A héten nincs fejezet, lebetegedett az író.
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
De ez komolyan nem fair. Előre le van adva 5-6 fejezet biztosan. Múlt hét előtt is szünet volt most megint. Akkor nem értem miért nem lehetett most kiadni aztán max jövőhéten lenen szünet ha nem javul az állapota.
Nehogy azt gondoljátok, hogy hetenként csinálják a fejezeteket ez a 154-es már régen kész van.
Szerk. Ha igazak a spoilerek Deku olyat mutatt a héten, hogy az álamat keresem. Olyan nagy ugrásra készül az ereje használatában.
154. fejezet
Igaz lett, majd megtriplázta.
Chisakinál meg is feledkeztem, hogy a sérüléseit is nullázza, mikor újjá építi magát. Így kb. mintha nyomott volna egy újratöltést, teljesen kipihent és gyógyult állapotban folytathatja.
Azért a japánok nagyon buknak erre a 20%-ra
Nighteye kb meghalt, de súlyosan megsérült, a tanárunkat is elvitték szóval csak Deku maradt.
Elképzelve a jelenetet elég lesz Frieza most itt az idő a 20 szoros KAIOKEN-re xDD Bár amugy csoda, hogy kibírja a teste a terhelést törés nélkül.
Nighteye súlyos sérüléseket szerzett, de nem a szívét szúrták át szóval még felépülhet. De Mirio death flag confirmed mármint sosem lehet tovább hős. De amilyen erős volt ez nem meglepő, hogy félreállítják.
A 20% az jó kérdés. Még nincs ezen a szinten, hogy órákig használni tudja. De ha harc után nem esik össze ott helyben és nem lesz törése a 20%-tól akkor még simán láthatjuk. Pont olyan mint a kaioken rövid ideig képes használni. Habár a 7% óta már elég sokat edzett szóval 10-15% már mehetne 20% meg nagyon a határokat súrolja.
Amugy tudjátok mi lesz a következő fejezetben? A nagy meglepetés még hátra van. Elvileg látnunk kéne egy saját speciális mozdulatot Dekutól.
1. Ők csak töltelék karakterek.
2. Nem nagyon tervezte még az elején se, hogy lesz igazi teste neki Gondolom az a képessége, hogy örökre láthatatlan nem biztos, hogy kitudja kapcsolni egyáltalán.
155. fejezet
Megjött a felmentő sereg, a plafonon keresztül.
Aizawával kíváncsi vagyok mit akarnának Chisakiék. És kiderült Eriről az is, ami eddig is gyanús volt.
Már vártam mikor ugranak be a csajok szó szerint . Jó kis rész volt. Deku nem tétovázzik az biztos .
Toru-hoz meg annyit hogy én is kíváncsi vagyok hogy nézhet ki bár nem hiszem hogy valaha is látni fogjuk. Fanok álltali ötletek vannak és van köztük pár elég jó ha megtalálom belinkelem.
Lad Eriről mi derült ki mire gondolsz?
Midoriya viszont elég jól nyomta a végén a beszéde is. Csak úgy nézz ki, hogy a 20% is kevés. De még nem ért véget a harc szóval még villanthat.
De amugy mi a wtf van? Az a prediction, hogy Midoriya meg Mirio megfog halni és Chisaki elmenekül? Mert arról volt szó eddig, hogy a prediction még sosem tévedett.
Arra, hogy Eri nem Chisaki lánya, hanem a főnöké. (Róla beszélek)
Oké, annyira nem volt előre látható, én is csak a hajszínük miatt gyanakodtam egy kicsit, meg esetleg Chisaki életkora miatt.
Ugrás a fórumra: |