Hozzászólások
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
KingBradley
Azt hiszem Herms említette, hogy a 131. rész után elképzelhető egy előzetes az idén évégén esedékes movie hoz.. Szerintetek lesz rá esély? :)
Ill. kicsit OFF (sorry)
Mivel garantáltan nem megyek Japánba és környékére, így esélytelen majd év vége felé látnom a DB movie t. Szomszédos országokban akadhat esély a vetítésére? :)
Idegőrlő lenne 2019 tavaszáig/nyaráig várni egy BD megjelenésre.... :P
 
lencse
Örülni fogsz Kingbradley,itt egy részlet a Super sorozat rendezőjével való interjúból

Takami: I hope people's eyes are glued to director Nakamura's full-force direction and the ending which Toriyama-sensei has prepared for this story. Personally I even get the feeling that Toriyama-sensei is trying to set up even more stories.

Nakamura: Even after the story is over, please keep watching to the end and don't change the channel. There will be something special!

Szóval szinte biztos,hogy a 131.rész után rögtön meg is kapjuk az előzetest :D
 
laszlo222
xindrix írta:

Szóval akkor Toriyama miatt ilyen Jiren. Esküszöm, nekem Toppo személyiségével jobban tetszett volna, mert ilyen főellenfél még nem volt a Db-ben, érdekessé tehették volna, erre kaptunk egy ilyen személyiség nélküli végső főellenfelet.


Ezzel vitatkoznék most, mert szerintem Jiren karrakterfejlődése a legvégén fog kirobbani, a mostani lappangó semminek tűnő állapotból. Ezt pedig FRIEZA fogja stílusosan kegyetlenül beadagolni. Ha pedig jól gondolom ezt az elméletet, akkor Toriyama egy átkozott zseni. Miért? Vegyük át sorban. Kissé mesélős és hosszú lesz, így beteszem egy spoiler jelbe a rövidség miatt.

Sokan jellemtelennek tartják, hogy Jiren egy nagyon erős alak, akit nem lehet legyőzni és kész.
Sokaknak nem tetszik, hogy kikap Goku MUI-ben és miért Frieza fog nyerni.

Talán ez ad egy más nézőpontot.


Jiren karraktere miért jobb mint Toppo
Jiren jelenleg az "Erő az abszolút" elvben hisz. A Gokuval való küzdelem ki fogja meríteni őt, de a végén csak megerősíti az elvét Goku fejlődése... "az erő az abszolút, ezt megerősítette Goku fejlődése is. Akkora hatalomra tett szert, hogy nekem is 100%-ot kellett nyújtani. Tehát az elveimet alapjában megerősítette Goku is."

Jiren akkora hatalommal és erővel rendelkezik, hogy senki (akár gonosz, akár jó) nem szállhat vele szembe. Goku legyőzésével megkapta a válaszát, hogy igenis igaza van. Mindaddig amíg ő ilyen erős, képes lesz megvédeni akárkit, akit ő akar.

Aztán amikor leengedi a védelmét főként a fáradtság és a győzelem miatti hit miatt, egyszer csak keresztül lövi a death beam hátulról. Jiren összeesik és csak egy megalázó nevetést fog hallani hátulról: "Ho-Ho-Ho-Ho".


Frieza pedig Jiren büszkeségét és az elvét egy pillanat alatt porig rombolja. Adott az univerzum legerősebb lénye és egy nála milliószor gyengébb harcos egy pillanat alatt legyőzi őt. Ráadásul ez a harcos a leggonoszabb is az univerzumban. Ebben a pillanatban elveszítette a harcot és semmit nem tehet, az elvei pedig romokban, mert az U7 csapatmunkával győzött.

Frieza pedig megkínozza Jirent és a stílusához mérten megveti a hiedelmeit, mivel egy gyengébb győzte le őt. Az élete során kétszer győzték le (pici Jiren és most). Dermi pedig ott fogja ütni ahol a legjobban fáj. Kiröhögi Jirent, aki mindenkit el fog veszíteni és az ideológiája semmirevaló. A srác pedig semmit nem tehet, mert veszített.

Ezzel pedig durva belépőt kap a végén Frieza és nemcsak eltűnt a semmibe hogy a végén simán feltűnjön. A kívánsággal pedig feltámasztja magát és egy hatalmas röhögés közepette The End és adva van egy izgalmas folytatás.
 
peterk
Ez így ahogy van, tetszik és teljesen jó befejezésnek tartom én is! DE... (sajnos) a DB gyerekbarát és félek, hogy nem mernének egy hasonlót meglépni pont emiatt :(
 
laszlo222
Emiatt nem kell aggódni peterk, mert ezt a részét csak az fogja érteni, aki nemcsak nézi, hanem mögé is akar látni a dolgoknak. Abszolút családbarát lesz ez így is.

Csak sokan akik nézik, majd fel fognak háborogni, hogy "mi az hogy Frieza legyőzi Jirent", de mi akik mögé látunk, tudjuk értelmezni ezt az egészet, amit leírtam. Szerintem ez lesz.
 
KingBradley
Teljesen reális! :) Bárkit le lehet győzni, ha az kimerült, ill. figyelmetlenségből leereszti a védelmét. Bár Jiren esetében az utóbbi érdekes lenne, pont amiatt, mire Vados hívta fel figyelmünket a 110. rész végén (mikor Goku kiütése után Hit betámadja ugye...)
 
goku5
DE az is biztos hogy Gokuval való harc után ő is igencsak ki lesz már merülve. Dermesztő meg azért már pihen és addig is tud még pihenni. Visszanyeri az erejét.
 
xindrix
Egy kis újdonság a movieval kapcsolatban.
YonkouProductions (aki szolgáltatta a scaneket a hírekhez és a spoilerekhez) indított egy liveot, hogy hírei vannak a movieról. Igaz nem sok, de Goku látható egy képen a bottal a kezében, amit a sima Db-ben használt és elvileg a movienak köze lesz a Superhez, szóval lehet egyfajta folytatása.

Forrás: https://www.youtu...TKn9WanBck

A Gokus visual

pbs.twimg.com/media/DYHbbiPVQAA1na-.jpgszintén Yonkoutól:
Dragon Ball Film 2018 Staff:
Director:Tatsuya Nagamine
Animation Director: Naohiro Shintani
Art Director: Kazuo Ogura

Megérkezett Toriyama kommentjének angol fordítása ezzel kapcsolatban:
Toriyama kommentje

pbs.twimg.com/media/DYH0FxLX0AA1wm8.jpgRöviden összefoglalva a film folytatás lesz és a manga is folytatódni fog, de máshogy, mint az anime/film.
Szerkesztette: xindrix - 2018.03.12. 23:41
 
Kurosawa
Azért most több jelet is kaptunk,hogy folytatják majd az anime-t is.
Nem vártam,hogy ez a film a Super után fog játszódni,most érzek rá esély,hogy cliffhanger lesz a 131. vége...
Az,hogy Toyotaro kicsit más irányba viszi majd el a mangát,kapcsolódhat ahhoz,hogy már terveznek vele és ezzel vezeti fel az anime folytatást.
 
shadowdroid
Nagamine rendezte a One Piece Film Z és One Piece Heart of Gold című animeket is.

Szerintem elég klassz munkát végzett.

Ogura és Shintani szintén részt vettek a One Piece Film Z-ben, illetve Ogura a Dragon Ball Z, Fullmetal Alchemist, Inuyasha, Mobile Suit Gundam, One Piece, stb....animek készítésében is szerepet játszott.

Már csak egy jó történet kell, és talán az eddigi legjobb Dragon Ball filmet kapjuk meg .

Maga a karakter tervezés nekem nagyon bejön.

i.imgur.com/WF8iJBN.jpg

Szimpatikusabb, mint a Yamamuro féle design. A "klasszikus" időket idézi fel bennem, gondolok itt a Nameki eseményekre.
Goku totálisan fekete hajkoronája, és mozgása....nem túlzott részletesség, ami az izomzatot és a ruhát illeti, valamint az árnyékolás is diszkrétebb.
Maga a GI és Kakarotto bőrszíne is esztétikusabb , nekem.
Bár lehet én túlzottan nosztalgikus vagyok, de nem baj az.
 
KingBradley
Nekem is bejön a karakter letisztultsága. :)
Bár szívesen néznék movie t egy Z eleji képi világgal is.
 
lencse
Elég valószínű,hogy a Super egy cliffhanger-el ér véget,mint pl Frieta isten lesz,vagy valami.
Ami meg leginkább meglep,az az animációs felügyelő.15 éve Yamamuro tölti be ezt a posztot,ha dragon ball-ról van szó,most meg lecserélik? Nem mintha panaszkodnék,sosem voltam Yamamuro nagy fanja,de érdekea.hogy pont most teszik meg
 
laszlo222
Röviden: Frieza azt kívánja, hogy hakaishin legyen és végül Goku, Vegita legyőzi őt.

Kibontva: Említettem pár napja, hogy Jiren kiüti Gokut, majd Frieza a leengedett védelmű Jirent legyőzi. Logikus lépés lenne a sárkánytól a feltámadását kívánni, de miért ne lehetne az U7 hakashinje? Fel is támad - és isten is lesz belőle, elég nagy poweruppal.

Mi más cliffhanger befejezést lehetne elképzelni? "Egy régóta várt félelmetes ellenfél" gyanánt, biztos nem az SSJ2 szinten lévő Cell tér vissza, hogy aztán lenyelje Vegitát és végül megküzdjön az MUI Gokuval. Ez mondjuk elég epic volna :D
 
KingBradley
Miért kívánná, h Hakaishin legyen, mikor láthatta, az a szint kevés lenne bármihez is. :)
Logikusabb (bár nem tudom kivitelezhető e a Sárkány részéről) h minimum élő és angyali szinten lehessen.
 
laszlo222
Jogos Kingbradley, akkor viszont simán lehet a Cell-es. Hónapokkal ezelőtt már pletykáltak a visszatéréséről. Elnyeli Vegitát, így Beerus sem tud hakaiozni és MUI is jöhet.
 
Ugrás a fórumra: