Hozzászólások
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Lad
Durzo írta:
... Spinnernek van valami különleges képessége azon kívül, hogy gyíkember? Ha minden igaz, még neve sincs a képességének. Remélem ő is fejlődik majd most.

Szerintem olyan, mint Tsuyu. A gyíkember léte az "egyetlen" képessége. Lehet képes visszanöveszteni a levágott végtagjait.
Meg más hasonló gyíkokra jellemző tulajdonságai is lehetnek.

231. fejezet
Az a visszaemlékezés érdekes lett. Vajon végleg elintézte vagy csak ártalmatlanná tette?

Bubi klónjának esélye sincs, de legalább lehet láthatjuk a boss képességét is.
Szerkesztette: Lad - 2019.06.07. 13:30
 
IDead
dabi nem lehet Endavor fia most találkoztak és senki fel se ismerte a másikat csak hogy megölte dabi azt a homokembert más részről ha endavor fia lenne akkor tuti edzete volna int shotot mert benne is látta volna all might legyőzőjét
 
Gerigo
Endevour azért nem ismerte fel Dabit mert nagyon homlályosan látott. Mellesleg 100% hogy nem edzette volna mert neki is hasonló tűzképessége van mint Endevaour-nak és ha sikerült is volna kimaxolni a képessét Dabinak, az se lett volna elég All Might-al szemben hisz Endevour is messze volt All Might-ól. Shotoban több a potenciál hisz ő egy tökéletes hybrid 2 képességgel. Endevour nem véletlenül választotta a jeget mert a segitségével Shoto tűzképessége unlimited, és ugyan ez fordítva.
 
IDead
na de endevor mondta is hogy te ölted meg szóval fel ismerte még ha csak azért nem teljesen mert dabinak el van takarva az arca és ezért nem ismerte fel akkor viszont dabinak kellet volna felismerni és az edzést meg arra hogy dabi időseb majd 7 évvel tehát valszeg látott volna benne potenciált mert megszállottan üldözte all-t már amég nem jött shouto8 bár ez csak szerintem lenne logikus a mangaka akár még össze hozhat bármit még azt is hogy deku apjának a gyereke )
 
Durzo
Lehet túl sok szláv meme-t néztem. Az első ami feltűnt ezen az oldalon, hogy Hawks nem a sarkán guggol. :lol Azért remélem nem Best Jeanist van abban a zsákban.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
DieHardy
Akármennyire is akar ő beépülni, az nagy túlzás lenne, ha elintézte volna Best Jeanistet.. ha csak nem arra megy ki már az egész, hogy túlzottan beleéli magát a besúgó szerepbe és tényleg átalakul a személyisége és abban a hitben van, hogy jó amit csinál, de csak így érheti el, hogy elkapja a gonosztevők szövetségét. De eközben már ő maga is gonosztevővé válik, majd mikor lebukik fog rájönni, hogy tényleg rossz módszert választott. Bár én még mindig tartom magam, hogy nem ez az eshetőség fog történni.

Másik dolog: az is lehetséges hogy beavatta Best Jeanistet, a táskában meg egy bábu, hasonmás (az is lehet, hogy Best Jeanist képességével lett létrehozva valami) vagy egyéb bizonyíték arra, hogy elintézte a 3. hőst, hogy ezzel bevágódjon Dabinál. Mondjuk ennek a kivitelezése is kb. lehetetlennek tűnik most. Túl sok ideig kéne eltűnjön a 3. hős a nyílvánosság elől.. ha csak nem pörögnek fel az események és a Liberation Army - League of Villains leszámolás végére nem érkeznek meg az igazi hősök. (amire színtén semmi jel nem utalt eddig)

Na mindegy majd meglátjuk, kezd érdekes lenni, csak ne 13 oldal lenne egy hétre.. már a 18 is sokkal megdobná a tempót. :( :)


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Lad
232. fejezet
Itt az új. Elsőre egy sima végtag növelésnek tűnik a boss képessége, de a fekete minták miatt szerintem még van valami plusz.
 
Jaeger
Jaja szerintem is ez a főnök nem tűnik könnyű ellenfélnek.

Amugy most is a fejezet végén nagyon durván jól kinéző paneleket kaptunk. A rajzolás 10/10.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
233. fejezet
Érdekes volt. Kár, hogy jövőhéten szünet.
Spinner képessége szerintem teljesen gagyi, harcművészettel még fejlődhetne, mint Stein, de eddig még azt sem nagyon láttunk tőle.
A végén pedig gondolom Gm közeledik.
 
Jaeger
A végén jól lekapták a kezét :D Egyelőre nem úgy nézz ki, hogy lefogják győzni ezt a bosst.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
234. fejezet
Most már hivatalos, egy képesség képes fejlődni, változni(?) bizonyos körülmények között.
Vajon Giga és Shigaraki együtt verik le a bosst?

Atyaég, jövőhéten lesz 5 éves a manga. Hogy szalad az idő. :D
 
Jaeger
De néhány panel nagyon durván nézz ki :D Nem tudom ezt animében, hogyan fogják leadni mert vááóó.

Szerintem olyasmi lehet, hogy egy képességet képes vagy a saját stílusod szerint megváltoztatni. Kicsit mint ahogyan Deku megváltoztatta a One for All-t is ezzel a full cowl meg shoot style mozgással.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
235. fejezet
Kösz fater, rászabadítottál egy őrültet a világra. :bow

Destro pszichológusa sem lennék, szó szerint hozzád vágja a stresszét. :lol
 
DieHardy
https://jaiminisb...236/page/1

Azigen...szóhoz sem jutok..


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Lad
Muter egy hős volt. Nem, nem is. Muter A HŐS volt.
Az a két képkocka a lelkembe gázolt.
 
Ugrás a fórumra: