Hozzászólások
OVA-k, mozifilmek, különkiadások
Tapion-sama
KOjack írta:
Az ember torrent az elég gagyi ,mert lejátszani bs playerrel se lehet.


Legközelebb ígérem, hagyni fogom válogatni a népet, és nem a kb. 10 verzió közül a legjobb minőségűt erőltetem :) Ha dobozhangja lesz, hát dobozhangja lesz. De attól még nem gagyi valami, hogy a te gépeden nincs telepítve hozzá megfelelő kodek ;)


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
tyber16
KOjack a bs a BullShit lejátszó? Mert ha igen akkor nem csoda hogy nem játssza le. Próbáld a VLC-t azzal rendesen megy.
 
KOjack
Tapion-sama írta:

KOjack írta:
Az ember torrent az elég gagyi ,mert lejátszani bs playerrel se lehet.


Legközelebb ígérem, hagyni fogom válogatni a népet, és nem a kb. 10 verzió közül a legjobb minőségűt erőltetem :) Ha dobozhangja lesz, hát dobozhangja lesz. De attól még nem gagyi valami, hogy a te gépeden nincs telepítve hozzá megfelelő kodek ;)

Köszönöm a feltöltést de nekem nem indult el a BS Playerrel se a VLC vel sem.
Ez nem azt jelenti,hogy rossz csak nem tudtam többszöri letöltés után sem megnézni csak amikor az online megtekintés lett. Hogy miért azt nem tudom.pár codec pack fel van telepítve de mégsem megy.
tyber 16 a VLC is feladta :D A lényeg,hogy online meg tudtam nézni
Jaeger igen a mozifilmben 20% kot használt de a 100% használata nem volt olyan irracionálisan erős.
Amikor All Mighttal az előző mozifilmben együttesen kenték a gonosztevők száját a végén akkor szinte a várost borították fel és akkor nem volt 100%
 
bakod
srácok váltsatok MPC-HC-re (Media Player Classic - Home Cinema). 10 éve nem találtam olyan formátumot, amit ne játszana le pöccre :D

a BnHA 2. filmje nagyon bejött, a harcok nagyon epikusan voltak kivitelezve, a poénok is jók voltak. én még a sztorit is jónak tartom, teljesen hihető, és szokásos BnHA minőség!

köszi nektek a fordítást!!
 
Severum
Kíváncsiságból letöltöttem, és simán viszi a sima VLC!


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Selina
Köszönöm a kemény munkátokat! ^^ Nekem nem volt semmi gond az ember torrenttel, simán lejátszotta a VLC. :)
Ami pedig a filmet illeti:
Azon kaptam magam, hogy néha elkalandoztak a gondolataim, voltak jelenetek amiket előre megéreztem, tehát eléggé kiszámítható volt. Bakugonál voltak olyan pillanatok amikor azt éreztem, hogy az a viselkedés nem jellemző rá, az nem ő.
Todorokit pedig nagyon hiányoltam. Szerintem elég kevés szerepet kapott, kivéve persze a legvégén, de egészen addig csak vártam, hogy hát ha sűrűbben láthatjuk. Viszont ezt nem csak a filmmel kapcsolatban érzem. Nekem úgy tűnik mintha a mangában is kicsit hanyagolva lenne, és amíg Bakugonál látok karakter fejlődést, addig ő olyan mintha még mindig egy sötét lyukban bolyongana. Reméljük ez majd változni fog.
A DekuxBakugo duónál leadott zene engem is nagyon zavart. Túl érzelmes volt, valami keményebb illett volna oda.
Összességében nem volt rossz. Ha igyekszik az ember elvárások nélkül nézni, akkor nagyon is tudná élvezni, de sajnos valamiért én azt gondolom, hogy most nagyon nem hozta a szokásos BnHA szintet. Tényleg mintha a kukába vetett ötleteket használták volna fel.
 
Hasler
Mondjuk azért baromira jó ötletnek tartanám ha mondjuk továbbadná OFA-t Deku és felébresztene ezáltal egy sokkal durvább képességet .
Vagy pedig elvesztené mondjuk AFO valamilyen trükkje miatt és amiatt lenne egy teljesen már képessége.
Azért Mirio durva lenne a saját képessége és egy OFA-al együtt.
 
Csillaghullas
Köszi a fordítást! Összességében tetszett a film, de kicsit úgy éreztem, hogy ugyanazokat a hibákat követték el, mint az első movie-nál. A történet és a kivitelezés elég jó volt, de a végét túltolták. Már annyira világromboló támadásokat tettek bele, amitől kicsit elvesztettem az érdeklődésemet az elvileg epic-nek szánt csata során, és úgy tűnt, az animálással is voltak gondok a túl sok mozgás miatt.
Todoroki tényleg gyengébbnek tűnt, mint régebben, de ez már az animében is így volt. Viszont szerintem azért a jeget használta főleg, mert tűz ellen nem volt hatásos a tűz.
Az a OFA átadás viszont elég képtelenségnek tűnt, mert nem hinném, hogy a használatát ilyen gyorsan meg lehet tanulni. Az meg kényelmes megoldás volt, hogy Bakugou elfelejtett mindent. Nine megjegyzése is furcsa volt, hogy Deku több képességet is tud birtokolni, hiszen ha Bakugou át tudta venni a OFA-t, akkor ő is tud többet birtokolni (meg talán AFO is adott másoknak több képességet, ha jól emlékszem).
 
kinga90
Sziasztok! Én bárhogy próbáltam megnézni a movie 2-t miután letöltöttem, sose sikerült. Másnál is volt ilyen? Köszi a választ!
 
FridaSan
Köszönjük a fordítást! Minőségi munka volt elejétől a végéig! :)

Számomra a két film nagyjából hasonlóan teljesített. Egyrészt pont azért szeretem ezt a sorozatot, mert az eddig látott képességek számomra változatosak, egészen meglepőek olykor, s hogy a támogató típusú képességekkel is milyen eredményeket lehet elérni azok mellett, amik a harcban nyilván hatványozottan hasznosak (pl. Endeavor-é vagy Dekué) - ezért jó volt látni a második film elején, ahogy a mindennapokban használják a tudásukat, avagy szükséghelyzetben. Számomra plusz pont, még ha logikai bukfenc is volt, hogy ezúttal a diákok saját maguk intézkedtek nagyjából mindenről, ez a vonal kifejezetten üdítő látványt jelentett nekem.

A sztori és a megvalósítás is elnyerte a tetszésem bizonyos fokig. Viszont, ami az élményt kifejezetten rontotta, az az, hogy a csatajelenetek alatt (főleg a vége felé, persze) alig tudtam folyamatosan a képernyőt nézni, mindig vagy félre kellett pillantanom elég gyakran, vagy ki kellett takarnom a "vászon" egy részét. Bizonyára ez egyéni szocprobléma, lehet benne némi epilepsziára való hajlam is, de az a képtelen mennyiségű villódzás, illetve a szintén képtelen erődemonstrálás elég túlzó volt nekem, főleg, hogy még a Kamino-i harc is sokkal látványosabb volt ennél jóval szofisztikáltabb kivitelezésben. Ti erről mit gondoltok? Titeket zavart ez a film alatt?
 
Tapion-sama
kinga90 írta:

Sziasztok! Én bárhogy próbáltam megnézni a movie 2-t miután letöltöttem, sose sikerült. Másnál is volt ilyen? Köszi a választ!


Mivel nem fogalmaztál pontosan, két opcióra tudok gondolni:
1) Kodek- vagy lejátszó program problémád van.
2) Gyenge a számítógéped és alapjáraton nem bírja az 1080p-t.

Melyik videót töltötted le?


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
kinga90
Szia, mind a torrent, mind a sima letöltésnél elindul a hang, de nincs kép. Ezt írja: Nincs megfelelő dekódoló modul:
A VLC nem támogatja a(z) „undf” hang- vagy videoformátumot. Sajnos nem tehet semmit ennek kijavításáért.
 
Tapion-sama
https://codecguid...andard.htm

Javaslom a fenti oldalról letölteni és telepíteni a K-Lite Codec Pack legújabb verzióját. Ha és amennyiben ezt követően sem játsza le az 1080p videókat a VLC, akkor bizony a vassal van baj: egyszerűen túl gyenge hozzá a számítógép. Ebben az esetben marad az online megtekintési lehetőség számodra, vagy pedig a 720p videó és a különálló felirat letöltése.
Ehhez illeszkedik a feliratunk btw: https://nyaa.si/d...95.torrent


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Nagisa-kun
Sziasztok! A Bnha-nak elvileg jött ki két új OVA-ja. Azt szeretém kérdezni hogy tervben van ennek a kettőnek a lefordítása? :) Köszi a választ előre is!
 
Tapion-sama
Ott figyel a tervezett projektjeink közt, mióta tudomást szereztünk róla ;)

https://www.narut...?page_id=9


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Ugrás a fórumra: