Hozzászólások
Fairy Tail manga
Csillaghullas
BladerTM írta:

Erza megbűvölt kardjaira céloztam. Az egyik Gray démonölő jegéből, a másik pedig Natsu tüzéből származik.


Magyarul elolvasva már átjött, az angolnál nem figyeltem eléggé.

Azért vicces, hogy a sárkányfaló csajszi mondja, hogy "ezek az emberek szörnyetegek?!" :)

Ha már sárkányfalóknál tartunk, lesz 2020-ban egy anime, ahol sárkányokra vadásznak, hogy megegyék őket. https://www.youtu...QYFDdnY4lg
 
dungeonlord
Elismerésem, már nagyon régóta nem láttam ilyen részletes , és logikás küzdelmet a Fairy tail történetében .
Erőviszony tökéletes működött, ahol Erza már kihívást jelent Luxusnak, de legyőzni nem tudja .
Remélem a sensei nem fogja elrontani Fehér varázslóval erejét, aki elverte majdnem az egész Fairy tail brigádot .Nem szeretnék még1 August féle baromságot olvasni .
Elméletileg E.N.D temetve ,de őszintén más nem tudok elképzelni , aki képes lenne egy Zeref szintű személyt legyőzni .
Ez a arc sok elváratnál szált lezárt , és talán E.N.D kapunk némi infót .Mert a tényen nem változtat, hogy Natsu nem ember, hanem démon .
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.12.21. 18:04
 
robogo81
Csillaghullas:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Erről a trailerről, bár hozzá semmi köze,de elsőre a régi 3dmark egyik tesztje jut eszembe,amiben pont ilyesmi léghajóval mennek,és rájuk támad a víz alól egy hasonló lény.)
 
Ningen
Egyetértek dungeonlorddal abban, hogy ez egy remek harc volt Erza és Laxus között, még annak ellenére is, hogy hatalmas Erza fan vagyok, Laxus látszólag esélyesebb volt egész végig.

Amit még említettél, hogy esetleg E.N.D tudná csak legyőzni a Fehér mágust... Nos, nekem sem jut eszembe hirtelen más, aki elég erős lenne ehhez, viszont nagyon remélem, hogy nem ő fogja. Ahogy mondtad, elvileg temetve, szóval nem lennék elragadtatva, ha valami csavarral mégis kierőszakolnák, hogy Natsu újra megkapja azt az erőt. Véleményem szerint jobb lenne, ha csaj győzné le, akinek a testében van, valami klisés elhatározással.


Without L, the world is just a word.
 
Jaeger
Miért csak E.N.D tudná legyőzni?:D

Szerintem a legmeggyőzőbb akkor volt Natsu amikor Igneel erejét használta először Zeref ellen vagy akkor amikor most Igneel fia erejét használta. Szóval valami ilyesmiben kéne gondolkodni mert E.N.D halott.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
dungeonlord
Ezzel csak az a probléma, hogy ez a bizonyos Fehér varázsló ellopta az egyik sárkány erejét, és valamivel legyőzte Fairy tail brigádot, Gerárd és Laxussal együtt.

Nem sokat tudunk a Fehér varázsló erejéről, de valami hasonló lehet, mint Acnonak, aki képes bármit ellopni .
Okés, a vízi sárkány nem a legerősebb , de azért egy sárkány erejét ellopni teljesen más liga . (ráadásul még nem is sárkányölő)Elméletileg XD .
https://naruto-ku...etes/020/9
Natsuék még csapatban se tudták legyőzni a vizisárkány, aki a harcot nem is vette komolyan .
Okés, ezzel a sari dologgal nem akarom erősebbnek kezeli fehér varázslót, de azért nem szabad elfelejteni se.

Ha nem is a sárkány, de NAtsu nem lenne képes legyőzni az egész céhét .Szép dolog powerup sari erő,de csak ideiglenes és nem hiszem, hogy elég lenne .

A Fehér varázslónak miért fontos Natsu? Tuti, hogy nem a sárkányolő ereje miatt. Akkor miért?
És itt jött képben az a bizonyos E.N.D.
Első sorban az erőviszony miatt említettem, másik pedig nem Natsu nem ember, hanem démon, akinek még ott van az átok(elnézést, pontos nevét elfelejtettem) erő. (Natsu lehet az utolsó démon a világban) és a fehér varázsló az ilyen erőket keres .

Kizárt, hogy Natsu képes lenne olyan embert legyőzni,aki képes Laxus kaliberüket manipulálni, és sárkány erőket lopkodni .

Tudtommal a démonok az ilyen féle mágiákra immunisak .
Ezek csak összeesküvés elméletek, de más nem tudok elképzelni .
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.12.22. 14:41
 
Blader
Ha még létezik valamilyen formában E.N.D, a leglogikusabb lenne visszahozni úgy, hogy a Fehér Mágus elszívja Natsu mágiáját, ezzel előidézve Natsu démoni oldalát. Ignia boosted Natsu eléggé E.N.D (+DF)-re emlékeztetett, szóval lehet, hogy korai temetni még ezt a (kihagyott) lehetőséget. :D Mard Geer is hasonlóképpen akarta feltámasztani E.N.D-t, az Arcok segítségével.

A Fehér Mágusnak nem igen van offenzív varázslata, itt meg is említi, hogy az ő ereje nem képes elpusztítani a gömböket. Valószínűleg csak ez a Kifehérítés/Megszállás a specialitása. Apropó Kifehérítés.. ez a varázslat is kb. olyan kesze-kusza, mint az Ellentmondás átka Mavis esetében. Az elején Lisanna és Elfman szó szerint megverték Mirát, majd pár fejezettel később Mira feldühödött, mert kiütötték Lisannát (aki Gemini volt, ha jól emlékszem).
Vagy fokozatosan gyengül a varázslat, mikor pl. alszik a Fehér Mágus, vagy nem mindenkire van egyforma hatással.
 
Ningen
De most ha belegondoltok, Natsu Zerefet a "céh erejével" győzte le, tehát sem Igneel, sem E.N.D. ereje nem volt elég ellene. Az már nem rémlik, hogy a Fehér Mágust mennyire hasonlították Zerefhez, de az, hogy másokat tud manipulálni hatalmas erő. Hiába jönne ellene Natsu ténylegesen minden erejével, ha talál valakit, aki erősebb nála. Márpedig ez nem lehetetlen. Ha nem is 1 személyt talál, ott van most neki Laxus, Gérard, Mira, sőt, ha talál egy eszméletlen Erzát is, akkor ő is. Akárhogy nézzük, ezt Natsu nem tudja legyőzni, még Gray és Lucy segítségével sem. Szerintem félretehetjük, hogy erővel fogják legyőzni. Viszont hatalmas csalódás lesz a szememben, ha valamilyen rábeszéléssel, emlékekkel lehet megtörni ezt a mágiát.


Without L, the world is just a word.
 
Csillaghullas
Azt ne felejtsétek, hogy Natsu könyvét átírták, szóval nem valószínű, hogy démoni erőt fog használni. Ez a kifehérítés meg szemen át működik, ezért lehet, hogy ki tudnak találni ellene valamit. De a legvalószínűbb, hogy olyan megoldással rukkolnak elő, amit lehetetlen előre látni. :-)
 
Avaren
Kint az új fejezet raw-ja. Úgy látszik visszaállt a két hetes kiadásra. :D

https://imgur.com...06#18RElNX
 
Jaeger
Oké én igy nem teljesen értem, hogy mi történt :D Avaren?


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Nyers fordításokat megtalálod itt ha lejjebb görgetsz.
Véleményt az angol megjelenés után írok.
 
Avaren
Hát angolt nem nagyon találtam csak videó formájában, de akinek az is jó itt a link. :D

https://www.youtu...OqBtbGVqKI

Igazából az egész egy átvezető fejezet. Mindenkiből kaptunk egy keveset. :D

Még hogy Happy használhatatlan karakter haha. :D Meg is kaptuk a Dibaolos táposabb tagjainak a csoport nevét " The Black Dragon Slayer Knights" Az egyik érdekes teória amit olvastam, hogy megették Acno kezét amit még Igneel leszedett a Tartarosnál. Ki tudja. Lehet.

És úgy látszik az 5. generációsok is tudnak DF módba lépni, csak náluk van valami hátulütője.
Lehet irányíthatatlanná válnak alatta vagy valami hasonló. :D

Nekem tetszett így év nyításnak ez a fejezet.

Durva angol fórumon ( Mangahelpers ) már 800+ hozzászólásnál jár a fejezet, mondjuk az előző fejezet meg kétezernél szóval, ja. A fanbázisa nem apadt ki. Mennek a teóriák ezerrel mondjuk itt a folytatásnál lehet is. :)

Fent van rendes olvasható formában is aki erre a változatra várt. :)

http://sorcererwe.../46/page/1
Szerkesztette: Avaren - 2020.01.04. 19:27
 
Blader
Miraék miatt csalódott vagyok, 11 fejezetnyi off-screen.. de visszavonulásra bírták Skulliont és Madmorlt, holott Mira alap formában volt végig. Arról nem is beszélve, hogy Grayt max 1-2 fejezet alatt kiütötte a hullasárkány.

Elnézem ezt, ha a Mira vs Gray hozza legalább az Erza vs Laxus szintet, persze egy új Satan Soullal. :$
Apropó Gray.. a saját nőd nevezett gyávának, aki 500+ fejezeten keresztül áradozott rólad. Milyen érzés? B-)

A Fehér Mágusra meglehetősen rossz hatással vannak azok a gömbök. :'D
Feltűnt, hogy a "-sama" jelzőt odabiggyesztette Natsu neve mellé ismételten, amit valószínűleg szarkasztikus értelemben tett és csak Toukával gúnyolódott, vagy... :hmm

Fekete Sárkányölő Lovagok (vagy lovagrend), mi? Remélem nem egy Ishgar 4 Istene / Spriggan 12 2.0 lesz.

Tilos az 5. generációnak a DS? Képzeljétek el, hogyha nem tudnának visszaváltozni, és megennék őket a céhtársaik. :D

MangaHelpersen meg tényleg nagyon megosztó tud lenni ez a manga. Én személy szerint olvasom egy darabig, majd másnapra van vagy +20 oldal, amit a fene se fog már elolvasni.
 
Avaren
Én is remélem, hogy nem feleslegesen lesznek felhypeolva a Lovagok. Mondjuk arra is kiváncsi vagyok, hogy rajtuk kivűl van e a céhüknek egy ásza aki csak a mesterüktől marad el erőben és képességekben. :D

Amúgy az 5. kötetről tudtok valamit? Nem ezzel a fejezettel kellett volna kijönnie? Mert neten semmit se találok róla.
 
Ugrás a fórumra: