Hozzászólások
Dragon Ball Super Anime
Kurosawa
Mind igaz amit írtatok,de nekem még hozzájött Vegeta beszólása a végén. :)
 
laszlo222
A spoiler egyébként nagyon félrevezető volt, mert ott ugye úgy állt, hogy Freeza fogja megkínozni őket. Erre fel semmi köze nem volt a részhez 2 mondatot eltekintve.
 
xindrix
Az U2 részről a lehető legkevesebbet szeretnék írni. Attól eltekintve, hogy tetszett vagy nem tetszett elég meglepő "fordulat" volt :D
Na térjünk át a lényegre, Gohanék harca a namekok ellen hihetetlenül jó volt, de úgy az egész, az elejétől a végéig. Csapatba dolgoztak a namekok is, meg ők is, rohadt jól nézett ki, voltak benne érzelmek, egyszerűen zseniális volt.
Külön tetszett, hogy most Gohan mentette meg Piccolot végre.
Az ötlet is bejött, hogy "elnyelték" a többi namekot és azért ilyen erősek.
Az univerzumok eltörlését kicsit jobban poénra vették, mint szerettem volna. Az, hogy Caulifla kergette a namekokat szerintem nagyon nem illett oda.
Champa búcsúját pedig akármennyire is szerettem volna, hogy kicsit szomorúbb legyen, ez nagyon ütött nálam :D
Az is nagyon jó volt, hogy Goku és Gohan egyszerre lőtték a kamehameha-t.
Csak azért nem tudom rá mondani, hogy az egyik legjobb rész a superből, mert az U2-es részek is sajnos benne voltak. Viszont ha az U2-es rész ki lenne vágva és Gohanék eddigi harcait vágnák a helyére a namekok ellen, akkor nálam simán top5-ös rész lenne.
 
goku5
Hát ez a rész igen felemás érzéseket hozott ki belőlem!
Elsőnek a negatívumok: Na most tényleg férfi átváltozás!!!!????? Mintha a nő ne lett volna így is túl sok, de ez már tényleg szégyen volt szerinte. A szerelem tényleg szép és jó de ez már nem. Legjobb volt amikor végre eltörölték őket.

Pozitívum: Gohanék harca végre jó volt. És Gohantól is láthattunk már valamit. És hogy a végén a dupla apa fia Ka-me-ha-me! Na az nagyon ütős volt számomra.
Caulifáék gyerekessége meg szerintem is az volt, De legalább a végső eltörlésük előtt jó poén volt.
Champáék meg a legvégsőkig megmaradtak igazi testvérek. Jó kis testvéri viszony a csete paté után.
Vegitát meg meg lehet érteni miért is van rossz kedve!!! Megint elpusztították a szeretet faját népét.

És a kövi rész is igen érdekesnek ígérkezik.
 
Jaeger
Fuu ez egy nagyon jó rész volt. Bár nem kellett volna bele az U2 bárki át tud változni hülyeség, de amugy tényleg érdemes volt ezt megnézni.
Goku és Gohan közös kamehameha hidegrázós volt. Gohan is végre hozta a szintet amit kellett látszott, hogy kb hozzá sem tudtak érni a namekok. És lassan megint várható, hogy az U7-ből is ki fog esni valaki. Szóval így tovább ez egy 9/10-es rész volt :D (azért nem 10/10 mert az U2-es átváltozós rész nem tetszett)


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rotcsa
Nekem is a vége tetszett a legjobban! Ahogy Vados érzelmei feltörtek, ahogy Kalifa mit sem törődve a végzettel kergette a Namekiakat, és ahogy ezeket látva/hallva Champa kihúzta magát.... , Beerus félvállas nézése, azta! Milyen méltóságteljes megjelenítése egy Hakasinnak! Mindeközben mindenki tudta, hogy csak azért nem mer teljesen odafordulni, mert elöntenék az érzelmek!
Remek befejezés volt!

A csatajelenetekben a legjobb hangulatot az adta, amikor Piccolo a földre került, ilyen félálomszerű tudatállapotba, ahol meglátta Nailt és a Mindenhatót, aki mutatta neki az utat!
Az aláfestő zenei témának hála hangulat akkor is tartott, amikor már elvileg magához tért és látta Gohant beszélni a harci dolgokról. Komolyan úgy éreztem, hogy én is ott vagyok a harcmezőn ebben a félkóma-szerű állapotban Gohan mögött, egyszerűen fantasztikus volt!! A legrealisztikusabb megmutatássa egy csata közbeni hangulatnak!
 
KingBradley
"Jiren zenéje" iszonyat hatásos volt a Namekok harca közben. Valahogy jobban is passzolt hozzájuk, mint a "címadójához" :)
 
boakris
A jövőről felmerült bennem egy kérdés: ugye a Super Dragon Ballok a 6-os és 7-es univerzum között vannak szétszórva, és elvileg a sima dragon ballokkal nem lehet más univerzumokra érvényesülőt kívánni. Akkor pedig most hogy vége a super dragon balloknak hogy fogják visszakívánni az univerzumokat? :O

Módosítás: Láttam hogy elvileg össze lettek gyűjtve a Super Dragon Ballok a tornára. Ez melyik részben volt? Nagyon elsiklottam ez mellett.
Szerkesztette: boakris - 2017.12.03. 14:55
 
KingBradley
boakris írta:
Módosítás: Láttam hogy elvileg össze lettek gyűjtve a Super Dragon Ballok a tornára. Ez melyik részben volt? Nagyon elsiklottam ez mellett.


Azt a Főpap intézte. Nem voltak ezzel foglalkozó részek. 1x űen már meglettek a torna kezdetére. :)

elvileg a sima dragon ballokkal nem lehet más univerzumokra érvényesülőt kívánni.


Ilyesmi korlátozásról nem hallottam a DB folyamán... :nee
 
Balage3000
A Super Dragon Ballok biztosan megmaradtak, attól függetlenül, hogy a 6-os és 7-es univerzumokban vannak szétszórva és a 6-ost most eltörölték, elvégre nem az alkotójukat törölték el, csak úgymond a tartózkodási helyüket.

Másrészt, nekem az elején tetszett az a poén, amikor az androidok is beleélték magukat a szerepükbe és bemutatkoztak az U2 maradék harcosainak, majd végül ránéztek Gokura, az meg nem értette a szituációt és csak annyit mondott... Ööö... Goku vagyok!... :D :D :D
 
http://-
Jaeger
Jaja az egy jó réssz volt :D

Bármi lesz most a tornán rendezik le, nem a földi dragon ball gömbökkel fogják elintézni. De én valahogy nem is vágyom vissza a földre :(
Hiszen akkor mindenki tudja, hogy találkozniuk kell valakivel akivel sajnos már nem fognak úgy mint régen.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
KingBradley
Jaja... nagyon rég nem láttuk Bulma t. :(
Bár, egy ideig lehet még halljuk eredeti hangján. Nem tudom, hogy is megy a DBD szériáknál. Mennyivel előre veszik fel a hangokat, az epizódok forgásához képest.
 
Hedgehog89
Ez a mai rész megint nagyon epikus volt. A jelenet ahogy most már Gohan álltbe Piccolo elé, ahogy azt láttuk párszor a Z-ben fordítva óriási.
A két kamehame keresztül szeli az eget fantasztikus.
Gyakorlatilag az egész torna során rengeteg nagyon komoly jelenet volt már eddig is.
Zseniális teknős harcai, könnyfakasztó majdnem meghalt jelenete, a kiesése, Vegita és Beerus tisztelete irányába. Krilin és C18 együttműködése. Tenshinhan ahogy magával ragadta kiesés közben az ellenfelét. Goku és Vegita a farkasok ellen, vagy épp Dermesztő és Gohan együttműködése és akkor még az ultra instictről szó sem esett.
Remek munkát végeznek azt gondolom, nagyon várom a végét hogy utána egyben végig nézzem újra, mert ez az egyetlen baj, hogy kevés az a heti húsz perc :D
 
peterk
Jól láttam amúgy, hogy Goku egy pillanatra feldobta a Kaiokent a Kamehameha közben? Már ha az Kaioken volt :D
 
Jaeger
Elvileg látszanak vörös csíkok néhány másodpercig, de biztosan nem lehet megmondani, hogy használta-e a kaiokent :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: