Hozzászólások
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Jaeger
Még mindig azt mondom amit az előző fejezetnél.

Tomura barátunk nagyon megerősödött tényleg, All for One nyomdokaiba lépett rendesen. Ott van a sereg, ott vannak a Noumok.

Ehhez képest Dekuék semmit nem fognak tudni tenni. Bár Deku szerintem ha most intenzíven edz lehet képes lenne a 20% után egy 50%-ra azzal meg már lehetne szép dolgokat csinálni esetleg más képességeket használni.

Mindenki Best Jeanistra tippel bár lehet az pont nyilvánvaló lenne.

Amugy mit gondoltok erről az egészről?:D Komolyan szerintem a top10 hős nem lenne képes egyszere megállítani ezeket a gonosztevőket.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
Most már teljesen komolyan tudom őket venni, mint szervezet. Eddig sem voltak komolytalanok, de eléggé kishal érzésem volt róluk.

Nem véletlen van berosálva Hawks. Nagyon komoly erőt képviselnek. Már az a kilenc is elég jó (Tomurán kívül őket még le tudnák nyomni a hősök), de a fejlesztett Nomukkal és azzal a rengeteg követővel, már piszok nehéz elintézni őket.

Szóval röviden: teljesen egyetértek veled.

241. fejezet
Tök hangulatos, hülyülős fejezet lett. És jó hosszú is volt.
Megtudtuk mi lesz a következő ív. Kíváncsi leszek, hogy megint egy kisebb csoportot fogunk követni, mint a múltkor, vagy most több ember gyakorlatába is belenézhetünk mélyebben.
Szerkesztette: Lad - 2019.08.30. 11:49
 
Jaeger
Az biztos, hogy sok kérdésünk lett :D

All Might miért éppen most írt sietősen jegyzetet Dekunak valami rossz fog történi úgy érzi?

Meg igen, kinél lesznek gyakorlaton az nagyon érdekelne. Megint kapunk egy All Might ismerőst vagy most egy ismert hősnél lesz Deku? Én megnézném ha Deku meg Bakugo egy helyen lenne és egy gonosztevőt ketten kombózva vernének le.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
242. fejezet
Ha valakinek esetleg Eri hiánya volt, most fellélegezhet. :D
Hoppá, milyen csapat készülődik összeállni a végén. Azért a Bakugo Eendeavor párbeszédekre kíváncsi lennék. :lol
 
vegel2014
Hát ez tényleg elég komoly kis csapat. De vajon milyen balhé lesz ott, ha az osztály három legerősebbje kell oda. :)
 
Tapion-sama
Én most jelen pillanatban egy kicsit fantáziátlannak és önismétlőnek találom az irányt. Eddig már két terepgyakorlaton voltak a tanulók, ami oké, hogy a hatáskörük miatt eltérő volt, azonban most behozni egy harmadikat... kezdem úgy érezni, hogy ki akarja bekkelni a mangaka az első évfolyamot, és valójában már a másodikra gyúr. Történetileg nagyon másnak kell lennie ennek a terepgyakorlatnak ahhoz, hogy emészthető legyen. Komolyan mondom, lassan ez lesz a Hero Academia Tenkaichi Budokai versenye... és ezt most nem pozitív értelemben mondtam.

Tegyük hozzá azt is, hogy kicsit fura módja ez annak, hogy az osztály 3 legerősebbjét (valamint a karakterei közül a 3 legnépszerűbbet) így tereli egy helyre, hogy együtt / egyszerre foglalkozhasson velük.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
barn
Hát nem is tudom. Én már a sportfesztiválos rész óta várom, hogy Deku valahogy Endeavor mellé kerüljön, ez pedig sokkal hatásosabb ha Todoroki is ott van, kettejük kapcsolata (Deku és Todoroki) még jó alap lehet egy kis személyiség fejlődéshez Endeavor részére. Plusz Bakugoval szerintem elég hasonló karakterek, ő is adhat egy kis külső rálátást a saját rivalizálására All Mightal. A négy karakter összehozása nem tűnik se időhúzásnak se fanservicnak hanem egy nagyobb ugrás mind a négy karakter fejlődéséhez (vagy az első év lezárásához). Az pedig, hogy megint gyakorlatra mennek inkább logikus. Elvégre egy iskolai életet figyelhetünk meg. Tanórák, iskolai programok helyhez kötöttek így a gyakorlat az egyetlen lehetőség, hogy igazi tapasztalatot szerezzenek és a külvilágban láthassuk őket. Személy szerint nem tetszene ha iskola idő alatt dobnának be valami random bűnözőt vagy katasztrófát ahol a tanulok villoghatnak. egy szünet alatti szálnak elmegy, sőt érdekes is lenne egy nagyobb vészhelyzet ahol nincs annyi profi a környéken, például valami kirándulás. Vagy olyasmi magán akció mint Bakugo elrablásánál de ha ilyenekkel raknák tele hamar elvesztenék még az ideiglenes engedély is. Szóval azon a véleményen vagyok, hogy amíg fiatalok bekell érni a gyakorlatokkal de másodévtől már mehet az önálló akciózás, esetleg nyomozás (persze csak bizonyos keretek között). Aki pedig önálóan munkálkodó, heti gonosztevős sztorira vágyik annak ott az illegals (ez nem leszólás az is tetszik és tudom, hogy összetettebb).
 
Jaeger
Én nem bánom hány terepgyakorlat lesz ha a végén mindig jó történeteket hozz ki belőle és ez eddig mindig teljesült.

Egyszerűen most más módja nincs annak, hogy szabályosan harcolhassanak a gonosztevők ellen.

Ha emlékszel a korábbi fejezetekre Tapion-sama milyen erősek is a gonosztevők... akkor nem meglepő, hogy a három legerősebb karaktere egy helyen van szükség, hogy egyáltalán valamennyi esélyük legyen valahol.

Szóval én nem érzem igy.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
joshx05
Biztos van valami oka, hogy így összehozott három marha népszerű (és nem gyenge) karaktert. Kíváncsi is leszek rá, de körítésnek azért mást is kitalálhatott volna, mint már egyszer eljátszott körülményt. Az előző Liberation army-s fejezetek kellően újszerűen hatottak szerintem, így utána ez a lépés kissé csalódás.

Na de majd a végkifejlet kárpótol gondolom. :D
 
Lad
243. fejezet
Az az Eendeavor mosoly rendesen kiborított. :lol

Bár azt nem értem Hawks miért lesz itt. Kicsit most feleslegesnek érzem, hogy összeakadjon velük.
 
Gerigo
Van egy sejtésemhogy ez lesz Endevour utolsó ARC-ja, föleg h most behozzák a Hawks és Dabi szálat, szerintem az 1. számú hösünk drámai véget fog érni.
 
Tapion-sama
Ha ez lett volna a célja Horikoshinak, akkor már High-End ellen elhullott volna. Akárhogy nézem, azóta nem sok minden történt Endeavorral. Úgyhogy egész biztosan nem fog meghalni, pláne hogy ott motoszkál még a háttérben az elveszett fiával való lezárás, amit tető alá kell hozni, még ha igazak is a teóriák és valóban Dabi az.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Gerigo
A High-End elleni harc tökéletesen reprezentálta a Leauge of villians szembeni külömbséget és kaptunk egy képet az eröviszonyokról. Azóta nem sok minden történt Endeavorral de folyamatosan küzd a fia megbocsátásáért, és teszi a kötelességét mint 1.számú hös,ez lehet az az ARC-ami részben róla is szól és az úgymond "megváltásáról". Dabi elhintette h van több High-End is, vajon mikor hoznák be ha nem most? + az elég nagy csapás lenne a világnak ha All Might után elveszítenék a Top 3 hösöket (Endeavor, Hawks, Best Jeanist).
 
Lad
Annyit fűznék hozzá, hogy nem csak elhinti Dabi, a dokinál konkrétan láttunk többet is a tartályokban.
De szerintem sem ez lesz Eendeavor utolsó íve.
 
Jaeger
Szerintem is elégé sablonos lenne, ha Endeavor is meghalna főleg Deku mellett másodszor egy "diák munka" során :D

Akármennyire mondják páran annyira nem sablonos manga ez. Mindig történik benne olyan amire senki nem számít. És tegyétek a szívetekre a kezeteket, de ez igy van.

Ki számított rá, hogy All Might visszavonul ilyen korán a manga elején? Ki tudta volna, hogy Dekunak több képessége lesz? Vagy azt, hogy Tomura hirtelen ilyen magasságokba fog emelkezdni.

Best Jeanist amugy akkor végül is halott?

Viszont Hawkst, Endeavor-t és All Might-ot is biztosan elfogja érni a vég csak nem mindegy hol és mikor.

Ami megint egy rossz lépés lesz, ahogyan All Might mondaná. Mivel Deku és Todoroki esetében ez olyan dolgokat fog felszabadítani ami nagyon nem hiányzik majd a gonosztevőknek.

A folytatásra is kiváncsi leszek, mivel én már szívesen látnék egy time-skip-et is. Szerintem a gyerekek most már elértek egy bizonyos korlátot amit nem lehet átugrani feltétlen. Dekunak kikéne gyúrnia magát teljesen a 100%-os One for All-hoz akkor tudna érdekes dolgokat mutatni, de ez a "edzés" ugyanúgy segítene a többieknek is.

Eltudok képzelni egy olyat, hogy most a gonosztevők felmossák a világgal a padlót és utána évek múlva a mostani hős palánták kezdik újra felmosni velük a padlót nem pénzért mint mostanában a legtöbb hős hanem tényleg a régi kezdeti alapokon.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: