Hozzászólások
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
Blader
Ha minden igaz, egy picit ki lesz fejtve a következő részben ez a Zeref - Mavises dolog.

August mágiája igazából a mágiamásolás, ami nem terjed ki a birtokló mágiákra, feltéve ha nincs meg hozzá a saját eszköze. Tehát az, hogy ismer minden új és ősi mágiát, csak blöff. :D

Másfajta mágiákat (azt a védőpajzsot viszonylag az arc elején például) is biztosan tud, csak közel sem annyit, mint amennyit a laikus szemlélők gondolnak. Viszont abban egyetértek, hogy tovább tarthatott volna ez a "kis" püfölés. Habár nem lövök le nagy poént szerintem, ha azt mondom, hogy még nincs vége.

Ebben az arcban, az egyik favorit plot twist a "Zeref valódi gyermeke" volt számomra. Látszik, hogy ez rendesen fel volt vezetve, voltak rá utalások, ha visszanéztek néhány részt, fel fog tűnni.
Mondjuk Larcadetől többet vártam még anno, ha már megkapta a Dragneel nevet, de a plot twist kárpótolt helyette. :D

Már párszor leírtam, de az anime 2. felétől folyamatosan javult az animáció. Sokkal dinamikusabb, szebb lett, valahol spóroltak persze, de az epicebb jeleneteknél odarakták magukat. :D

A Gildarts vs August aka félistenek harca sokkal jobban átjött ezzel az animációval, és zenei aláfestéssel, mint a mangában. Mind érzelmileg, mind "epic-ségre".

Az ebben a részben lévő Natsu kontra Zeref adok - kapokat is szépen megcsinálták.

A zenék tényleg rohadt sokat dobnak amúgy az egészen. August és Larcade szenvedése is jobban átjött, hála ezeknek. A plusz jelenetek csak fokozták ezt.

Zeref szinkronhangjának is jár a külön dicséret, érezteti rendesen a nézőkkel, hogy Zeref már - már megőrült. :DD

Köszi a feltöltést!

Szerk.: Ez az "Őfelsége miért nem kapott szeretetet?" kérdés is több értelemet nyer a mai rész után, valószínűleg ezért hangoztatták egy csomót.
Meg annak ellenére, hogy nagy valószínűséggel mindig is tudta a választ, kissé irigykedett a Gildarts - Kana közti kapcsolatra.
Szerkesztette: Blader - 2019.07.22. 02:23
 
Smile0807
"Amúgy Mavis hogy lett terhes ha Zeref első csókjától meghalt?"- ezt az egyet én sem értem, még magyarázatra szorul
Azt azért sajnáltam hogy nem találkoztak, végig ezért ezért szurkoltam:(
 
Jaeger
Az animáció szerintem fogjuk rá, hogy okés volt a részben :)

A többi pedig nah ezek meglepő dolgok. Ez rá a magyarázat és nem tudunk mit tenni. Viszont a következő részektől rendesen felpörögnek az események.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bloodbath
Több, mint két év telt el azóta, hogy ezt a borzalmas, harcnak csúfolt valamit mangában olvastam, és a véleményem egy cseppet sem változott azóta sem. Nem nézem az animét, de bátorkodtam megtekinteni a 319. rész ide vonatkozó jeleneteit, de a - jobb szó híján - animáció csak tovább rontott a helyzeten. :nee Sajnálom szegény seiyuu-kat, hogy erre a régóta haldokló animére kell pazarolniuk a tehetségüket és az idejüket. De hogy ne legyek teljesen kegyetlen, az általam hallott egy-két OST alapján Takanashi Yasuharu-t, a zeneszerzőt továbbra is dicséret illeti a kitűnő munkájáért. ^^

Az alábbiakban bemásolom az August vs. Gildarts "harc" kapcsán írt régi kommentemet, hátha vannak itt olyanok, akik egyetértenek vele.

Komédia bloodbath módra
"Egy kis szösszenet az August nevű komédiáról.
August a Kardia Székesegyház tetején ácsorogva jelenik meg, mint utolsó talpon maradt Spriggan. Mielőtt mindenki elájult volna tőle páni félelmében, Gildarts megjelenik a semmiből, szuperhősként becsapódva az égből, így a nap meg lett mentve. Kettejük harcába becsatlakozik Cana, akinek biztos sok hasznát veszi majd Gildarts. Nem is tudnánk mennyire. :lol Cana ráküldi August-ra a Fairy Glitter-t, ami még csak meg sem karcolja őt. Persze Cana kártyái elől elugrik a Mágia Királya.
Why was his majesty's child not loved?
Közben szépen kiderül, hogy Mavis terhes volt a kristályban, Precht pedig valahogy kioperálta belőle a gyereket. Rejtély, hogy hogyan, ugyanis az előbb még a Fairy Glitter kellett a lacrima széttöréséhez. Precht realizálva, hogy bizony Zeref az apuka, és a gyereknek is furcsa a mágiája, magára hagyja a csecsemőt a hegyekben, mert ugye Precht-et olyan embernek ismertük meg, mint aki ilyet tenne. Végül is, Hadesként árva gyerekeket nevelt, a barátja és egyben mestere gyerekét viszont simán otthagyja a semmi közepén. A kölyök mégis felnő mindenféle kenyereket lopkodva, és találkozik apucival, akinek nem árulja ám el, hogy ő a fia, hanem hű alattvalója lesz és eltölt mellette 130 +- 20 évet, amelyet végigküzd az apakomplexusával. De legalább megtudtuk, hogy azért lett August-nak elnevezve, mert hasonlított Mavis-re és Zeref augusztusban töltött el Mavis-szel némi... különleges időt. :lol Nem egy utolsó módszer arra, hogy nevet válassz valakinek.
Then again, why was his majesty's child not loved?
A harcmezőn August az idejét arra pocsékolja el, hogy Gildarts-ot zaklatja ezzel a kérdéssel, miközben ő maga is tudja rá a választ. 1. El se mondta Zerefnek, hogy ő a fia, így honnan tudná, miért szeretné őt. 2. Tisztában van vele, hogy Zeref az ellentmondás átka miatt nem szerethet senkit. Kérdem én, akkor mégis mi értelme ennek a szenvedésnek? Hál' Isten Gildarts csodával határos módon felettébb hamar rájön arra, hogy hogyan működik August mágiája. Copy. Csak másolja a mágiákat. Azt hittem, nem lehetek ennél csalódottabb, hogy Hiro lefokozta a Mágia Királya titulust CopyCat-re, de akkor még nem tudtam mi vár rám a Passion c. fejezetben. Persze, ha belegondolunk, még így is erős August. Azaz lenne. Ha láttunk volna tőle spelleket. De nem, One Punch Man Gildarts a műkezével gyomorszájon boxolja a vén trottyot, akin, Praise the Lord, ez egy karcolást sem ejtett, így August felemelkedik az égbe, hogy elcastoljon egy brutális mágiát, az Ars-Magia-t, amivel el lehet pusztítani egy egész országot. Oh, és ami megsemmisíti a használója testét. A nagy haldoklás és rombolás közepette August látómezejébe kerül anyuci, aki szintén szenved, August pedig nem akarja megölni őt, ezért inkább megszakítja a spellt és seppukut követ el. Íme, a legerősebb férfi Spriggan legyőzetik szaros 6 fejezet alatt, amiből nem szerepelt mindegyikben. *clap clap*
Kérdem én, mi a jó értelme volt ennek a plotnak? Az előző fejezet végén derült ki, hogy August egy Dragneel, erre egy fejezettel később öngyilkos lesz úgy, hogy se Zeref, se Mavis, se senki más nem tudja, hogy kicsoda-micsoda volt ő. Ráadásul, mint legerősebb férfi Spriggan, senkit nem győzött le, nem lőtt el erős spelleket és végül öngyilkosságot követett el, mert ránézett az anyjára. Az anyjára, aki nem is tudja, hogy ő a gyermeke; aki nem is tudja, hogy egyáltalán van gyermeke; akit bár egyszer látott a guildben, de akkor pont nem érdekelte. Továbbá tudta azt is, hogy Zeref a volt szeretője testét akarja megszerezni, ergo Mavis-t, ergo a Fairy Heart-ot, mégis szemrebbenés nélkül követte a császár parancsait. Akkor miért nem érdekelte, hogy ő az anyja? Persze miután Mavis ránézett egy nakama pillantással, meggondolta magát. Hiro sarokba írta magát azzal, hogy ilyen felfoghatatlanul erős ellenfeleket írt, akikkel nem tudott végül mit kezdeni, így inkább "tragikus" háttérsztorit adott nekik, aminek hatására önkezükkel vetettek véget az életüknek. Hát igen, ha túl erős karaktereket ír az ember, mindig az öngyilkosság a legjobb módszer a legyőzésükre.
Olyan érzésem van, mintha már Hiro-t sem érdekelné az, hogy mit ír, csak mielőbb be akarja fejezni az életművét. Támogatom eme törekvését; remélem már nincs sok hátra a mangából, azt viszont bátorkodnám neki javasolni, hogy ennél rosszabb fejezetet ne írjon, de nem reménykedek, miután Natsu alap módban a guild másik felébe ütötte az egyik főgonoszt.
So, why was his majesty's child not loved? Why? Why?!"i.imgur.com/9tW1BhF.jpg
 
dungeonlord
Visszatértem az 1 hónapos konditeremből, mert sajnos valaki erősen visszaélt a hatalmával.

Mint mondtam, ezt a mangát a rajóngok nyírtak ki ,akik minden erővel védik a kedvenc karaktereit .

Wzért Hiro töketlen üzenmódban kapcsolt, aki valóban sietve zárta le a történetet.
Nagy kár Irene és August karakterét,mert ennél többet érnek, mint az Hiro előadta.
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.07.31. 16:54
 
Jaeger
Szerintem még nem kell temetni a sorozatot várjuk meg előbb mit szólnak az animések is a végéhez!


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Én már sikernek könyvelem el ha az utolsó két nagyobb harcot kibővítik, változtatnak rajta. :)
 
dungeonlord
Smile0807 írta:

"Amúgy Mavis hogy lett terhes ha Zeref első csókjától meghalt?"- ezt az egyet én sem értem, még magyarázatra szorul(

Khm...több történt , khm^^. Zeref .khm kanosság ,majd rape :D . Igaz történet, bármennyire is hihetetlen xD.
 
Tapion-sama
dungeonlord írta:
Visszatértem az 1 hónapos konditeremből, mert sajnos valaki erősen visszaélt a hatalmával.


Ha így folytatod, hosszabb időszakra is befizethetsz. A szabálysértőknek továbbra is "jutalom" jár. Nem kötelező ide járni. Viszont ha ide jársz, vagy szeretsz ide járni, akkor tartsd be a szabályokat!

u.i.: nem kell reagálni erre a hozzászólásra, elég, ha betartod a Fórumszabályzatot. Különösen felhívnám a figyelmedet a MODERÁTOROK ÉS BÜNTETÉSEK 3§-ban foglaltakra.A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
burn3000
Én meg már tényleg azt hitt ,hogy ez a gyerek sportol valamit erre kiderül csak egy rejtett célzás volt arra ,hogy kispadra ültették..
 
Avaren
Tessék, Zeref és Mavis valószínűleg itt csinálta amit. Pár rész múlva úgy is benne lesz az animében. https://naruto-ku...Tail/532/3
 
tyber16
Még mindig nem értem, hogy hogy lett gyerekük! Oké, hogy itt csinálták meg de ez mikor volt ? Mert amikor először! csókolta meg zeref mavist ott egyből meg is halt és visszavitte a céhbe. És pont azért halt meg mert szerette. Egyszerűen máskor nem csinálhatták mert akkor nem voltak szerelmesek egymásba.
 
Blader
A csók és a halál között eltelt némi idő, bár ez a mangában észrevehetőbb volt.
 
lina22
tyber16 írta:

Még mindig nem értem, hogy hogy lett gyerekük! Oké, hogy itt csinálták meg de ez mikor volt ? Mert amikor először! csókolta meg zeref mavist ott egyből meg is halt és visszavitte a céhbe. És pont azért halt meg mert szerette. Egyszerűen máskor nem csinálhatták mert akkor nem voltak szerelmesek egymásba.


Elvileg ha Zeref elkezd szeretetett táplálni valaki iránt akkor válik az ereje pusztítóvá nem? Mármint lehet hogy ott még nem úgy kedvelte csak kapóra jött Ikszdé


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
Blader
Na! Most néztem meg a teljes részt, az animációval nem volt különösebb probléma. Mr. Fehér Mágus badass volt, de Gerard egy fokkal előtte járt nálam. Hát még a következő részbe.. :D

-----
Redditről összeszedtem pár mémet:

i.redd.it/02dyya0950g31.png

Forrás: u/KingKunta91

Hasonló augusztushoz is D:

i.redd.it/dt1znpgdu2g31.png

Forrás: u/I_need_a_life_69

(Acnologia 2.0 :D)

www.upload.ee/image/10351968/oy1uihrkirf31.png


www.upload.ee/image/10351969/4fifx4l7kob31.png

Forrás: u/PsychicFun


Area 51 memes are dead
Szerkesztette: Blader - 2019.08.14. 09:48
 
Ugrás a fórumra: