Hozzászólások
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Shiro
Ide jöhetnek a Dragon Ball Super Animével kapcsolatos Spoilerek és azok megvitatása.

Ha Spoilert közölsz, akkor jelöld meg annak forrását!

S nem a már levetített epizódok, megvitatása.
Se nem a rakott krumplié, csak a Spoileré.
Aki nem tud képet direktbe linkelni, vagy beágyazni annak erősen javallott a kepfeltoltes.eu használatának a mellőzése!
A kepfeltoltes.eu-ról való hibás linkelés esetén egy hetes kitiltásra lehet számítani!
Ennek oka remélem egyértelmű

Szerkesztette: Shiro - 2018.02.13. 10:52
 
R
Apró észrevétel: nézz rá a címre, elírtad a spoilert :)
 
xindrix
Bejött amit gondoltam, megmutatták Kefurát/Kaflát az előzetesben és...
Nagyon Badass :D
Valamint az a verzió lesz, amire a legkevésbé számítottam, a potara.
Részben azért örülök, mert jól áll neki, de nem így mi akadályozza meg az összes többi univerzumot is, hogy használja? Remélem nem fog mindenki fuzionálni, mert akkor már eléggé jelentőségét veszítené.

A vicc, hogy végig a szemünk előtt volt:
kép

pbs.twimg.com/media/DNROSq_VAAEbsYz.jpg

[img]https://pbs.twimg.com/media/DNRRsJ-W4AUekiv.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Aki kételkednek, Kalenek 1 tincse van, Kaflanak 2 :D

Szerkesztette: xindrix - 2017.10.29. 06:48
 
laszlo222
Nagyon jó rész volt, de hát akkor ennyit érnek a szabályok? Legalább így Jiren ellen is jöhet az utolsó pár percre Vegetto. Az SSJ3 bemutatása valami nagyon badass volt. Sajnálom, hogy ennyire eszi az állóképességet, mert gyakrabban is használhatták volna.

Ugyanakkor valószínűleg így érheti el az Ultra formát megint? Elkezd Kefurával harcolni és átváltozik? Talán.
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.10.29. 07:52
 
xindrix
Így most fokozatosan nyerte vissza az erejét, hogy Caulifláékkal harcolt, de ha Kafla erős lesz, márpedig elég esélyes, akkor szerintem az inkább fárasztaná, mint erősítené.
Remélem a Goku vs Kalfa harc félbemarad és utána Kafla mással is harcol, mert tudom, hogy Goku a főszereplő, de szinte már mindenkivel ő küzd meg a tornán.
 
laszlo222
Valószínűleg Freeza fog menni ellene, bár neki lazán kéne vernie. Azonban egy Gohan elég jó színvonal lenne. Az ő mystic formája egy SSJ3 körül tudhat, pont jó volna Kefura ellen. Ezzel Gohan is megkapná a nagy szerepét.
 
KingBradley
A fő kérdés, honnan a potara?
Fuwa fülében ott van, láthattuk.
Netán Shinjin (Fuwa segédje, láthattuk a U6 vs U7 tornán) től kérték el a torna előtt?
https://vignette....1114222343

Roshi Maffuba palackja után már nem vagyok benne biztos, h a fülbevaló égbekiáltó szabálytalanság lenne. :)
Szerkesztette: KingBradley - 2017.10.29. 08:58
 
xindrix
Na ez egy jó kérdés.
Az a megoldás tetszene amit írsz, mert az azt jelentené, hogy nem lehet a nézőtérről beadni, de ha már alapból náluk volt, akkor elfogadott, mint Roshi üvegcséi, meg Papparoni botja.
Engem az érdekelne, hogy a személyisége milyen lesz, mert Kale és Caulifla elég ellentétes személyiséggel rendelkezik.
 
laszlo222
Ennek is vannak még bőven opciói, hiszen még oda is adhatják majd Gokuéknak, ha látják hogy nincs esélyük vagy már nagyon offos az erejük. Elvégre Jirennek az Ultra Ösztön meg sem kottyant.
Most
Vagy kaiokent fog használni Goku ellene.
Vagy jön Vegetto és a benne lévő Goku én valahogy Vegitát is átsegíti a határain.

Apropó, ha menet közben vennék le a fülbevalót, akkor azonnal visszaváltoznak vagy úgy maradnak? Ezen igazából még sose gondolkodtam és fogalmam sincs mi lenne.
 
KingBradley
Azért nem mondanám, h Jiren nek meg se kottyant a UI.
Goku se nagyon erőltette meg magát, így is lazán hárította annak minden támadását, reakcióját, mondhatni hanyag lazasággal.

Aztán ne feledjük 1 x megsúrolta az arcát, majd a kemény gyomros és a Kamehamehah.

Arról nem is beszélve, mi lett volna ha a végső támadás pillanatában, nem múlik el az UI. Szerintem Jiren keményen megérezte volna....

Potara:
Mivel az istenek esetében örök érvényű (emlékezz KibitoShin kiborulására, mikor megtudta így maradnak) amit az se változtatott volna meg, ha eldobják a fülbevalókat.

Szerintem az időkorlát az (ill. a rendelkezésre álló energia) ami adja a fúzió intervallumát.
A fülbevaló csupán az elején szükséges ezek szerint.
 
laszlo222
Én egy kicsit elkezdtem bízni Vegettoban, mert Goku is csak a Genki miatt érte el ezt és Vegita normáls esetben hogy lenne képes rá?

Plusz Vegito létezéséről is csak a mi Shin-ünk tud, de ő olyan kis buta olykor, hogy úgysem jut eszébe Vegetto előhozatala.
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.10.29. 09:30
 
Kzo
Még mindig nem mutatták Hit-et kinyomni a tableten, bár igaz, hogy Cabba-t sem. Hit tuti vissza fog jönni, még most is állítom.
 
Balage3000
Ezt már én is felvetettem korábban, hogy az ott az Openingben a Potara Kafla fülében, de akkor többen azt mondták, hogy az szimplán Kale és neki alapból van karika fülbevalója. :)

Kíváncsi vagyok, honnan van nekik Potara-juk. Azt sem tartom kizártnak, hogy Champa engedélyt kér Zeno-samatól "valami látványos"-ra, ő meg engedélyt ad rá most az egyszer, aztán Champa meg bedobja nekik. :) A spoiler leírásból legalábbis nem az jön le, hogy ez az elejétől kezdve tudatosan megtervezett akció lenne a részükről...

Én is örülnék neki, ha végre egy légtérbe eresztenék Vegetto-t meg Beerust, de szerintem erre szándékosan nem fog sor kerülni sajnos... Plusz egymást követő 2 arcban is Vegetto... szerintem nem valószínű. :(
 
http://-
ztr
Vegito szerintem sem lesz bár én örülnék neki.... Azért kiváncsi leszek mekkora erőt kell majd mozgosítania Gokunak, hogy partiban legyen a fúzionált csajokkal. De biztos, hogy nem Goku fogja kiütni őket én is inkább Friezára gyanakszok. Én kitaláltam valami újfajta fúziót mert ezt a potarát már nem tudom, hogy fogják lenyomni a torkunkon. Azt nem tudom elképzelni, hogy Champáék ledobják nekik.. Kintről nem lehet beavatkozni Frost esetéből tanultak. Inkább én arra tippelnék, hogy már eleve náluk van és ütőkártyaként kihasználják mert Kale sem tudja legyőzni Gokut. Az úgy érthető lenne mivel Roshinál is ott volt az üveg és nem szóltak érte... De ha kintről dobták volna be neki azért lehet Zenoék beszóltak volna..
 
Rotcsa
Már marha régen mondtam, hogy szedjük szét a DBS-t egy spoileres és egy nem spoileres témára, de mindenki csak lehümmögött, meg minden akarat gyengének elmondott, hogy miért vetek fel ilyesmit....
Na, úgy látom, nem volt alaptalan amit gondoltam, az idő végül engem igazolt! :D
 
Ugrás a fórumra: