Hozzászólások
Fairy Tail manga
BladerTM
www.upload.ee/image/10136220/m21t6viq9c631.jpg


Megérkezett a 100YQ Volume 3. Eddigi favorit borító! :)
Úgy néz ki, hogy a színezés miatt nem kell avatárt váltsak egy darabig. :D
 
Avaren
Szerintem is ez a legjobb az eddigi 3 közül. :D

Kint az új fejezet rawja. https://imgur.com...ry/ppYuuLH

Aldron meg valami öreg sárkánynak tűnik, aztán lehet nem az. :D

Dikk a szekta. xD Volt egy-két érdekesen megrajzolt fej, de nem von le az élményből. :D Kíváncsi vagyok ebből hogy jutnak ki... Ez fejezetről fejezetre jobb lesz, csak tartsa végig a szintet. :D :)

Szerintetek ki lesz a végső ellenség? Toukát ( Fehér Mágust ) muszáj lesz itt leverni ha vissza akarnak kapni mindenkit, bár azt nem látom, hogy hogyan lennének rá képesek, pls Mashima valami normális dolgot hozz ki belőle... :D Diabolos? Ignia? Esetleg a másik két sárkányisten?
Elefseria? Benne van a pakliban, én adnám ha ő lenne. Akár az 1. fejezet 1. oldalával is kapcsolatos lehet.
 
BladerTM
Lehet Touka kihúzza a végéig. A Diabolosra nincs sok esély szerintem, legalábbis jelenleg nem úgy tűnik mintha ők lennének a végső ellenség. Ignia annál inkább tűnik Final Villain-nek. A másik két sárkányisten kérdéses. Elefseria tuti rejteget valamit, mondjuk ha legyőzik mind az öt Sárkányistent, az feltörne egy pecsétet ami elzárt valamit, mondjuk egy Ős Sárkányt /Ankshelam stb. Mint az OS-Zero felé pecsét. :D Olvastam találgatásokat, hogy Acno is visszatérhet, mint anti hős, aki a FV ellen besegíte.

Plot Twist: Ez a bizonyos Ős/Legelső Sárkány tanította Acnonak a sárkányölő mágiát.
 
Jaeger
Szerintem a főellenség egy olyan valaki lesz akire még nem számít senki sem :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
BladerTM
FT. 100YQ 29. RAW

Néhány nyers fordítás hozzá:

"Touka set Juvia free with the intention of saving everybody and now she's using her as a portal to tell the team what the white mage is saying/said"

"team natsu + juvia have to fight their friends in order to put them to sleep so Wendy can use magic on them to save them. So the battle of fairy tail will begin next chapter"

If the 4 orbs of aldron are destroyed he will lose all his power. The orbs are in the right and left hands + the right and left shoulders. White mage plans to use fairy tails power to destroy them, so the team + juvia has to stop them.

Forrás: Marie Ceravolo ||@miggyxmarie - TwitterÚgy néz ki, Wendy mágiája hatásos valamennyire a Fehér Mágus "mágiaelszívó" támadása ellen, de nem úgy tűnt, mint akit nagyon zavart volna. :D
Ha emlékeztek, Touka említette, hogy Natsun kívül, azért jött a FT-be, mert Wendy szét tudná választani őt a Fehér Mágustól. Erősen kétlem, hogy ő fogja legyőzni, max. a végén szétválasztja őket. Ő volt szerintem az MVP a fejezetben.

Laxus egy ütéssel szétverte Gray jégoszlopát, tetszett. :D

A fordítás szerint van 4 gömb Aldron testén. 2 kezén + 2 vállán. Ha elpusztul mind a 4 gömb, elvileg elveszti minden erejét Aldron.
A fehér mágus a FT erejét akarja használni, hogy elpusztítsa ezeket a gömböket, de kétlem, hogy ilyen egyszerű volna a feladat. Az is lehet, hogy csak kamu a sztori, de valami csavar tuti lesz benne. Már rég elvesztette volna az erejét, ha csak ennyin múlott volna a legyőzése imo.
Szerkesztette: BladerTM - 2019.07.09. 20:13
 
Avaren
Durva azért, két hét múlva már 1 éve megy a folytatás. :D Akkor talán kapunk 1-2 oldallal hosszabb fejezetet. ^^
 
Jaeger
Én se számítottam rá, hogy ilyen hosszú lesz legalábbis az elején csak egy kis rövid szöszenetre számítottam :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
vegel2014
Én se számítottam rá , hogy ilyen hosszú lesz. Amúgy őszintén bevallva sokkal jobban tetszik eddig ez a story mint majdnem az összes másik story arc. Kivéve a céhek versenyét.

Ami még nagyon tetszett ebben az (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Igneel fia), szerintem az ő dizájnja életem eddigi egyik legjobbja.
 
BladerTM
Azt is vegyük figyelembe, hogy kb. 6 fejezet kivételével az egész bi-weekly s volt, de szerintem a normál ütemben is kihúzta volna az 1 évet, sőt.


Igen, Ignia nálam is az új favorit, viszont szükségtelen volt spoilerbe raknod. :D
Hasonlít a Dr. Stoneból Senkura csak tetkókkal, de szerintem badassabb nála. :bow

Szerk.: Csak úgy beugrott, de.. mi lehet Zeref nyakláncával amit hátrahagyott? Natsu megtalálta és félretette valahova vagy szimplán elkallódott? :D Kinézem Mashimából, hogy kiment a fejéből. :DD
Szerkesztette: BladerTM - 2019.07.10. 00:14
 
Avaren
A 3. kötet kapott egy kis aprócska special fejezetet. :D ( 25,5 ) Akit érdekel. :D

https://sorcererw...5/5/page/1

Ugyanúgy kapott a 2. kötet is. :D ( 18,5 )

https://sorcererw...8/5/page/1

Igazából pár oldalas kis szösszenetekről van szó, hamar végig lehet pörgetni. :D

-------------------------

30. Fejezet raw:

https://imgur.com...ry/2yKChYc

Hmmm érdekes párosítások alakultak ki. Grayék valószínűleg nyernek. Lucynál nem tudom elképzelni, hogy letudná győzni mindhárom Strauss tesót. Natsu vs Gajeel meg Mashima kedvétől függ, hogy ki nyerjen, bár tudjuk, hogy jelen esetben kinek kell.

Talán kapunk egy Erza-Wendy vs Gerárdot? De még akkor is ott van Laxus talán az egyik legtáposabb most az irányítottak közül.
Szerkesztette: Avaren - 2019.07.23. 20:37
 
BladerTM
Mostanában szegény Lucy mindig pórul járt. :D Elég nagy előrelépés lenne, ha letudná győzni Mirát, hogyha nem is poweruppal, de legalább egy jól kidolgozott, értelmes stratégiával.

Ha Erzának sikerül valahogy visszahoznia Gerárdot, akkor egy Gerárd vs Laxus harcot most már tényleg beadhatna Mashi. :D
 
Jaeger
Most egész jó harcok lehetnek, ha Mashi is úgy akarja :D

Bár a Fairy Tailben ha nem a szívedből harcolsz akkor már veszítettél.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
Gray valószínű nyeri ezt a kört. Ha Gemini le tudja másolni Mirát, akkor még nyerhet is Lucy. Natsu vs Gajeel jó kérdés. Gondolom most Natsunak kéne szurkolni, de Gajeelt jobban bírom, szóval én inkább neki szurkolok. :D Gondolom valami olyan lesz, hogy nem tudnak 100%-osan harcolni amiért irányítva vannak. Az árnyék mód túl op ahhoz, hogy Natsu csak úgy nyerjen (vagy egyáltalán nyerjen?) és menjen a következő ellenfélre. Na meg ott van még Laxus és Gerard akik ellen minimum egy fullos Natsu-Gray kombó kéne szerintem (mármint egyenként).


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Gather
Gerard ellen tuti Erza megy.Érdekes hogy Wendyt nem mutatták így szegény lehet hogy Laxust kapta vagy Mest ellen fog küzdeni. Amúgy Mira ellen Gray esélyesebb a Démon ölő mágia miatt,már ha hat rá.
 
Avaren
City Hero 31. fejezet

https://sorcererw.../31/page/1

Egy egész fejezetnyi Acnologia. ^^ :bow:bow

Hm sok képet újrarajzoltak a sima mangából is róla aki szemfüles észre veszi őket. :D Viszont szomorú hogy Acno majdnem többet szerepel/t egy ilyen spinoffban, mint a sima mangában. xD

100 éves küldetés 31. fejezet raw:

Lejebb tekerve ott lesz

https://mangahelp...s.3014286/

Zakatol tovább a fesztivál. :D Natsu vs Gajeel eddig tisztességes adok-kapok. Happy szépen elintézte Lilyt. Miből van a hala? xD Lucy keverék ruhája pedig a végén tök jól nézett ki. B-) Így talán kaphatunk egy egyenlőbb Lucy vs Mirát. :D
Hajj két hét. :D
Szerkesztette: Avaren - 2019.08.06. 19:52
 
Ugrás a fórumra: