Hozzászólások
Fairy Tail manga
Durzo
Avaren írta:

Bár ez már nem mostanában készült el, de én csak most találtam rá és hátha vannak olyanok akiket érdekel egy hasonló, de mégis másmilyen befejezés. :D (angolosok előnyben :P)

Egy Acnologia győzelem gondolom esélytelen. :D De azzal is megelégednék, hogy ha felmossa velük a padlót, aztán meggondolja magát és ad a sárkányoknak még egy esélyt. Pár fejezet után már jobban tetszik. Remélem Mashimához is eljut/ott.


100YQ 16

Hogy a hajó miért kezdett el olvadni, akár fából volt, akár hamuból, azt nem értem. Annak viszont örülök, hogy Erza felvett végre egy rendes páncélt, annak már kevésbé, hogy csak azért, mert melege volt.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Jaeger
Szerintem a hajó tuti fából volt mégis elkezdett olvadni elég fura. Bár én anno a stadion résznél se szerettem amikor visszatért Natsu timeskip után, hogy elolvadt minden. Ha olyan hő lenne, hogy elolvad/elég rólad a ruha akkor már te sem élnél :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
Láttam a múltkor egy videót, ahol kiszámolták, hogy a Narutoban mindenki fénysebességgel mozog. Ahhoz képest nem is olyan vészes, hogy a FT-ben mindenki lazán elvan a lávában. :D A hajóról meg azt hittem, hogy csak elteleportálták, amikor még csak a RAW-t néztem.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Ugrás a fórumra: