Hozzászólások
Fairy Tail manga
DieHardy
Jaeger írta:

Valaki elmagyarázza mi történt? Használta Igneel, Atlas stb erejét amire mind az lett mondva, hogy ideiglenes majd összemixelte és ez a saját lángja ami mindegyikből erősebb ezzel kapva egy hatalmas power upot? Az elmúlt fejezetek után ez nekem csalódás.


Igazából annyi, hogy Natsu támadásában először Igneel lángjait(mágikus erejét) érezte, majd a következőnél Atlas-ét és Igniáét, errefel Natsu "rákontrázott", hogy ezek a saját lángjai majd kiütötte.
Végén haláltusa közben megkérdezte, hogy elfogja-e égetni a világot, Natsu válaszolt, hogy: Csak akkor, ha a világ ellenséggé teszi a céhét.


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
dungeonlord
Miért lenne hülyeség? Eddig is elhangzott, hogy a sárkányölők képesek egy bizonyos energiát elnyelni, és azzal erősíteni a saját erejüket .
Maga fejezett nekem tetszett, hisz remekül fel lett vezetve, és nem csak 2 fejeztess összecsapást kaptunk.Én még mindig abban reménykedek, hogy Alderon legyőzik .

Kíváncsi leszek, hogy Igneel fia vagy hold sárkány lesz az utolsó ellenfél . Natsu utolsó megjegyzése érdekes volt .
 
Blader
Nyakamat teszem rá, hogy a küldetés megbízója, Elefseria rejteget valamit és ő lesz a főellenség a végén.

A fejezetről és magáról a történetívről..

Az oké, hogy a sárkányölők képesek elnyelni a saját (és a másik) elemüket, de miért mindig csak Natsu? Jó-jó, Gajeel is átment árnysárkány módba, rögtön ki is kapott csúnyán Natsutól.. Szegénynek még az óriássá válás sem segített, fölösleges volt.

Wendy megbűvölései roppantmód kényelmesek, semmi perc alatt elvarrnak egy szálat a történetívben.. Erza csíkos nadrágja elbújhat.

A történetív tempója megölte az egészet számomra, fejezetek teltek el többszörös semmittevéssel, pazarolták a paneleket. A két-heti megjelenés rá tett erre még egy lapáttal.
Nekem a tetőpont a Laxus vs Erza harc volt. Na, azt éltem rendesen.
Összességében a Mercfovia történetív sokkal jobban tetszett. Az sem volt tökéletes, de jobb volt, mint a jelenlegi. Legalább vége..
 
Avaren
63 Fejezet raw:

https://imgur.com...iT#FVftsbI

Angol:

https://sorcererw.../63/page/1

Arc levezető. :D Kérem itt volt minden és mindenki aki kellett. :D Első Black Dragon Slayer is debütált, kicsit olyan Yoriichi , Kokushibos beütése van így elsőre. :D ( KNY )

A párok is megkapták a maguk képernyőidejét, sőt... :D Viszont a végén az ölelkezős jelenetnél nagyon mutatják a holdat, sőt a bal legalsó panelen mintha jönne elő valami vagy nem is tudom azokra a fehér ízékre gondolok, nem tudom jobban megfogalmazni xD Lehet Selene lesz a következő? :D

-----

Ha minden igaz a Diabolos következő célpontja Selene lesz, Georg a céhmesterük meg azt mondja, hogy a háttérből fogja figyelni a harcukat ha mégis elbuknának ő ott lesz. Ha lehet hinni a fan fordításnak. :D

-----------

64. Fejezet raw:

https://imgur.com...Wb#g7SEc2p

Kellenek is a jó öreg FT-es fanservice jelenetek. :D Mondjuk a nagyobb arc-ok után szokás, szóval számítani lehetett rá. :D
A fehér mágus meg felébredt végre. :D Legalább kipihente magát. A kövi fejezetben tuti mesedélután lesz. :P
Szerkesztette: Avaren - 2020.09.08. 17:19
 
Jaeger
Nem tudom nekem már túl sok ez a fanservice és nem történik semmi :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
borso14
Jaeger írta:

Nem tudom nekem már túl sok ez a fanservice és nem történik semmi :D


Úgy gondolod!? Szerintem egy Fairy Tail hez képest még kevés is a fan service :D
 
Gather
Fejezet angolul
https://mangadex..../1029859/1

Nos a mester sok Hentait nézhetett az biztos. Kíváncsi leszek hogy Selene a hold sárkány isten lesz a következő vagy Natsuék véletlen bele futnak Viernes az arany sárkány istenbe. Remélem hogy az utóbbi mert róla semmit sem hallottunk még.
 
Csillaghullas
A nagy harcok között nem árt néhány vicces jelenet. De vajon mit mondanak a többieknek? Elvileg a küldetésről nem lehet beszélniük, nem? (Szerk.: Már látom, a 63. fejezetben nagyjából sikerült kikerülniük a kérdést:$)
Szerkesztette: Csillaghullas - 2020.09.09. 21:23
 
Jaeger
De ezt beszéltük korábban, hogy lassú a tempó. És egy két hetes mangánál szerintem zavaró ha 2 hónapig nem történik semmi érdekes. De ez csak saját vélemény valószínűleg a következő fejezetben már haladunk tovább.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Úgy vettem észre, hogy Mashimának kell legalább 1 hónap amíg az egyik történetívről a másikra vált át. Főképp azért, mert jelenleg az Edens Zero-ra fókuszál.
A Mercfovia és Aldron történetívek közötti Fairy Nail is ilyen volt. Habár azt hittem, hogy Aldron műve volt az egész 'hírességek céhe' dolog.. de nem.
Nem vagyok hajlandó elhinni azt, hogy egy másik kontinensen létezik a Fairy Tail alteregója minden egyes taggal. Vagy az egyik sárkányisten műve volt ez, vagy csak időhúzás volt, amolyan filler fejezet.
 
Avaren
65. Fejezet raw:

https://imgur.com...MB#0yHIYoB

Akkor Edolás time. :D Mondjuk Mashima már hetekkel ezelőtt belengette, hogy nosztalgia karakterek fognak visszatérni. :D
És megkapjuk azokat a gyerekeket is akiket még jó régen rajzolt le a mester twitteren. :D
Gyerekek
i.imgur.com/UtjUhdm.jpg
 
dungeonlord
Mystogan . Ez volt az első gondolatom, amikor az Edolas time olvastam . Nagyon badass , és misztikus karakter volt a sorozat elején .Már nagyon várom visszatérését , mert sajnálom, hogy lecserélték Geraldra .
Remélem látni fogjuk, mert ezzel egy régi álmom teljesülne :P
 
Avaren
Nekem meg ha látnánk Edo Gildartsot. :D Szerencsétlen csak ő nem kapott Edos változatot annak idején. xD

-----------------

Kint az angol:

https://sorcererw.../65/page/1
Szerkesztette: Avaren - 2020.09.23. 04:33
 
kasza93
Aha szóval a fehér mágus és Touka egy harmadik párhuzamos világból van. Nem csoda hogy nem Touka egy ismerelen exceed volt még charulunak is.
 
Avaren
Kint a 7. Kötet borítója:

i.imgur.com/W6lpowv.jpg


Szép zöld. Szóval arany lángjai lesznek Natsunak majd Aldoron ellen. :D Vagy csak a bóritón ilyen árnyalatú a tüze.

---------

66. Fejezet raw:

https://imgur.com...q4#nKnFdP0

Újra láthatjuk a régi Edolási embereket ( Sugarboy :S ) és kb. ennyi. :D

Kövi fejezetben viszont jönnek az infók Selene-ről, aki átment egy másik dimenzióba, Elentirbe, Acnologia elől. :D
Szerkesztette: Avaren - 2020.10.06. 20:21
 
Ugrás a fórumra: