Hozzászólások
Fairy Tail manga
Chakra
A Fairy Tail mangafejezetek kitárgyalása.
A "következő" fejezetek spoilereit ne ide írjátok, hanem a szomszéd témába. Köszönet. :)
 
https://naruto-kun.hu/
Chakra
http://naruto-kun...ail/474/10
Ezt a szoknyabolond Lyont. :D Ki sem nézné belőle az ember. XD

http://naruto-kun...ail/474/14
Köhm. Még lehet, hogy lesz egy kis bunyó Kagura és Gérard között is? Bár Gérard-t ismerve úgyis hagyná magát...

http://naruto-kun...ail/474/17
1. kép, 2. bubi:
Aha, akkor miért szolgálod Zerefet? :)

http://naruto-kun...ail/474/21
Ooookéééé... Urtear volt egy egyik kedvenc szereplő, aki egy remek lezárást kapott. Nagyon remélem, hogy valami értelmes magyarázattal hozza vissza Mashima-sensei a történetbe...
 
https://naruto-kun.hu/
Tilon
Áhh, szerintem, Kagura nem fog Gerard torkának esni, hisz az elsötétülés alatt sem ment neki és Erza most is ott van.
Amúgy tényleg érdekes lenne, hogy ha Nineheart Simon lenne. Jó dolgokat lehetne kihozni belőle. Pl, hogy nem eml3kszik semmire vagy agymosott és Kagurának kellene végezni vele, vagy emlékezne mindenre, deKagura szeme láttára Gerard ismét végezne vele. Vagy elrabolná Erzát. :3
 
G3ri
Van egy vad hipotézisem, habár nem sok esélyt látok rá, hogy tényleg így alakulnak majd a dolgok. Mivel Gerard, Erza, meg Kagura összefutottak megnyílt a lehetőség Simon visszahozása a történetbe. Tudom, most lehet mondani, hogy meghalt de az FT nem arról híres :D Szerintem király lenne ez az opció. :)
 
Tilon
Valaki korábban felvetette a lehetőséget, hogy esetlen Simon bújik meg Ninehearht maszkja alatt. :D
 
Chakra
Végül is, itt van mindenki, akinek köze van Shimonhoz: Erza, akivel együtt raboskodott, és akibe bele volt zúgva. Kagura, aki a húga. És Gérard, akivel szintén együtt raboskodtak, de egyben a gyilkosa is.
 
https://naruto-kun.hu/
Shadow_Threat
mindenesetre valami nagyon megsértett figura lehet Nineheart, hiszen a küzdelembe se csatlakozott be, bizonyos hogy VÁR valakire.
 
Hadron
Hát nem tudom,nem hinném hogy Nineheart Shimon,habár ebben a mangában már minden lehetséges:D
Szerintem pedig azért van Nineheart a kikötőben mert egyszerűen arrogáns,nem fog "mihasznákkal" leállni verekedni
 
sasa87
Én bevallom nem szeretném ha Nineheart Simon lenne, mert akkor megint lenne a csomó új kérdés. Mindazonáltal akkor revansot vehetne Gérard-on.
 
G3ri
http://naruto-kun...Tail/466/9

Középtájban ha minden igaz, az Nineheart. Shimonnak ugye ha jól emlékszem az egyik szeme sérült volt. A képen viszont a karakteren tisztán látszik, hogy két szeme van, vagy csak az sisak lehet?
 
Chakra
Szerintem az sisak lesz.
Viszont Shimon egy elég nagydarab fickó volt. Ninehearth is magasnak tűnik, de nincs olyan hegyomlás alkata.
 
https://naruto-kun.hu/
kristofkristof
Így már nekem is egyre jobban az az érzésem, hogy Nineheart Simon. Szerintem nem véletlen, hogy Gerard pont egy ilyen random pillanatba bukkant fel és Erza, Kagura és Gerard pont együtt vannak. Amúgy remélem nem fogja Mashima bedobni időhúzásként, hogy Kagura még mindig neheztel Gerardra, mert sajnos a legutóbbi fejezetben nekem az jött le.

Azonban előtte remélem kapunk magyarázatot Ultear visszatérésére, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit talált ki Mashima. Magasra tette a lécet az biztos, mert a legtöbb ember szerintem szép lezárást kapott Ultear és szerintem se kellett volna őt visszahozni. Nagyon félek, hogy csúnyán ledönti majd a lécet a mester. :roll

Amúgy most, hogy Gerard el van foglalva, és August a céh felé tart, ahol Cana is ott van ha az emlékeim nem csalnak, így egyre nagyobb az esélye Gildarts megjelenésének. :)
 
Oliver
Az tény hogy jó dolgokat lehetne kihozni belőle, de én nem szeretném hogy Nineheart Simon legyen.Nem tudom mért kell rejtegetni a kilétét + pont ez a 3 megy ellene valóban gyanús.Akkor viszont automatikusan mégegy Spriggan off :/ Ultear meg jól meg lesz magyarázva :)
 
dungeonlord
Oliver írta:

de én nem szeretném hogy Nineheart Simon legyen.

Egyetértek. Még mindig abban reménykedek,hogy azért zárkózik,mert ő az egyik tag,aki magasról leszarja Zerefet.
Simonak csak annyi szerepe volt,hogy Erzát és Gerárdot közelebb hozza egymáshoz. Bármi is lesz,csak ne legyen Brandish 2 megoldás.Maradjon inkább démon :D .
 
Kuro25
Oliver írta:

Az tény hogy jó dolgokat lehetne kihozni belőle, de én nem szeretném hogy Nineheart Simon legyen.


Én nagyon szeretem a mangát de ha Nineheart Simon lesz valaha is akkor azonnal kaszálom a mangát.
Eddig komoly bajom nincs a mangával mert Ultear-re rendesen magyarázat van de Simonra kb semmilyen értelmes magyarázatot nem lehetne adni, hogy miért állt át a másik oldalra ha csak nem őt is megtalálta az egyszemű és átalakították démonná. De az már lejárt lemez lenne még nekem is.

Ulteart-t még be lehet nyelni mert ő nem halt meg csak megöregedett de aki halott maradjon is az!


[img]http://hinata.taigaforum.com/sigid154404[/img]
 
Ugrás a fórumra: