Hozzászólások
Fairy Tail manga
Severum
Happy a legkeményebb, azonnal ledobta a védendő gömbbel XD


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Avaren
47. Fejezet raw

https://imgur.com...US#IrMmUEu

Dikk a Nebal Venommá vált. xD Teljes harci fejezet. :D Bizakodtam, hogy Mashima bevállalos lesz végre, de jött a vége... remélem azért még így is Nebal győz. :D Mashima lepj meg pls. :D
 
Jaeger
Engem meglepett Mashima de nem a jó irányban.

Kapunk egy Venom Nebalt aki kb majdnem megölte Wendyt majd majdnem megerőszakolta és utána a végén az milyen plot armor?

Wendy meg Erza mágiát cserélt?


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
kasza93
A ruha pont Eliennének tűnik, mintha a valami maradt volna Wendyben belőle, de remélem nem valami semmiből előrángatott dolog lesz.
 
Blader
Nebal folyamatos brutalitása közben egy pillanatra elbizonytalanodtam és azt hittem, hogy súlyos következményei lesznek ennek... majd legörgettem a fejezet végére.
 
Csillaghullas
Túl sokáig tanakodott, hogy melyik részét egye meg először :D
 
bea921117
Igen, szerintem Wendy képessége Irene után maradt valahogyan. Hát mondjuk kicsit többet vártam ettől a harctól, de majd kiderül.
 
kasza93
Na úgy tűnik hogy ez csak egy egyszeri power up lesz Wendynek mint Natsunak Igniel megmaradt ereje.
 
Avaren
48. Raw

https://mangageez...

Én bizakodtam, mikor Nebal elkezdett mégjobban átváltozni, erre... :( Már előre félek mi lesz ezután. :D Skullion, Madmole menjetek inkább haza. xD
 
Blader
Wendynek és a megbűvölésnek sikerült túlszárnyalnia Erzát - hozzáteszem, aki kapott egy ténylegesen jó harcot Laxus ellen - , nem jó értelemben.

Ennyit az 5. Gen DF körüli hyperól, de legalább nem húztak el vele több időt.. A nyersfordításokban az áll, hogy Irene használta a végén a "Wendy Belserion" erejét, mert Wendy "Irene formája" az 1% -át sem éri el Irene erejének.
Mindeközben Gray vs Mira (+Elfman) még mindig sehol.


Toukát szétválasztja a Fehér Mágustól Wendy, majd Irene boostal leverik Aldront.. :)

Szerk.: Az érdekeltségem a manga iránt egyre csak csökken ezektől a fejezetektől, kéthetente átpörgetek egy fejezetet és konkrétan ennyi. Az Arc eddigi csúcsa - számomra biztosan - Ignia volt. A FT vs FT vs Diabolos jónak indult, de alig maradt belőle néhány, ténylegesen jónak tekinthető momentum.
 
Jaeger
De akkor most ez a Wendy Irene dolog nem is egy ideiglenes power-up akkor úgy nézz ki?

Én is túlzásnak érzem ezt az egészet akartak Wendynak is egy jó harcot adni de nem igy kellett volna.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
48.

Sorcererweekly-s fordítás, csak az oldaluk ideiglenesen nem elérhető.
 
Jaeger
A fordítás után egyértelműbb a dolog.

Szóval Irene személyisége ott van Wendybe bezárva... Tehát igy lényegében nem halt meg viszont elfogyott a mágikus ereje szóval most egy ideig aludni fog.

Gondolom még annak is lesz jelentősége, hogy Wendy megtanulta hogyan változtasson vissza egy sárkányt aki túlzásba esik. Lehet lesz még itt Berserk Natsu?:D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
Történt egy-két dolog mióta utoljára írtam, a leglényegesebb talán az, hogy Erza végre valahára kikapott. Mondjuk Laxus is kidőlt utána, de azt tudjuk be Erza kardjainak (és Wendynek).

Erza kardjai
Csak annyi bajom van velük, hogy a sárkányölő mágia eddig különleges volt, mert ritkaságnak számított és sárkányölő fegyverek se voltak, mert 400 éve senki nem látott sárkányt Ishgaron. Most viszont, hogy újra felbukkantak, értelemszerű, hogy sárkányölő fegyverek is fognak készülni, főleg, hogy minden feltétel adott hozzá. Logikailag rendben van és akármilyen fura is kimondani, de pont ez vele a baj.

Mira, Elfman vs Skullion, Madmole
Tény, hogy szinte semmit se léttunk a harcból, de az jó pont, hogy Skullion Grayyel a legerősebb fromájában felmosta a padlót, Mira leggyengébb átváltozása ellen meg visszavonult. Plusz Graynek is csak a legyengült Mira ellen nagy az arca. Valamennyire azért még állnak a régi erőviszonyok.

Wendy vs Nebal
A DF után érdekes irányba ment el a harc, de remélem azt senki se várta, hogy Wendyt most megeszik. :D Mondjuk én azt vártam, hogy beugranak Gajeelék és kapunk egy kis FT, fehér FT vs Diabolos-t. Helyette Eileen cameozott egyet és azok után, hogy Atlas Flame egy emlékből vissza lett hozva és kiolvasztotta az óriásokat, meg az egész falut, Wendy győzelme is rendben van szerintem. Az Eileen power up meg egyszeri dolog volt. Ha megmaradt volna neki, akkor az olyan lett volna, mintha a sárkányok itt maradtak volna a háborúra a Tartaros után.

Mondjuk ez a személyiség dolog egy kicsit belemagyarázás szagú, főleg az után, hogy Eileent nem legyőzték, hanem kinyírta magát, habár Acnohoz és Zerefhez hasonlóan ő is bekattant kicsit 400 év alatt, szóval ez még akár bele is férhet. Plusz az, hogy a főtörténetben ott volt Eileen aki képes volt személyiséget tárgyakba bűvölni és mágiát kiszedni emberekből, most meg itt a személyisége Wendyben és pont az ő képessége kell, azt mutatja, hogy valamennyi tervezés van a 100 éves küldetés mögött.

Mennyire kiábrándító az 5. gen (DF)?
Hát csóri Nebal összekerült azzal aki miatt Acno 2 oldalon keresztül meglepett fejet vágott. Persze, hogy kiábrándítónak fog tűnni az ereje. Ikszdé Wraith se volt valami nagy szám, de a többiek nem annyira rosszak. Skullion ugye pár perc alatt leverte Grayt és Kiria mágiája op tud lenni, ha jól használja, csak ő meg Laxussal került össze aki, ha nem számoljuk azokat akiknek 100+ év előnyük van (sárkányistenek, Elefseria, Touka), simán benne van a top 5-ben. Gildarts kb az egyetlen aki biztosan erősebb nála, Gerard esélyes a Tenrou miatt és Brandishnek se láttuk még soha a teljes erejét, illetve Ishgar 4 királyáról nem derült ki, hogy simán csak gyengék voltak, vagy Serena volt túl erős. Én az utóbbira tippelnék Warrod 2000 km-es fája után.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Starks13
#49 Raw
https://mangageez...ch-49-raw/
 
Ugrás a fórumra: