Hozzászólások
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
Oliver
Itt olvasgatok és úgy veszem ki hogy a studio is más lesz meg a rajzolás.Mashima intézkedik.
 
G3ri
Hmm. Nekem személy szerint a rajzolással nem volt gondom, vizsont Japánban rakhatnák későbbre is a vetítést XD Ha reggel adják persze, hogy nincs vér és valósághű ábrázolás.


[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
 
Chakra
A pontos szöveg:
The good news is that the project, led by myself, for a NEW SERIES has already begun. Please hold tight, and we THANK YOU for your support!!

Vagyis egy új sorozat projektje, amit ő vezet, már elkezdődött.

Vagyis nem "a sorozat" (a FT), hanem egy új sorozat. Szerintem.
De persze lehet, hogy tényleg csak arra céloz, hogy a "3. évadban" ő lesz a góré, és már ezerrel gyúrnak rá, szal lazítsunk. ^^
Szerkesztette: Chakra - 2016.03.22. 21:45


naruto-kun.hu/images/avatars/csoportkep_220fejezet_6-7oldal_-_retegek_egyesitve.png
 
https://naruto-kun.hu/
Oliver
Rajzolással nekem se, de akkor van esély jobb animációra + esti vetítés csak hab lenne a tortára.Csak képzeljük el.Régi zenék mostani rajzolás, vér és jobb animáció *.* :D
Ui.: Én is gondoltam erre Chakra, csak annyian írják már hogy az FT-re gondol hogy én is elhittem :D Milyen új projekt lenne amihez van köze Mahsimának? :hmm
 
bloodbath
Én is most olvastam a twitter szövegeit. "Led by myself" - ez jól hangzik. :3
"More information is said to be revealed on 23rd March."
 
G3ri
Amúgy van esély az új prokektre mert régebben is volt róla szó, hogy belekezd valami újba a mester. Ha meg az FT a téma, annak csak örülök :)

Szerk.: Elolvasva Oliver hsz-ét, kevésbé valószínű :D
Szerkesztette: G3ri - 2016.03.22. 21:56


[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
 
Oliver
Chakra ez most a legújabb hír ezek szerint csak az ft-ről van szó idézem: "The new issue of Weekly Shonen Magazine hits Japan on March 23rd, and with it, the official announcement of the news for an upcoming Fairy Tail anime project that will follow the action fantasy adaptation’s current run. Series author Hiro Mashima took to Twitter to post a message in Japanese and English about the plans."
Amúgy szerintem nem csak azért dobta most az FT-t az A-1 vagy melyik studio mert mangához közel van.Szerintem sokat panaszkodtak nekik ők meg megelégelték.
Szerk.: Na még Mahsima is aláírta Twitter postja alá hogy FT-ről van szó természetesen :D Szóval nem másik project.
Szerkesztette: Oliver - 2016.03.23. 10:26
 
tyber16
Szerintem egyértelmű hogy a második Fairy Tail mozifilm az a "másik" projekt. Aztán kiadják az OVA-kat majd jövőre újraindítják az animét is. Én egyébként annyira örülök hogy vége a 2. évadnak mert ez valami borzadály volt, végignézegettem a fontosabb részeket meg jeleneteket, legalábbis amiket én azoknak tartottam és mind olyan szinten el lett baszva amennyire csak lehet. Tényleg egyedül a szinkronba nem tudok belekötni bár néha ott is voltak furcsaságok, pl mikor Natsu dragon forceba megtámadja Mard Geert és azzal a főnix csapással megfejeli és mindketten betolnak kb egy másodperces ilyen bekiabálást ami úgy hangzik mintha majd beszarnának közbe na ott aztán húztam a szemöldökömet rendesen. Az egész s2 legjobb részei az openingek mert azok mind nagyon jók lettek, de szerintem azokra el is ment a pénz meg az energia vagy nemtudom mi de a sorozat olyan lejtmenetbe kezd szinte minden téren hogy az hihetetlen így 2016-ban. Voltak tűrhető részek ahol megvolt a hangulat és a grafika se volt hányadék sőt még a zene is jó volt de azok annyira elenyésző számban voltak hogy szépen feledésbe is merültek nálam. És direkt néztem az s1-es részekből is párat, ott se volt nagyon szép a grafika de a hangulat teljesen elvitte a hátán az egészet. A zerot pedig félúton abbahagytam utána már csak pörgettem a részeket és inkább újra elolvastam a mangát mert Mavis már idegesített ezzel a vinnyogó hangjával, egyszerűen túl sok volt nekem. Na mindegy én örülök hogy parkolópályára küldik és nagyon remélem hogyha visszatérnek az animével azt már Mashima tényleg felügyelni fogja mert szerintem pont ez a manga nem érdemli meg hogy ennyire hanyagul adaptálják anime formába.

Egyesítve 2016.03.26 09:28:59:
Hát én ezt nem hiszem el :O ! Emberek ez az utolsó rész akkora libabőrös rész hogy az hihetetlen, alig hiszem el hogy ezt ennyire jól megcsinálták ! Az összes eddigi részt így kellett volna. Ez egy IGAZI FAIRY TAIL rész lett, az igazi Fairy Tail hangulattal és az utolsó 3 perc !!! Nem spoilerezem le de szerintem ott mindenki minimum libabőrös lesz aki egy kicsit is szereti a sorozatot. Annyit elárulok hogy végre visszahozzák azt amire az egész s2-ben vártunk ;) . Komolyan ezek után már most rossz kedvem van hogy egy ideig nem lesz több rész, hogy rohadjanak meg hogy ezt ennyire tökéletesen megcsinálták. Egyszerűen minden a helyén a volt és annyira de annyira Fairy Tail hangulata volt, ugyanúgy mint a mangában a nosztalgia itt is igen erős és fúú áh inkább nem mondok semmit hanem megnézem újra ezt a részt tényleg egy tökéletes évad záró epizód lett szerintem.........kész engem teljesen levett a lábamról és már most akarom az s3-at.B-):D Na de megyek is és megnézem megint ezt a részt, aztán nekiugrok az egész sorozatnak elölről.
Szerkesztette: tyber16 - 2016.03.26. 10:48
 
Oliver
Tényleg nagyon szép kis rész lett. Kiderült hogy tudnak ilyet is... Egyedül a végén amikor Natsu mondja hogy "come on" ott a feje valahogy nem volt az igazi de a többi az nagyon jól sikerült. Masayume zene szólt uhgye az első opening a 2014es verziónak az is nagyon betalált.Töltelékkel különösen nem volt bajom. Várom a 2. movie-t meg az OVA-kat! :D aztán 2017 tavaszán remélem visszakapjuk az animénket :P
 
Chakra
Fairy Tail anime 277. epizód (s2-102) - ÉVADZÁRÓ RÉSZ

Mit ne mondjak, kis túlzással megvett kilóra ez a rész. Talán mert visszahozott valamicskét a régi FT hangulatból. És a végén is, amikor megszólalt az eredeti Fairy Tail főcímzene, ez mindet vitt. ;) Az "FT érzés" volt! Miért nem tudták ezt rendesen visszaadni az egész 2. évadban...? :,-(

Natsu nem Lucy arcát firkálta össze, hanem a királyi palotára graffitizett egy kicsit, lángokkal. Datong, a király és Arcadios mind lefőttek, mint a kávé, szinte láttam a taktikai facepalm-ot, de a hercegnő csak kuncogott az egészen. :D

Natsu begombázott (XD) hangja nagyon jó volt, már azt hittem, hogy END kezd ébredezni. o.O :D


naruto-kun.hu/images/avatars/csoportkep_220fejezet_6-7oldal_-_retegek_egyesitve.png
 
https://naruto-kun.hu/
bloodbath
Fúú, tényleg nagyon jó rész volt. Volt benne minden, ami kellett. Nekem egyedül az nem tetszett, hogy a mágiajátékokat megnyerő céh (sajna nem maradt meg a nevük :D) odapofátlankodott Natsuékhoz. Meg talán még annyit sajnálok, hogy a néma fejezetből kihagyták a szomorkásabb részt, és csak a viccesebb jeleneteket tették bele.
Viszont a végén azok a képek és a régi főcímdal jó kis nosztalgiakör volt, szerintem is az vitt mindent. ^^

tyber16: Én is most kezdtem el elölről. :D Hosszú lesz ez a szünet egy ilyen rész után...

Szerk.: Újranézve a részt, megfogalmazódott bennem egy kérdés. Lucy miért pont akkor alszik ruha nélkül, amikor Natsu is ott van...? :D
Szerkesztette: bloodbath - 2016.03.26. 16:03
 
kristofkristof
Szerintem is jó rész volt, a filler jelenetek se voltak rosszak. A rész második fele tényleg visszahozta kicsit a régi FT hangulatot.

Ez az egy éves szünet szerintem teljesen korrekt, így azért egy biztonságos előnyre fog szert tenni a manga. Legalább nem csinálják azt az animével, mint amit a Narutoval, ami szerintem dicséretes.
 
tyber16
bloodbath: Na jólvan örülök neki, én pont most fogok nekikezdeni, gyorsan elintéztem a napi elintéznivalókat aztán így hogy nincs nagyon tervem mára ez tökéletes elfoglaltság lesz.
Egyébként elméletileg Júliusban fog megjelenni az új OST is. Érdekességképp pont most néztem hogy az első évad is március 30-án ért véget 3 éve, úgyhogy szinte majdnem napra pontosan ugyanazon a napon ér véget a 2. évad is.
 
G3ri
Teljes mértékben egyet tudok érteni a korábbi hozzászólókkal! :)
A gombás tölteléket valami hihetlen jó módon csinálták meg, végig szakadtam rajta és tényleg nagyon jó volt Natsu hangja :D
Jó volt látni, hogy a Gildarts jelenetből is rakta bele agy keveset. A végén megszólaló főcímdal meg csak hab a tortán. :bow

Minden jót:

[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/26/Fairy-Tail-Logo.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ha minden igaz, egy év múlva találkozunk. :bye[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
 
bloodbath
Persze, hogy jobb a szünet, mintha telebombáznák fillerekkel, meg hát addig is ott van a manga, de azért mégiscsak fáj az ember szíve. ^^' Remélhetőleg ez elég idő lesz nekik, hogy találjanak normálisan animáló csapatot.
 
Ugrás a fórumra: