Hozzászólások
Ki nyerne harcban ? (2 soros szabály)
Marco15
Todoroki vs bakugo vs midorya
 
Jaeger
Az előző posztban ki lett fejtve a Todoroki vs Bakugo. Beleraktad Midoryat is így már nehezebb a döntés :D Midoriya elég erős, de alap esetben ellenük ahogy az anime most áll nem fogja eltörni a kezét meg a lábát szóval hármuk esetében a győzelem ahogyan az előbb is még mindig Bakugo. Mivel a leginkább ő akar nyerni és a képességét Todoroki és Midoryaval ellentétetben ahol most az anime áll jobban használja.

Ha a mangát is belakarnád venni ott pedig nagyon nincs információ arról jelenleg Todoroki meg Bakugo milyen erős Midoriyához képest.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Marco15
Aizawa vs stain
 
Gerigo
Ha jobban belegondolunk todoroki gyakorlatilag korlátok nélkül tudja használni a képességét ugyanis ha csak a jeges oldalát használja akkor a teste hamar lehül, ha pedig a tüzes felét akkor valószínüleg felforrósodik. Na most, Midoriya említette, ha todoroki a jég mellé pluszba használná a tüzet is akkor ezzel megakadályozná a teste lehülését, és ugyan ez a helyzet fordítva is. Ha felforrósodik akkor a jobb oldala segitségével képes lehűteni azt.
Gyakorlatilag ha egy csatában egyszerre használná a két oldalát mint pl Stain ellen akkor valszeg ezzel kiküszöbölné a képessége gyengepontját. Amíg mások korlátozott ideig tudja használni a képességét, addig todoroki bármeddig elmehet mert képes szabályozni a teste hőfokát.
 
Durzo
Aizawa vs Stain

Ez leginkább a közelharci képességeiken múlik, ahol Stain előnyben van a fegyverei miatt és tereptől függően Aizawának is előnyt jelenthet a "sálja" a mozgékonyságban. Ha Stain meg tudja sebezni Aizawát és utána valahogy kikerülni a látóteréből, akkor kb abban a pillanatban nyert, de ez megint nagyban függ a tereptől. Az is elég zavaró lehet Aizawának, ha Stain megszerzi a vérét, hogy mindig amikor pislog elkezd összeesni. Na meg ott van az is, hogy Stain milyen hősnek látja Aizawát. Ha úgy gondolja, hogy kamu hős, akkor nem fogja visszafogni magát, miközben Aizawa hősként nem akarja majd megölni, ami mindenképpen hátrány egy olyan ellenfél ellen aki le akarja vágni a fejedet. Én ezt a harcot inkább Stainnek adom a sok előnye miatt. Persze lehet, hogy Aizawa egyszerűen annyira jó harcos, hogy még így is nyer.

Todoroki vs Bakugo

Hát szerintem tűzzel is ugyanaz lenne a végeredmény mint a sport fesztiválon. A tűz csak még jobban megizzasztaná Bakugot és nem jó értelemben (mármint Todoroki szempontjából). Igaz, hogy tudja szabályozni a saját testhőmérsékletét, de azt az eredeti harcban is csinálta és veszített.

Ha pedig Deku is beugrik egy ffa-ba, akkor szerintem valahogy úgy zajlana a harc, hogy Bakugo rögtön nekiugrana Dekunak, amit Todoroki kihasználva megtámadná Bakugot. Nem hinném, hogy hármuk közül bárki is elbírna a másik kettővel egyszerre és ha kiütik Bakugot, akkor nyugodtan tudna tüzet használni, mert nem kéne amiatt aggódnia, hogy "erősíti" az ellenfelét. Ugyanakkor Dekunak Bakugo egy előnyösebb ellenfél abból a szempontból, hogy ő nem tudja ellensúlyozni a saját quirkje visszahatásait. Úgyhogy amikor Bakugo visszatámad Todorokira, akkor ő is célpontot vált. Bakugo viszont nem akarna "összedolgozni" Dekuval, szóval megint őt kezdené el támadni. Na ebben a totál káoszban ki tudná megmondani, hogy ki fog nyerni? :D Mondjuk a legnagyobb eséllyel Todoroki és Deku indul, már csak azért is mert nekik van annyi eszük, hogy rájöjjenek, hogy egy 1v1v1 felállásban annak a kettőnek van a legnagyobb esélye a győzelemre, akik összefognak a harmadik ellen. Bakugo meg nem hülye, csak túl forrófejű, hogy ezt belássa.


Kirishima, Mirio, Tokoyami, Bakugo vs Kurogiri, Twice, Nomu nyáron, éjfélkor, az erdőben az edzőtáborban
Szerkesztette: Durzo - 2018.04.08. 20:37
 
Gerigo
Az eredeti harcot gyakorlatilag feladta todoroki bakugo ellen.
 
Durzo
Igaz, de a tűz még mindig csak Bakugot erősítené és azok után, hogy Balkugo csak úgy utat robbantott magának abban a stadion méretű jéghegyben, amitől Todoroki már el kezdett megfagyni, nem úgy tűnik, hogy csak a jég elég ellene. Szóval szerintem ha nem adja fel akkor is Bakugo nyert volna
 
Lad
Kirishima, Mirio, Tokoyami, Bakugo vs Kurogiri, Twice, Nomu

Itt szerintem Nomu a kulcs, ha képesek valahogy lenyomni/ártalmatlanná tenni, akkor az onnantól sima win nekik. Máskülönben nem sok esélyük van. És hogy őszinte legyek szerintem egyikőjük sem olyan erős, hogy áthidalják Nomu regeneráció+elnyelés kombóját.

Szóval én a villain teamnek adom a győzelmet.
 
Kai-san
Ok, jöhet a következő:
Midoriya, Todoroki és Bakugo vs 10% All Might


Do what is right not what is easy!
 
Durzo
Bakugo egyedül legyőzte Dekut aki akkor 5 és 8%-ot használt. 10% szerintem nem több annyival, hogy Deku és Todoroki segítségével ne tudnának nyerni.
 
Jaeger
Én Bakugo és All Might-nak adom a harcot. Azért mert All Might-nak sokkal nagyobb harci tapasztalata van szóval még igy is simán win. Még ha Todoroki és Bakugo az olyan 50-50% ha mindketten mindent beleadnak, de Deku nem tudná legyőzni All Might-ot. Ha mindketten ugyanannyi %-ot használnak.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Marco15
Iida vs kirishima
Todoroki vs shigaraki tomura
Bakugo vs shigaraki tomura
 
dungeonlord
Todoroki vs shigaraki tomura
Bakugo vs shigaraki tomura
Másodlagos fő gonoszként Shigaraki gyenge. Nagyon gyenge. Shigarakira ráférne egy erős power up !
Ha csak a tenyerével képes hamvasztani, akkor Todoroki és Bakugo közelében se tud jutni.
Shigarakinak túl sok korlát van a képességénél és ez okozza vereségét.

Ha képes lenne az egész testével hamvasztani és a hamvasztás is gyorsabb lenne .Akkor sokkal érdekesebb küzdelem lenne.
Így pl Todoroki nem tudná oneshotolni a jegével.
Szerk:
Endeavor vs első Nomu (1.évad)
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.06.30. 12:07
 
Ugrás a fórumra: