Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Minden ami Anime/Manga és hazai rajongók munkái
Irritáló dolgok az animékben!
Bastian
Krisz7199 írta:
A másik dolog ami irritáló az az ami egyes sport animékben fordul elő. Egy labdadobás úgy van bemutatva olyan effektekkel van kiszínezve, mint ha Goku csinálna egy kamehame-t.
https://78.media....o1_500.gif
(Kuroko no Basuke, Ace of Diamond). Megamikor a középiskolás sportcsapatok olyan technikákat mutatnak be, amit a valóságban a profi ligákban sem lehet látni. :)


A Kuroko "szuperképességek" kosárlabdája volt, így nem pont ideális példa. A Tsubasa kapitányban lévő "belefúródik a labda a betonfalba" effektus sem a valósághűség miatt volt benne. A sportaniméket szeretik megfűszerezni ilyen túlzásokkal, mert egyrészt inspirálják a fiatalabb generációt, hogy rengeteg gyakorlással ők is "szupersportolók" lehetnek, másrészt ezek művészi kifejezésmódok a fontos pillanatok, vagy technikák kihangsúlyozására. A Haikyuu!! ellenben nemcsak remekül bemutatja a röplabdát, már-már kifejezetten valósághű, úgy érzem, hogy túlzásba sem esett az ilyesmivel.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Avaren
Nah akkor még egy dolog. :D

Az összecsapott, befejezetlen anime végek. :D Annál rosszabb nincs. xD
 
Durzo
3. Vérző orr, ha meglát egy karakter egy szép lányt.

Van olyan anime is ahol nem az orr telik meg vérrel, de az egy másik műfaj. :D

Szerk.: a főhősökről általában kederül , hogy Ő a prófécia gyermeke , vagy kiválasztott , hihetetlenül erős felmenőkkel rendelkezik , valahonnan nyeri az energiáját stb.(Bleach,Naruto,Fairy Tail,Yuyu Hakusho,Attack On Titan).
Szóval nem egyenesen magától van akkora ereje , hanem valaminek valakinek köszönheti.
Ott van ellenpéldának Rock Lee se nem jinchuriki se nem a prófécia gyermeke se nem hihtetlenül erősek a szülei. Csak a saját maga által szerzett ereje van.

Szívemből szóltál.

Ami még engem idegesít a főszereplőkkel kapcsolatban, amikor túlságosan rájuk koncentrál a történet (csak nekik van szinte motivációjuk, háttér történetük, nekik lesz először/csak új képességük/formájuk) és a mellékkarakterek szinte már csak azért vannak ott, hogy kitöltsék a teret. Ahol a főszereplő neve benne van a címben ott még megértem, mert az az ő története (de attól még zavar). De ahol nincs, ott nagyon idegesítő tud lenni, hogy itt ez a sok karakter, akikben annyi lehetőség van, ami aztán nincs kihasználva.
 
Ugrás a fórumra: