Hozzászólások
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
Oliver
Kár hogy nem csinálják meg. Még akár képekbe mutatnák egy 2-3 percig rész elején animés grafikával azts e bánnám :D Van benne szerintem 1 fontos info amit szemléltet velünk. Akkor hagyjuk John :D Nekem is vannak érdekes dolgaim amikor éppen álmos vagyok :D
 
kristofkristof
Az eddigi részek alapján én teljesen meg vagyok elégedve a Zeroval, nem igazán lehet rá panasz.

Azért viszont kicsit csalódott vagyok, hogy lassan visszatérünk az eredeti történetszálhoz. Most lehetne még fillereket belerakni, mert ha visszatérünk az eredeti történethez, és elkezdik érezni a vesztüket, hogy az anime beéri a mangát akkor oda nem igazán tudnak értelmes, szalonképes fillereket berakni. 60 fejezet az nem sok, hamar beérik, vagy ha esetleg az elején arra a kis bevezetést akarják fillerekkel kiegészíteni, amiből nem is lehet akkora baj, azzal is csak azt érik el, hogy stagnáljon ez a 60 fejezetes különbség.
 
G3ri
Nekem megfordult a fejemben, ha a Zero-t berakták a rendes animébe, akkor időhúzásnak az Ice Trail-t is berakhatnák, Gray háttértörténetét nem? Annak is örülnék, mert azt mangában nem olvastam :D
 
Oliver
Volt mar rola szo és most be is ugrott hogy lenne egy nagyon jó időpont ennek a behozására. A kövi arc végefelé gondolok.

Egyesítve 2016.03.05 08:42:08:
Ez egy nagyon szép rész lett szerintem! Nagyon jól eltaláltak mindent, rajzolás is gyönyörű volt és bár tudtam mi lesz, így is rázott a hideg végén. Bárcsak tartaná ezt a színvonalat!
Szerkesztette: Oliver - 2016.03.05. 08:42
 
Jon
Éppenséggel...a következő történetszálba rengeteg fillert be lehet fűzni, kiegészítéseket is, meg külön szálakat is akár. Lehet érdekesebb is lenne, mint egy teljesen különálló filler arc-ot elkezdeni.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Chakra
274 (s2-99). rész

A sárkány tombolása jó lett. Hátast nem dobtam tőle, de legalább MOZGÓkép volt. :D

Az a betétzene, ami akkor hangzik fel, amikor Mavis a sárkány hátára ugrik, véletlen nem a Nagy Mágiajátékos részekből való? Vagy csak hasonlít?

5:47 körül:
Zera szinkronhangja majdnem egy teljes másodperccel később szólal meg, mint a karakter. Elég feltűnő. ^^"

6:58
Mavis úgy rázza meg magát, mint egy vizes kutya. XD

A Law elsütése is egész jól nézett ki. Bár a Tenrou jáde még mindig egy nevetségesen béna bizsunak néz ki.

Viszont a Law után, amikor Zera megtalálja Mavist, és az bámul a semmibe, az elég "érdekes". Főleg mert mangában nem így volt, ill. Mavisnak szerintem alapból elég furcsa és néha élettelennek tűnő szemet rajzolt a mangaka, így meg főleg annak tűnik... o.O Mondjuk utána lecsukja.

Szegény Kardia Székesegyház... ^^" Már itt "lebontották" egyszer. Aztán amikor Laxusnak elgurult a gyógyszere, ő is kőművesmunkára ítélte az épületet. Később a Tartaros is formabontást hajtott végre rajta. És nem akarok spoilerkedni, de ahol most a manga jár, megint nem ártana egy kis malter az épületnek. XD

18:05
Néha azért feltűnik, hogy Mavis-nek zöld szeme van. ^^

19:44
Mavis kérdezi Yurit, hogy csak nem felelősséget érez a történtek és Mavis miatt? Mondjuk ez érdekes kérdés. Az lenne a furcsa, ha nem érezne felelősséget és legalább egy kicsi bűntudatot. ^^

Mavis egy picit paff lett a hírtől, hogy Zera csak egy illúzió.
Emlékszem, a mangánál már itt gyanús volt valami: http://naruto-kun...ero/003/19

Összességében elégedett vagyok ezzel a résszel. A hangulatot szépen visszaadták. Ha a következő részben is jól oldják meg Mavis és Zera jelenetét, az lesz a pont az i-re. ^^

Azért javaslom mindenkinek, hogy ennek a résznek a második felét adó történetet mangában is olvassa el. Ott is megvan a hangulat. ;)
http://naruto-kun...l_Zero/011
Szerkesztette: Chakra - 2016.03.05. 19:45


naruto-kun.hu/images/avatars/csoportkep_220fejezet_6-7oldal_-_retegek_egyesitve.png
 
https://naruto-kun.hu/
PeEzZ
Nálam Zera teljesen kiverte a biztosítékot, csak néztem hogy mi is van most és akkor meg? :D
Nekem tetszett ez a rész is.

Apropó: Ezek szerint, mikor Zera összeesett a szigeten, meg is halt, vagy már a "születésétől" fogva illúzió volt?
 
Chakra
Maradjunk annyiban, hogy ezzel a kérdéssel várd ki a következő animerészt. ^^


naruto-kun.hu/images/avatars/csoportkep_220fejezet_6-7oldal_-_retegek_egyesitve.png
 
https://naruto-kun.hu/
PeEzZ
Megpróbálom, egyenlőre egy résznél sem néztem bele a mangába, és nem is tervezem, ha netán véletlen elsütnék nagyobb spoilert töröld nyugodtan :D
 
catgay13
Még a kövi rész aztán jön a rendes fairy tail/filler/ice trail?
 
G3ri
Korábban ezen filóztunk, hogy a címből ítélve, rendes, manga alapú rész fog következni.


[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
 
palgeri
Kérdés.

A Fairy Tail Zero után azonnal visszatérnek az eredeti történetszálhoz, vagy esetleg szünet lesz? VAlaki olvasott erről valamit?

Előre is köszönöm.
 
Oliver
Elvileg, ahogy a rész címét nézem visszatérünk a manga szerinti történethez.
 
bloodbath
Szerintem az animálásért, a dinamikáért, stb.-ért felelős kollégákat egyszerűen kirúgták egy jó ideje a FT anime készítői közül, annyira gyengének tűnik néhány helyen a megvalósítás... :D
Aminek viszont örülök, hogy a Zero-ban jól el lettek találva a zenék, például a mostani részben (Law), amikor Yuri bocsánatot kér Mavistől, hát ott elmorzsoltam pár csepp könnyet, olyan szép lett - nem úgy, mint amikor berakták azt a pörgős zenét a Natsu-elbúcsúzik-levélben-Lucy-pedig-sírva-fut-utána jelenetnél.

Amúgy remélem is meganimálják azt a néma fejezetet. :D De amit még inkább remélek, hogy Natsu ott Lucy-re gondol, és miatta olyan szomorkás. :D :3
 
Jon
A néma fejezetben? :D Kizárt. Ha ott nem Igneel-re gondol szomorúan, meg a Tartaros elleni eseményekre, akkor megeszem a kalapom :D Az a valaki, akinek mesél, az is nagyon megdöbbenve hallgatta. Miért lenne Lucy miatt szomorú? :D Nem halt meg, csak elszakadtak egy időre. Eleve Igneel halála miatt indult útnak. És amúgy is karakter idegen lenne.
Amúgy, nemtom, szerintem ahhoz a jelenthez passzolt a pörgős zene. Az alapvetően egy dinamikus jelenet volt, valaminek a kezdete, és nem valaminek a vége, mint most, a Zeroban. Egy új kaland eleje, ami Lucynak nagyon szomorú, de nem végleges, és meg kell vele birkóznia.
Szóval, na, szerintem.
De látom, hogy te szereted a párosítást, és nem is azt mondom, szerintem is egyértelmű, hogy ha lesz valami párosítás a végén, akkor ők lesznek azok, de na, nem kell mindenbe bele látni a dolgot :D Főleg nem Natsu részéről.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Ugrás a fórumra: