Hozzászólások
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
Dova
Utóbbi időben én is rákattantam a Fairy Tailre, hosszú idő után nézegettem bele pár részbe, majd a 276-277. részeket, és nagyon bejöttek nekem is. Anno nem is tudom miért hagytam még nagyon az elején az animét, de most hogy látom 1 éves szünet lesz, azt hiszem elkezdem újra az elejétől :D .
Oliver, köszi hogy megtudtam melyik zene szólt, egyből megtetszett nekem is :). Az meg már ebből a pár rész visszanézéséből, és pár zene keresésből kiderült, hogy számomra minden anime közül, a Naruto, az Inuyasha, és a Fairy Tail rendelkezik a legjobb soundtrackokkal, és opening-endingekkel. :)
 
sebes1234HD
Valamiért nem akartam megnézni mikor láttam hogy kint van a rész , mert féltem attól hogy mi várhat . És sajnos a félelmem beigazolódott ! Jó értelemben ! :D
Te jó ég !!! Tudom hogy már írták többen is , de ez valami eszméletlen jó volt !!! :D
Egyszerűen csodás !!! Az opening és az ending nagyon nosztalgikus sok emléket felidéz ami azt sugallja hogy nézem újra az egészet (és meg is teszem )
Ez a két évadzáró rész egy hatalmasat dobot az egész Fairy tail animén én igy gondolom , de szerintem nem én vagyok az egyetlen .
Ez a két rész nálam azt érte el hogy tűkön ülve várom a folytatást ! Bár szomorú is vagyok mert hát ez a szünet minden bizonnyal egy éves lesz , és igen tudom én hogy addig ott a manga de az animének megvan az varázsa amit a manga nem tud megadni ! Itt jobban átéled ami történik meg sokkal részletesebb az egész , érdekesebb és viccesebb , én személy szerint igy gondolom .
Ettől féltem mikor láttam a 276.részt , és olvastam hogy "szünetel az anime" , de ez van :D kilehet bírni !(valahogy :nee nagy nehezen ). Addig is remélem sor kerül a második filmre és a bejelentet OVA részekre .
 
PistiSan
Nagyon jó volt ez a 2 rész, nekem az egész Fairy Tail Zero is tetszett, szerintem a szünet a legjobb, kibírtuk az előző szünetet is, ezt is kifogjuk. Nem tudom mások hogy vannak ezzel, de én inkább 1 évig nem nézem, de a minőség az maradjon ugyan ilyen jó, Naruto Shippuuden-ben a ninja strucc óta 1 fillert sem nézek.
 
sasa87
Tényleg nagyon el lett találva az utolsó rész, hangulatilag kifogástalan. Tökéletesen illeszkedtek a töltelék részek is, nem volt zavaró. Azért megint kaptunk egy jó nagy adag Nalu pillanatot. Számomra a legérdekesebb az volt hogy amint megjelent Lucy életében megint Natsu és meghívta magához már nem pizsamában aludt:]:] A vége pedig tökéletes volt, olyan erős első rész vége emlékeket idézett fel bennem, hogy kicsit könnyes is lett a szemem:bowXD Kicsit hiányozni fog az anime, de várom a filmet és az OVA-kat aztán majd visszatér az anime is régi fényében tündökölveB-)XD
 
BRON94
Az utolsó 3 rész nagyon jó volt ,a 2. szezon legjobbjai voltak .A befejező rész végé meg zseniális.
 
matupeti
Jó is lezárást kapott ez a S2, de azért bízom benne, hogy a következő szezon kicsit pörgősebb lesz, mert annyira húzzák halasszák a dolgokat állandóan, például Erza csatáját Kyoukával jóformán kétszer végigmutatták, ami már kezdett kicsit irritálóvá válni. Ettől függetlenül tudom, hogy minden anime egyik lételeme az időhúzás a mangával szemben, de azért ne essenek túlzásokba :D Mindenesetre várom a 3. évadot :P
 
bloodbath
Igen, mondjuk az engem is felidegesített, meg amikor az egyik rész elején 7 percig mutatták, hogy mi történt az előzőben...
 
Chakra
matupeti írta:
... például Erza csatáját Kyoukával jóformán kétszer végigmutatták, ami már kezdett kicsit irritálóvá válni. ...


Az a mangában is hasonlóan volt, mert közben ment a bunyó Mard Geer és Acnologia ellen is. És Kyoka is pont akkor feküdt ki, mint Mard Geer. De ekkorra Kyoka már kinullázta az Arc-ok visszaszámlálóját, és... a többi már tudjuk. ^^


naruto-kun.hu/images/avatars/csoportkep_220fejezet_6-7oldal_-_retegek_egyesitve.png
 
https://naruto-kun.hu/
Jon
Nah :D Ma nem kevesebb, mint 8 részt néztem meg, hogy végre behozzam a lemaradásom, mert már nagyon kíváncsi voltam erre az utolsó kettőre, viszont nem akartam úgy megnézni őket, hogy a Zero második felét meg átugrom. Szóval ma daráltam rendesen :D
És megérte. Nemcsak az utolsó két rész, a Zero befejező részei is baromi jók voltak. Minden megvolt ami kellett, szép rajzolás, fantasztikus hangulat, ZENÉK (nem csak az utolsó jeleneteknél, amikor betették az S1 soundtrackjét, de persze az is), tök jó kiegészítőjelenetek...minden. Animációra meg nem nagyon volt szükség ezekben a részekben :D
Szóval...azta, tényleg. Több hidegrázós pillanata is volt ennek a 8 résznek.
Összességében...én a Tartaros végétől teljesen meg vagyok elégedve az animével, egyedül az animáció hibádzik (az viszont nagyon) szerintem, ami hol zavaró-hol nem. De ennek ellenére, én nem bánom a szünetet sem. Valahogy...szép szimbolika, az új kalandok kezdete előtt :))
És várjuk a folytatást! :)


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Tasur-Astur
Sziasztok!

Én is most nézem meg az utolsó részt és csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon jó lett. Sőt pont mostanság néztem bele az első részbe, és nem kevés jelenetet onnan vettek át például :D (Natsu első harca, a végén a menekülés).
Szóval ezekkel nekem még hangulatosabbá tudták tenni ezt az évadzáró részt. Nem tudom hogy fogom kibírni ezt az egy évet Fairy Tail nélkül :(
 
Adrienn1992
Sziasztok!

Ez eddig a LEGJOBB anime, amit valaha láttam. Egyszerűen megunhatatlan. Esetleg van pontos dátum, hogy mikor fog az új évad startolni?!
Nagyon hiányzik már, 2x végignéztem már az elejétől!
Köszike :D :$ :bow
 
G3ri
Még nincsen, valószínüleg 1 év pihentetés lesz. ^^
'17 áprililsa előtt nem várnám. :nee


[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
 
sanko18
Hali! Nem tudom hogy ide tartozik e de azt szeretném meg kérdezni ,hogy a sorozat/OVA jó pár része nem letölthető égetett formázott felirattal illetve a felirat is formázatlan a letöltésnél. Szóval az a kérdésem ezt a pár részt le lehet e valahonnan tölteni vagy esetleg fel lesznek majd rakva a letöltésekhez? :)
 
Mindegy
Üdv!
A Fairy Tail folytatása mikorra várható?
Mert már lassan eltelt 1 év.
Jó lenne ha már kiderülne már ki vagyok éhezve. :)))))

Előre is köszönöm a választ!
 
dungeonlord
dungeonlord írta:
Hivatalos információk még nincsenek,de szerintem 2.film után jön a 3.évad .Ha minden igaz,akkor idén nyáron jön a film és jövőre a 3.évad.
 
Ugrás a fórumra: