket kaptunk az elfek történetéről, gyúrta egybe egy nagyon kis plusz infóval hogy ki is a főellenség... persze jó volt látni de elég filler szaga volt.

de jövő héten talán ténylegesen haladunk. kíváncsi leszek hogy Yunoék személyisége mennyiben változik.


Nagyon kis plusz infóval??? Ez a rész nagyon sok mindent megmagyarázott, sőt volt benne egy elég nagy csavar is. Na meg mi az, hogy jövőhéten talán ténylegesen haladunk? Most is haladtunk, elvégre láthattuk az igazi főellenséget, bemutatták és elmagyarázták Patri mivoltát, motivációját.

Miért gondolják sokan, hogy visszaemlékezés = filler?
 
burn3000
Mi az ,hogy hova rakja a harmadik kardot? Eddig is általában 1 karddal harcolt. Amit én sosem értettem ,hogy miért nem használja a kis kardot és csapkod össze vissza a többiek mágiájával ,de nem is ez most a téma "tehát" mindhárom kard benne lesz a grimoárjába aztán majd huzigálja amelyikhez kedve van. Elnézve ez egy bazinagy kard még az elsőnél is nagyobb.
 
bakod
96. rész:
nagyon tetszett ez a rész, Yami még mindig egy állat :D jó volt látni, ahogy harcolt, bár azt hogy ezt az elf és ember lélek 1 testben dolgot hogy fogják feloldani, arra kíváncsi leszek.
aztán a jövő heti részben Asta is talán kap egy kis bunyót, ideje lenne már :D
 
Blader
A 100. rész volt a sorozat eddigi legjobbja. A pofám leszakadt. Az utóbbi időben a kibővített animátoroknak hála, jelentősen javult az animáció, de ez túlszárnyalt mindent. No.1 anime moment nálam eddig. :D

Ezzel a brutális animációval sokkal jobban átjött, hogy Licht milyen vadállat valójában.. sőt még fel sincs ébredve teljesen.

A shounen animék egyik legjobban meganimált harca volt ez.

Asta megkapta a 3. kardját, a Démon-Pusztító kardot. noha a Démon-Lakta kard most Lichtnél van. Yuno is jelentős buffra tett szert azáltal, hogy ő benne is reinkarnálódott egy elf.

Egy ilyen rész után elég nehéz ezt mondani, de az arc tetőpontja felülfogja múlni ezt a részt, ha nem is animációban, de a történet szempontjából biztosan.

Végezetül itt egy hosszabb review(by: u/Jamull2013), angolosok előnyben.

Szerk.: ezt még itt hagyom. :)

Egyesítve 2019.12.18 21:03:38:
113.
Az Oroszlánkirályok domináltak, bár nehéz lenne eldönteni, hogy kettejük közül ki az alfa..:lol . Leo jelenlegi állapotában van hova fejlődjön még.

114.
Báránybőrbe bújt farkas.. szó szerint. Kinek tetszett a Charmys rész? :D Ezek után a jövőben még egy Törpés arc is szóba jöhet.

A 113. résztől kezdve, néhány részig extra budgettel fognak dolgozni. A végjáték kezdete közeledik, az utolsó részben a cliffhanger is erre utalt. :bow
Szerkesztette: Blader - 2019.12.18. 21:03
 
Ugrás a fórumra: