Hozzászólások
Dragon Ball Super Anime
Shiro
A Dragon Ball Super anime epizódjairól mehet az eszmecsere.
A SPOILER TILOS, arra ott a Dragon Ball Super Anime Spoiler téma. Aki eltéveszti az számíthat szeretetre és jóságra.

Továbbá, ha az eszmecsere eltérne az epizód tartalmától, akkor azt folytassátok az annak megfelelő témában, ha nincs, akkor nyugodtan nyithattok neki egyet.
Továbbiakban aki nem tud képet direktbe linkelni, vagy beágyazni annak erősen javallott a kepfeltoltes.eu használatának a mellőzése!
A kepfeltoltes.eu-ról való hibás linkelés esetén egy hetes kitiltásra lehet számítani!
Ennek oka remélem egyértelmű

Szerkesztette: Shiro - 2018.01.18. 03:07
 
xindrix
Na most megkapta a részét az, aki panaszkodott, hogy kevés a harc és sok a duma.
Bár a duma megvolt, de szerintem ennyire harc orientált rész nem volt a Superben még. Nem mondom, hogy a kedvenc részem, de jól lekötött és elég hamar le is ment. Itt most nagyjából jól voltak belőve az erőviszonyok, még a kifáradt Goku is tudta tartani magát a 2 Saiyan ellen. Én csak azt sajnálom, hogy a Super Saiyan 3 Gokuból keveset kaptunk. Az az 5 másodperc nagyon badass volt ,szépen volt megrajzolva, de kevés :(
Na majd a következő részben fognak inkább felpörögni az események.
Az előzetes nem tudom mennyire számít spoilernek, mert tudom, hogy van aki azt se nézi és a mostani azért elég spoileres, szóval inkább nem itt írok róla.
 
Kzo
Zsír rész volt ez a mai, Goku nagyon szépen van megrajzolva a legtöbb jelentben, nagyon adnak rá minőséget. Jó volt látni az SSJ3-at még ha fél percig is, de nagyon jó volt. Az SSJ3 öregíti amúgy a legjobban az arcát, de ott is veszi komolyan a legjobban a harcot, legalábbis arca ábrázolásából ez jön le. Nagyon el lett találva ez a form.
A csajok nem rosszak, de nekem túl gyors ez a fejlődésük...Gokuék 300 részen keresztül edzették magukat a csajok meg szerepeltek eddig max 20 részben és már verik a fél U7-et... értem én hogy harcos faj de akkor is. Bár Whisék jól megmagyarázták, hogy Goku Base formában miért is volt erősebb, jobb. Ez a rész tetszett.
 
batai15
Sok mindenért kritizálom a supert, de egy valami nagyon tetszik.
Nem felejtik el a régi szériákat, sokszor van vissza tekintés utalás, a régi technikák használata.
Lehet nem látszanak olyan erősnek gokuék mint a z- ben, viszont a technikák miatt sokkal másabbak a harcok, nem csak abbból állnak hogy powerup és jónapot.
 
KingBradley
Jaja.. szép emlékek! :)
http://vignette3....0506143041
 
ztr
Jó rész volt nagyon. És az külön tetszett, hogy azért van különbség a 2 harcos ssj2-je között. Kiváncsi vagyok fogja e még Goku használni az ssj3at.
 
Rotcsa
Goku haja nagyon klassz volt SSJ2-ben!! Nagyon odafigyeltek a minőségre és ez igazán imponáló! Amikor Goku átment SSJ3-ba, akkor úgy éreztem, hogy az erőviszonyok a helyére kerültek, merthogy SSJ3=4x SSJ2 ... nem csoda, hogy nem tudták kiütni!
Már a Gohanos edzéseknél is tetszett, hogy a SSJ2-es harcokat úgy mutatják be, mint amikor hegyek robbannak az erőtől és remeg minden, most pedig ismét így szemléltették, ami nagyon bejött!
Kíváncsi leszek, mihez kezd Goku Kale-el... :D
 
Kurosawa
Valóban frankó rész volt,rajzolás is kiváló. Az viszont érdekes,hogy pont a harctól jönne vissza Goku ereje?
Oké,hogy ez élteti és motiválja,de mégis 1-2 részes védjük Goku-t hogy pihenni tudjon epizódok mondjuk a két androiddal logikusabb lett volna.

Viszont kárpótol a rész a harcokkal és az oda vissza hullámzással. Caulifula top tehetség én tőle is várok még jelentősebb dolgokat akár később,ha valahogy összejön az u6 túlélése.

Az is jó húzás,hogy Kale igazi ereje megvadult állapotban tör elő :) pedig ugye általában egy nyugodt elmével kontrollált erő az ami hatásos szokott lenni. De ez az ő egyedisége,ami jó.
 
goku5
Fantasztikus egy rész volt ez a mai is!
Tényleg ez kell ide! Csillagharcosok közötti csata! Ez az ami igazán feltüzeli az embert. Bámulatos milyen erősek a lányok és ezt Goku is rendesen kihasználja.
Látszik a csatából, hogy Goku csak egy öregebb tapasztaltabb harcos. Csak jók a technikái. És nem csak az erejére támaszkodik. És milyen tehetségesek a lányok is. Kihozzák egymásból a legjobbat, a fejlődést.
És nagyszerű volt újra látni Gokut ssj3 formában. Kár hogy csak nem tart ki több ideig, de szerintem nem is baj. Megvan a ssj3 hátulütője is.
Egyedüli bajom a résszel az volt, hogy úgy állítják be a ssj2 és ssj3-at mintha az lenne a plafon. Milyen elképesztő er. Mint ha nem is tudnánk nem is létezne a ssjb szint. Az pedig messze messze hatalmasabb szint és erő.

Amúgy esküszöm szerintem Goku is tisztára azért van hogy tanítsa a lányokat. Fejlessze őket. Jó mesteri szinten. Majdnem mint Vegita, csak mindenki a saját módszerével. És hát valahogy nekem úgy tűnik ők jobb alanyok is mint a saját gyerekei, mint pl Gohan is. Hát nem hiába ők csak tiszta vérű csillagharcosok.

És a következő rész is remeknek ígérkezik.
 
laszlo222
Azért állítják be így, mert nekik egyenlőre ez a következő szint. A kéknek pedig alapból nem érzik a KI-jét, így fogalmuk sincs mekkora erőről van szó. Az ssj3-mat viszont érzik és ezért a rácsodálkozás.
 
xindrix
Ne feledjük azért, hogy az SSJ3 is elég erős szint attól, hogy már felülmúlták.
Emlékezz csak vissza, amikor Goku először alakult át, az egész világ beleremegett.
Az isteni szinteknél nem lehet magát az erőt érezni ,csak a nyomást. Az SSJ3 a legutolsó szint, aminek konkrétan az erejét is érzik.
 
goku5
Amúgy kérdés! A következő rész bemutatója minek minősül? Spoillerenek vagy sem?

Ez teljesen így van ahogy mondjátok. Lenyűgöző a ssj3. Világ remeg bele. Viszont itt már lehetett bőben látni a ssjb szintet és ha nem is érzik az erejét még tapasztalhatták annak az erejét pusztítását.

Amúgy a lányok egyre jobban néznek ki. Sokkal nőiesebbek is így átalakulva. Na jó Kale azért már nem. Ha túlzásba viszi. Normában még hagyján. Viszont Caulifa tényleg nagyon jól néz már ki.
Alap formában valahogy olyan kicsik és túl soványak. Van előnye a ssj szintnek is külsőre nézve. Hasszú haj meg lehet még jobbat tsz majd nekik?:hmm
 
Jaeger
Én azt sajnálom, hogy megint csak Goku, Goku és Goku.
Gohanék harca is nagyon jó lenne de abból nem fogunk semmit kapni nagyon úgy nézz ki még egy jó ideig. Mivel ez a harc valószínűleg még vagy 2 részig tuti kitart ahogy láttom. Ha valaki powerupol éppen nem fognak más harca kapcsolni sajnos :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Dova
Nekem is tetszett a rész, bár olyan eget rengetően nem mozgatott meg. Viszont a grafika az valóban kifogástalan volt, Goku minden képen királyul volt megrajzolva, az SSj3 meg főleg nagyon jól nézett ki.Én amugy amellett h vártam hogy végre feltűnjön az SSJ3, örültem hogy egyből el is tűnt, mert az a forma annyira sok energiát emészt, h így h még csak gyógyul/"töltődik", nem sok értelme van használni.
Abban én is egyet értek, hogy ha valamikor, akkor most lehetne mutatni a többi harcos csatáját, Goku most kapott egy epic harcot Jirennel, szóval mehetne a többi is. Amúgy sem tudom h ez a Goku vs Lányok hova fog kifutni, mert amellett hogy harcolnak, Gokun nem érzem azt hogy ki is lökné őket a harctérről, hanem inkább tanítgatja őket. Szóval nincs ott mögötte az az érzés h ki kell ütnöm őket mert ellenfelek, hanem addig is el van amíg felépül :D.
Meg amúgy azt se nagyon értem, hogy Champa miért annyira nyugodt Jirennel kapcsolatban. Most komolyan elhiszi, hogy ha pl. az ő 4 harcosa még bent maradna, míg tegyük fel a többiből csak 1-2, akkor Jiren hagyná hogy elpusztuljanak? Kiütné mindegyiket egy pillanat alatt.
 
goku5
Amúgy jó kérdés, de hogy tud Goku töltődni ha közben folyamatosan harcol és energiát használ el? Na meg mitől töltődik? Pihenés vagy energia étel bevitel nélkül?
 
Ugrás a fórumra: