Hozzászólások
Fairy Tail manga
Durzo
Avaren írta:

Bár ez már nem mostanában készült el, de én csak most találtam rá és hátha vannak olyanok akiket érdekel egy hasonló, de mégis másmilyen befejezés. :D (angolosok előnyben :P)

Egy Acnologia győzelem gondolom esélytelen. :D De azzal is megelégednék, hogy ha felmossa velük a padlót, aztán meggondolja magát és ad a sárkányoknak még egy esélyt. Pár fejezet után már jobban tetszik. Remélem Mashimához is eljut/ott.


100YQ 16

Hogy a hajó miért kezdett el olvadni, akár fából volt, akár hamuból, azt nem értem. Annak viszont örülök, hogy Erza felvett végre egy rendes páncélt, annak már kevésbé, hogy csak azért, mert melege volt.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Jaeger
Szerintem a hajó tuti fából volt mégis elkezdett olvadni elég fura. Bár én anno a stadion résznél se szerettem amikor visszatért Natsu timeskip után, hogy elolvadt minden. Ha olyan hő lenne, hogy elolvad/elég rólad a ruha akkor már te sem élnél :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
Láttam a múltkor egy videót, ahol kiszámolták, hogy a Narutoban mindenki fénysebességgel mozog. Ahhoz képest nem is olyan vészes, hogy a FT-ben mindenki lazán elvan a lávában. :D A hajóról meg azt hittem, hogy csak elteleportálták, amikor még csak a RAW-t néztem.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Avaren
100 éves küldetés 17. fejezet :

https://sorcererw.../17/page/1

Érdekes fejezet volt, majdnem minden szál haladt. :D
 
BladerTM
Szóval tudja irányítani a Vízsárkányistent.*-)
Ám arra kíváncsi vagyok, hogy Touka hogyan találkozott Natsuval, és, hogy hogyan mentette meg. Remélem egy flashback keretén belül kiderül majd.

A Fehér Mágusnak vajon volt eredeti teste, és neve? Natsuval való találkozáskor már benne volt Toukában? Szerintetek?


Btw nekem eddig a 100 Éves Küldetés Arc jobban átadja azt a FT-es feelinget -amiért többek között megszerettem anno az animét/mangát-
, mint az Alvarez Arc.


"Did I ever tell you the Definition of
Insanity?"


"The Definition of Insanity, is, doing the exact same f*cking thing over and over again, expecting sh*t to change. That. Is. Crazy."

~ Vaas Montenegro ~
 
dungeonlord
BladerTM írta:
Btw nekem eddig a 100 Éves Küldetés Arc jobban átadja azt a FT-es feelinget -amiért többek között megszerettem anno az animét/mangát-
, mint az Alvarez Arc.Bármennyire is szidom a One piecet vagy régen a Fairy tailt. Mind 2 szívemhez nőttek, hisz több mint 10.éve követem mind2 -et .
Vannak hibái, de sokkal jobb Alvarez Arcnál . Olyan, mintha Hiro ezzel arccal akarja enyhíteni azokat a károkat, amit elrontott a végénél .
Még mindig a Jövő Rouge a kedvenc arcom .
 
Jon
Ez egy elég jó fejezet volt, érdekes irányba halad a sztori, meg jól összeértek mindenhol szinte a szálak. Bár úgysem fog meghalni senki valószínűleg, és valahogy majd megoldják, de most kíváncsi vagyok, hogy hogyan, meg hogy hova fognak kifutni a szálak/karakterek.
De akkor csaknem lesz még négy ilyen arc a négy másik sárkányistennel is? :D


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Avaren
Szerintem 1-2t tuti elintéztek a Diabolos tagjai, csakhogy mégjobban tápolva legyenek. :D
 
BladerTM
100YQ 18.

Kicsit késett a felirat, de jobb később, mint soha. :)

Tetszett, hogy Natsu kiállt az erkölcsei mellett, de cselekednie kellett, mert a barátai veszélyben vannak. Ez is elősegíti kicsit Natsu karakterfejlődését. :)


Nem úgy nézett ki, hogy Natsu támadása + Wendy sárkányölő mágiájával megbűvölt támadások nagyon hatottak volna a Vízsárkányistenre. Egy kicsit talán megérezte, de max. ennyi.


A Vízsárkányisten sem sz@rral gurigázik, csak úgy felkapta az egész óceánt a levegőbe. :D


Touka úgy néz ki elvette a varázserejüket a céhben lévőknek (vagy csak leminimalizálta). Szemet szúrt viszont, hogy az utolsó panelen nincs rajta Gildarts. Vajon most is utazgat? :hmm
Lehet a következő fejezetre kapunk egy Touka Vs Gildarts vagy Diabolos t. :D
Bár, ha Laxus és Jellal valamint Gajeel + Makarov is tehetetlen volt, Gildartsnak és az eddigi 3 ismert Diabolos tagnak sem lenne sok esélye.
Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg Zeref szint ez a Fehér Mágus. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy egy Zeref Vs Fehér Mágus csatában ki kerülne ki győztesen? :hmm (Zeref halhatatlanságát leszámítva persze.)
Szerkesztette: BladerTM - 2019.02.08. 13:00


"Did I ever tell you the Definition of
Insanity?"


"The Definition of Insanity, is, doing the exact same f*cking thing over and over again, expecting sh*t to change. That. Is. Crazy."

~ Vaas Montenegro ~
 
Avaren
Nem volt rossz. :D

Most már tényleg elhiszem, hogy ez a Fehér Mágus nem kispályás. :D
Ekkora "mészárlást" Zeref és Acnologia se csinált együttvéve ... :D

Mondjuk érdekes, hogy Laxus és Makarov hogy került oda, mikor az előző fejezetben még nem is mutatták őket, pedig egy ilyen vallatásnál illet volna nekik is kérdezni. :D
 
Durzo
Tetszett ahogy Natsu szóvá teszi, hogy Caramile-nak milyen kényelmes másokkal elvégeztetni a piszkos munkát.

Itt olyan mintha Lucy alkotó mágiát használna.

A sárkányölő mágiát mindenkinek rész már nem tetszik annyira. Egyrészt szükség van rá, mert Natsu és Wendy kizárt, hogy elegek lennének (mondjuk még így is a vízsárkányra fogadnék), másrészt viszont jöhetnek az "Am I a joke to you?" meme-k Laxusal és Cobra-val, mert a lacrima kb itt vesztette jelentőségét. Szép lassan azért fogynak el azok a dolgok amik az eredeti történetben különlegesnek számítottak. Afelől viszont már nem kell aggódni, hogy Erzáról kiderül, hogy egy félvér sárkány, mert már nem lenne jelentősége. Mondjuk az ideiglenes sárkányölőknél lehet még az is jobb lenne. Csak el ne kezdjék őket 6. generációnak hívni.

Az előző fejezet végénél pont arra gondoltam, hogy ha azt vesszük alapul, hogy Natsu 1v1-et nyomott Zereffel END ereje nélkül, akkor egy Gajeel-Gerard-Laxus (és Gildarts ha még itt van) kombónak szabályosan fel kéne mosnia a padlót Toukával. Ha pedig azt mondjuk, hogy a 2. Natsu vs Zeref harc hülyeség, akkor valami ilyesmire lehet számítani. Cana viszont lehet csak a piától dőlt ki. :lol Ha Gildarts el is ment utána küldhettek valakit amikor megtudták, hogy Touka milyen veszélyes. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy most kiürítették-e a várost?

Már csak arra lennék kíváncsi, hogy egy Zeref Vs Fehér Mágus csatában ki kerülne ki győztesen? (Zeref halhatatlanságát leszámítva persze.)

Touka már itt van egy ideje. Ha úgy gondolta volna, hogy van esélye Zeref ellen, akkor már megtámadta volna. Persze lehet, hogy látott esélyt a győzelemre, csak nem volt biztos benne, de ha nem bízik magában, akkor a fél csatát már alapból elvesztette. Jót röhögnék azon, ha valaki szóvá tenné neki, hogy Zerefet meg Acnológiát bezzeg nem merte megtámadni.

Mondjuk érdekes, hogy Laxus és Makarov hogy került oda, mikor az előző fejezetben még nem is mutatták őket, pedig egy ilyen vallatásnál illet volna nekik is kérdezni.

Makarov kb mindig a céhben van, Laxus meg gondolom már csak azért is itt maradt miután látta, hogy Gerard rászállt Toukára. Egyszerűen csak rábízták a vallatást Gajeelra és Gerardra.
Szerkesztette: Durzo - 2019.02.08. 16:00


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Jaeger
Szerintem úgy ütötte ki őket, hogy nem igen volt alkalmuk használni az erejüket a céhben. Szóval kár az ilyen ki milyen erős lehet hasonlítgatásokra.

Natsu még mindig nem használta a teljes erejét azzal nem tudom mire lenne amugy képes.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
BladerTM
Nekem konkrétan csak most tűnt fel, hogy itt Wendy Sárkányölő Szimbóluma kicsit átalakította a céhjeleket, hogy hasonlítsanak egy kicsit a sárkányokra. :D

Egyesítve 2019.02.19 18:34:58:
100YQ 19. RAW


Mi van itt megint?! :D

- eléggé hátrányban van a Team Natsu
- a Vízsárkányisten képes folyékonnyá alakítani a testét, ennyit el is vártam :D
- Natsu használja újra a Metsuryuu Ougi Guren Bakuenjin-t (?)
- Natsut felszívták, mint a kokaint :D
- az a kar a végén, nagyon hasonlít Igneeléhez, sőt.. de ettől függetlenül lehet, hogy egy Sárkányisten lesz az

Angol fórumon is olvasgattam: "It could be Igneel. It could also be the Fire Dragon God, Natsu's grandfather and next power up."
:D
Szerkesztette: BladerTM - 2019.02.19. 18:41


"Did I ever tell you the Definition of
Insanity?"


"The Definition of Insanity, is, doing the exact same f*cking thing over and over again, expecting sh*t to change. That. Is. Crazy."

~ Vaas Montenegro ~
 
Jaeger
Én azt hittem a végén megint Natsu fogja one-shotolni :D A többiek csak álltak és néztek kb szóval nagyon megy a team Natsu.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
DieHardy
Azért remélem ez nem valami olyasmi lesz, hogy az az örvény a túlvilágra vezet és így akarta Natsut kiiktatni, de Igneel figyelte onnan, így pont megtudta őt menteni... mert ez eléggé bullshit lenne..főleg ha utána még Igneel esetleg vissza is térne.
Sokkal barátibb lett volna, ha "beszippantás" közben Natsu előhív valami spéci képességet amivel "Igneel"ként ábrázolva kitör belőle, de ugye így hogy csak egy kart látunk, meg egy szempárt mellé pár szó elhangozva, így ez az eshetőség bukott.


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Ugrás a fórumra: