Hozzászólások
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Lad
Itt van angolul is.
Nagyon rövid lett. Őszinte leszek, így elsőre nem tetszik ez a fejlemény az irányíthatatlan erővel. Remélem később érdekesen fogja megvalósítani/megmagyarázni Kohei.
 
Jaeger
Angolul elolvasva új elméletem támadt :D

Shinsou használja az agykontrollt Midoriyán amitől fog tudni beszélni az elsővel és kiderül mi történik most. Én elképzelhetően tartok egy power up-ot ha az egész mögött nem AFO áll vagy az Első nem akarja irányítani Dekut mint a Bleachben akár a hollow Ichigot.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Pennymester
Simán lehet power up szerintem is. Lehet hogy a teste nem bírja tovább tartani az erőt? Igaz hogy edzet és kigyúrtabb lett Deku de ha megnézzük All Might-ot akkor ő sokkal jobban kivan pattintva. Bár ez egy elég halvány elméletnek tartom. Ochako megpróbálja úgy mond nyugton tartani őt amig Shinsou nem használja rajta az agykontrollt vagyis én valami ilyesmit tudok elképzelni aztán meg szépen le lebegnek a földre. Így csak még kíváncsibban várom a folytatást nagy valószínűséggel csak jövőre :D
 
Jaeger
Azért az tényleg kemény, hogy Aizawa-nak meg a többi tanárnak ennyi idő kellett meg All Might, hogy rájöjjön valami nincs rendben.

Gondolom kicsit messze vannak tölük, de én egy lelki beszélgetésre számítok megint. Átveszi Shinsou az irányítást Ochaku meg leviszi Dekut a földre és aztán lehet csak a kórházban ébred fel vagy nem tudom amikor már megbeszélte az elsővel a dolgokat.

Lehet ez a én fétisem, de bírnám ha megkéne küzdenie az Elsővel mint Narutonak Kurama vagy Ichigo hollow-ja és akkor elismerné és igy engedné használni tovább rendesen a One for All-t.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
Pennymester írta:
Lehet hogy a teste nem bírja tovább tartani az erőt? Igaz hogy edzet és kigyúrtabb lett Deku de ha megnézzük All Might-ot akkor ő sokkal jobban kivan pattintva. Bár ez egy elég halvány elméletnek tartom.

Ha megnézed Shimurát, akkor neki is csak egy átlagos sportos testalkata volt, ami közelében sincs All Mightnak és OFA ekkor csak 1 generációval volt gyengébb. Plusz egy nagyobb izom, nem feltétlenül erősebb, szóval nem hinném, hogy arról lenne szó, hogy nem bírja el a teste.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Jaeger
Szerintem valamilyen más oka lehet a dolognak. Az első OFA használó most készült el valamilyen tervvel vagy szerzett elég erőt. Vagy Deku személyisége passzol az ő személyiségéhez a leginkább ami eddig nem volt meg.

Szerk:
Kint a 212-ik fejezet

https://mangarock...-100391818

Deku leáll és ennyi :D

Ennyiben összefoglalható a fejezet mivel elég rövid lett szóval kb nem tudtunk meg semmit.
Vagyis talán annyit, hogy Deku beragelt akkor tényleg és a gonosz gondolatok miatt lett olyan a OFA mint amilyen lett.
Szóval valamilyen power up lehet majd ebből lehet ezután jobban fogja tudni kontrollárni.
Szerkesztette: Jaeger - 2018.12.30. 14:01


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
12 oldal tényleg elég kevés, főleg ezekkel a nagy panelekkel, de belefér így év végén. :D
Remélem következő fejezetben azért kicsit jobban ki lesz fejtve ez az egész, mert most kicsit ilyen "év vége van csináljunk valami cliffhangert" érzésem van.
 
Jaeger
A következő pár fejezetben én inkább úgy gondolom :D Egy kevés lesz hozzá.

Én nem értem mit akarunk mi ebből kihozni. Dark OFA erő? Simán nem tudta Deku irányítani és elszabadult az OFA azért kelettkezett ez? Vagy ebből egy power up lesz? Most jön tényleg az a rész, hogy nem meri majd használni az OFA-t?

Az a baj túl sok a kérdés, de kevés a válasz :D És szerintem most január második vagy lehet harmadik hetéig nem lesz fejezet.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
213. fejezet


Ha eddig azt hittük, hogy OFA op, akkor nem tudom most mi? Nekem nem feltétlenül tetszik. Megértem, ha néhányan unalmasnak találják egy idő után, hogy a főszereplő csak üt meg rúg egy olyan világban, ahol bármiféle különleges képességed lehet, nekem viszont pont az tetszett benne, hogy Deku először bebizonyította, hogy érdemes OFA-ra, aztán meg 10 hónapig keményen edzett csak azért, hogy a teste be tudja fogadni a szupererőt. Az igazán kemény edzés pedig csak ez után kezdődött, hogy használni is tudja, de erről a 6 quirkről eddig szó se volt. Plusz még OFA-t se sajátította el teljesen, erre most meg van még 6 amit meg kell tanulnia használni. Deku most kicsit átment abba a tipikus főszereplőbe, aki bármi különösebb ok nélkül elhúz a többiektől. Persze még elmehet olyan irányba a történet, hogy úgy dönt, hogy nincs szüksége ezekre és minden idejét OFA-ra fordítja. Másfelől viszont, ki hitte volna, hogy Dekunak kell majd dühkezelési terápiára járnia és nem Bakugonak? :lol


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
demandred
Nem tetszik ez a fordulat. Jobb lett volna, ha megmarad az eredeti erőnövelő képességnél. Minek egy embernek majd 10 képesség?
 
Lad
Én egy kicsit megkönnyebbültem, nem valami sablonos "gonosz" erő tört elő, amit meg kell tanulnia irányítani, hanem csak egy sima quirk. Bár az tény, hogy 6 új képességet behozni kicsit merész, remélem jól megvalósítja majd őket Kohei.
 
Jaeger
Én részben megértem a szerzőt. OFA sima erőnövelése érdekes képesség, de már nem tudod sokkal újabbat kitalálni hogyan fejlődhetne Deku.

Ha mindegyiket érdekesen és változatossan használná szerintem az még lehet egy jó megoldás. Néhány sorozatban meg arra panaszkodnak sokan, hogy a főhösnek csak egy képessége van és csak azt használja. One Piece-ben is Luffy nagyon sok mindenre használja a gumi képességét az eredeti verzióhoz képest.

Amugy összesen 8 képességről beszélünk és Deku valamiért különleges mert az előző felhasználók nem tudták ezt használni. Azt se mondanám, hogy ez csak belemagyarázás mivel van benne logika, hogy az előző 8 tulaj erejét összegyűjtötte a one for all képessége.

Az első képesség azt hiszem az öröklés, második a szuper erő utána jön a black whip ez a fekete ostor szerű cucc és van még ezeken kívül 6 :D

Különböző helyzetekben hasznos lehet mindegyik. De azért amiért most felbukkant 1 nem fogja 5 fejezet múlva mind a maradék 6-ot használni. Sok időbe fog telni mire mindegyiket fogja tudni használni és előbb a testét kell megedzenie, hogy képes legyen a 100%-os one for all-ra.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Dova
Hello Mindenki! Jómagam tavaly nyáron kezdtem el és daráltam is le a Boku no Herot, és annyira megtetszett hogy a mangát is elkezdtem olvasni, igaz lehet hogy egy-két részlet még nem tiszta, szóval bocsi ha esetleg még olyat mondok ami helytelen :D .
Hú ez valóban keményen hangzik, engem is meglepett hogy bejön majd 6 új képesség amit elsajátíthat. Egyrészről kicsit az is felötlött bennem hogy most először lenne olyan hogy minden ok nélkül kap random power up-ot, de végül is meg kell majd dolgoznia ezeknek is az elsajátításáért, ez csak egy lehetőség. Kíváncsi vagyok Kouhei hogyan adagolja majd a képességek elsajátítását, hiszen eddig az ofa-t is 5%-on (ha jól emlékszem) tudja használni, ahhoz is rengeted edzés kellett. Másrészről viszont örülök is ennek, mert így megint rengeteg új lehetőség nyílik meg, még tovább tarthat a story, nagyon sok potenciál van a történetben, és még viszonylag az elején vagyunk.
 
Zuki
Engem az foglalkoztat a legjobban,hogy ekkora erő vajon ki ellen kell majd ?

A 100%-os OFA is a legerősebb emberré tette a Földön All Mightot és erre jön még Deku fizikai ereje ami még erősebbé teszi DE még adjunk neki 6 skillt amiket szintén erősit az OFA :D

Lehet a Dragon Ball Z karakterek - Vegeta,Raditz,Nappa- tartanak a Föld felé ?
Vagy az Ootsutukik?:D

Szerintem nagyban ront egy ilyen kb szinte normális világban játszódó mangán ha a végén a karakterek istenek lesznek.
 
Jaeger
Az OFA-t legutóbbi 20%-on tudta használni.
Talán azért kellettek pont a képességek mivel ezekhez nem kell a 100%-os OFA mégis tud harcolni majd velük.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: