Hozzászólások
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Gather
Talán a kövi részben Dabi is fejlődik és tőle is kapunk egy vissza emlékezést. Hát ha most kiderül az hogy ő Endavor fia vagy nem.:hmm
 
Jaeger
Milyen Tomorás power upra gondoltok?

Nem csak annyit történt, hogy felugrott és egy mozdulattal nagyjából eltűntetett mindenkit? Ami sebbeségnek meg erejének a kiterjesztésének köszönhető mondjuk.

Szegény Toga meg elvérzik :(

Deku ha rendesen fejlődik akkor kb érinthetetlen lesz szóval jöhet akármilyen tápos ellenség Deku barátunk majd megoldja.

Dabi titkai szerintem majd egy másik pillanatban fog kiderülni. Edavor ellen vagy pedig Shoto ellen.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
Képes volt azokat az embereket is elporlasztani, akikhez hozzá se ért.
Deku ellen a bevásárlóközpontban még arról volt szó, hogy mind az öt ujjával hozzá kell érnie valakihez. Erre gondoltam power up alatt. :D
 
Jaeger
De ez igy elég op :D Talán van egy távolság amin belül működik szerintem tuti nem megy 30 métere előtte. Szóval nem biztos, hogy ez jó távolsági harcra.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
Persze, nem is gondoltam semmi komolyabb távolságra, de már ez is hatalmas erősödés. Most már nincs lekorlátozva közvetlen közelharcra.
 
Durzo
Toga szó szerint felmosta velük a padlót. :D

Még az a jó, hogy Deku képessége nem másolható.

Nem arról van szó, hogy nem másolható, hanem arról, hogy a képessége nem szupererő, hanem erőfelhalmozás, aminek a következménye a szupererő. Vagyis a magát a képességet le lehet másolni, csak nincs rá ideje, hogy felhalmozzon akármit is, mivel időkorlátos. (Deku erejét meg 8 másik ember dobta össze évtizedek alatt, szóval amúgy se lenne senki aki elérhetne akkora erőt.) Monoma magyarázta a 217. fejezetben. A végeredmény persze ugyanaz, de mi van, ha mondjuk mindig lemásolják a képességét egymás után? Ha így elég ideig tudnák használni, akkor lenne eredménye? Végülis a képesség az erő felhalmozása, amit utána már megtart magától is a testük.

Ha jól értettem Tomura nem tudja távolról használni a képességét, hanem a képessége képes tovább terjedni azokra akik hozzáérnek az eredeti célponthoz, ami 1v1-ben elég haszontalan. Kivéve, ha mondjuk a talajban is tudja terjeszteni és úgy elporlasztani valakit, hogy hozzáér a földhöz... vagy elpusztítja a bolygót. :lol Vagy ha nem szükséges, hogy hozzáérjenek egymáshoz, hanem elég ha egy bizonyos távolságon belül vannak, akkor több ellenfél ellen jó lehet.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Lad
228. fejezet
Itt az új. Haladunk lassan. Dabi harcánál kíváncsi vagyok, hogy a muksó "Talán van valami gond a képességeddel?" szavai előre vetítenek-e valamit.
Ha ő is Endeavor fia, akkor az ő képességének is van valami hátulütője, különben tűzszakáll nem könyvelte volna el haszontalannak.
 
Durzo
A haszontalan szerintem simán csak annyit jelentett, hogy nem hibrid képessége lett.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Pennymester
Egyetértek Durzo-val Mr. Number One olyat akart amiben mind kettő megvan nem hiába let Rei a ki választott felesége. Még mindig reménykedek benne hogy Dabi is Todoroki.
Twice nem tudom hogyan fogja megmenteni Togát főleg egy seregnyi Twice ellen.
 
Jaeger
Én arra leszek kiváncsi ez az egész gonosztevő arc mire fog kifutni.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
A rosszfiúk felerősítésére. Mert erős fegyvereik/lehetőségeik voltak (Nomuk, szérum), de ők maguk kicsit lemaradtak.
Mire menne Toga vagy Twice egy mostani Deku/Bakugo/Todoroki ellen? Ráadásul kb. minden ívvel egyre erősebbek lesznek a pulyák. Szóval ők sem maradhatnak le. :D

Durzo
Leginkább arra akartam kilyukadni, hogy ha van valami jelentős hátulütője a képességének az akár megerősítés is lehet, hogy ő is No. 1 gyereke.

229. fejezet
Bubi is tud végre harcolni. Eddig csak hülyült mindenhol, de most már újra szabadon használhatja a képességét.
Szerkesztette: Lad - 2019.05.24. 13:11
 
Pennymester
Cseles dolog maszkos Twice-okat csinálnia ha már ő nem tudja azt viselni. Végre megtudtuk hogyan ment el az élete ebbe az irányba. Azzal az egy motoros ütközéssel szépen megindult a lejtőn. Gondolom Toga rendben lesz ezek után.
 
Lad
230. fejezet
Bubi elszabadult. :D
A tetőről kiabálós részen jót nevettem. :D

Dabi sem bírja a saját lángjait. Elkönyvelhetjük őt Toyanak?
Apropó Toya, volt említve a kora? Fiatalabb, mint Natsuo, vagy ő az elsőszülött fiú?
 
Jaeger
Azért befigyel a fate/stay night utalás. Az Unlimited Blade Works helyett Unlimited Twice Works. Bár nem tudom szerintem kicsit túlzásnak érzem a képességét. Persze lehet pl. egy erős támadás több százat eltudna intézni belőle.

Dabi nem bírja a lángjait pedig egyre gyanúsabb lesz, hogy ő Toya.

Sokan már hiányolják amugy a kedvenceiket :D Boku no Villains-nek hívják már a mangát.

Talán lehetett volna kicsit megosztottabb figyelem, hogy látjuk, hogy edzenek a hősök vagy valami de nem tudom.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
Nekem bejön, hogy egy ideje már nem hallottunk felőlük és csak a rosszfiúkra koncentrálunk. Spinnernek van valami különleges képessége azon kívül, hogy gyíkember? Ha minden igaz, még neve sincs a képességének. Remélem ő is fejlődik majd most.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Ugrás a fórumra: