Hozzászólások
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Gather
Szóval most jöhet az a rész mikor a főhős nem meri használni az erejét. Aztán nagy baj történik és valaki nyom neki egy hosszú monológot majd használja az erejét ami vélhetőleg Power upolt.
Lehetséges tippek hogy ki mondja neki a monológot (Todoroki,Ilda,Bakugo,All Migh,)
 
Gerigo
Ha látják hogy baj van, Eraserhead majd leállítja a harcot, egyszerűen csak megszünteti a képességét.
Bízom benne hogy ez a manga eltér a szokásos sablon Shonenekről és remélhetőleg valami egyedivel rukkolnak elő.
Bakugo biztos hogy nem fogja leállítani Dekut, felőle azt csinál amit akar. Arra ott vannak a tanárok.
 
Jaeger
Azt elfelejtittek, hogy Bakugo Deku riválisa és barátja lett egyben. Még ha ezt nem is mondják ki egymásnak. Bakugo tud a OFA erejéről szóval ha valami gáz lenne biztosan segítene Dekunak a titkot megőrizni.

Előző oldalon leírtam, hogy 3-4 verzió is van szóval nem biztos, hogy a szokásos sablon lesz. Még nem tudjuk mi fog történni csak várunk.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Gerigo
Bakugo nem barátja Dekunak, ezt te honnan veszed?? Max riválisa de barátja biztos nem. Bakugonak az érzelmi inteligenciája marha alacsony épp ezért piszkál illetve cukkol mindenkit aki az útjába áll. Bakugo csak annyit ígért hogy nem mondja el senkinek se a titkot. Az már Midoriya problámája ha lebukik/rájönnek. Mellesleg szerintem már Todoroki is rájött, már a sportfesztivál alatt is szemrehányta ezt Dekunak de végül megígérte neki hogy nem áskálja bele magát ebbe az ügybe.
 
Jaeger
Nem tudom mondjuk olvasd át az elmúlt 210 fejezetet ha eddig nem esett le a dolog. De a legutóbbi fejezetben is Bakugora úgy hivatkoznak mint Deku barátja. Attól, hogy rivalizálnak egymással még barátok. A nagy fordulópont főleg az volt amikor harcoltak egymás ellen és All Might beszélt velük.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Gerigo
Már elolvastam mind a 210 fejezetet. Szerinted ha Bakugot megkérdeznék hogy ő meg Izuku barátok-e akk szerinted azt válaszolná hogy: Még szép, ő a legeslegjobb barátom.?
Bakugo sosem tekintet Midoriyára úgy mint barát hanem csak egy rivális akit mindenáron le akar győzni. Akit lehet mondani Midoriya barátjának az Iida, Ochako talán még Todoroki, de Bakugo biztos nem. Nem tudom hogy neked mit jelent az a szó hogy "barát" de nekem biztos nem azt hogy állandóan kiabálok vele, csesztetem, trágár szavakkal illetem stb.
 
DieHardy
Gerigo írta:

Már elolvastam mind a 210 fejezetet. Szerinted ha Bakugot megkérdeznék hogy ő meg Izuku barátok-e akk szerinted azt válaszolná hogy: Még szép, ő a legeslegjobb barátom.?
Bakugo sosem tekintet Midoriyára úgy mint barát hanem csak egy rivális akit mindenáron le akar győzni. Akit lehet mondani Midoriya barátjának az Iida, Ochako talán még Todoroki, de Bakugo biztos nem. Nem tudom hogy neked mit jelent az a szó hogy "barát" de nekem biztos nem azt hogy állandóan kiabálok vele, csesztetem, trágár szavakkal illetem stb.


Szerintem is igaza van Jaegernek, amilyen Bakugo mióta előjött az ereje, kicsit elszállt vele a ló, de mégis hagyta, hogy Midoriya vele legyen a kis klikkjében annak ellenére, hogy milyen "gyenge" volt hozzá képest. Ha nem tartotta volna barátjának, kétlem, hogy hagyta volna, hogy együtt "lógjanak". És igazából Bakugonak alapból ilyen a természete, mindenkivel ilyen, ha megnézed, mindenkinek beszól ugyanúgy, szimplán mióta Deku megkapta az erejét, ez felé többszörösen érzékelhető. A vizsgán is a kimentendő emberekhez is ugyanúgy durván szólt, pedig elvileg ők nem csináltak vele semmit.. szimplán csak ehhez szokott hozzá gyerekkora óta.
Meg ha nem tartotta volna barátjának, miért neki mondta volna el, hogy mit is érez valójában? (mikor All Might visszavonult és magát hibáztatta).


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Gerigo
Azért hagyta hogy együtt lógjanak mert Bakugo már akkor is egocentrikus viselkedést tanúsított, és Deku még tette is alá a lovat hogy mondogatta hogy milyen menő vagy meg hogy bárcsak nekem is ilyen menő képességem lenne stb. és ezt Bakugo élvezte hogy mindenki őt "isteníti". Onnantól fordult a kocka mikor Bakugo ugye elesett és Deku érdeklődött hogy jólvan-e. Bakugo szemszögéből ez nagyon megalázó volt, ugyanis ő úgy gondolja hogy ő a legjobb és hogy meri valami képességtelen ember megkérdezni hogy jólvan-e. Igen valóban ilyen a természete ezért sem tekint senkire sem barátjaként. Őt csak egy dolog érdekli hogy ő legyen a no.1.
Azért mondta el hogy mit érez mert ekkorra már rájött a képességére és megakart küzdeni vele hogy bizonyitsa hogy még így is jobb nála.
 
Jaeger
Bakugo eddig csak Dekunak nyílt meg a történet során szóval megalapozott azt gondolni, hogy a barátja. Todoroki is gyerekkori barátnak hívta Dekut Bakugo előtt a sportfesztiválon. Deku és Bakugo barátok csupán Bakugonak ilyen a stílusa ezért legtöbbet kiabál vele meg hasonlók mivel a riválisa is egyben.

Olyan mint Naruto meg Sasuke kapcsolata egy kicsit a Naruto elején. Bakugo most is odajött érdeklődni mi a helyzet Dekuval most ez a gyakorlat előtt vagy adott neki tanácsot hogyan javítson a shoot style-on mikor lebuktak stb. Az apró pillanatokat kell nézni.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Gerigo
Igen, csak mikor Todoroki rákérdezet akkor Bakugo miért nem vallotta be? Nem láttad milyen képet vágott? Mint aki menten felrobban. Azért hiszik sokan barátoknak mert hogy egy suliból jöttek és gondolom Deku mesélte nekik hogy gyerekkorukban együtt lógtak. Azért adott neki tanácsot mert annó miután All Might elmonta neki hogy mi a helyzet gyakorlatilag megfenyegette Dekut hogy All Might rábízta a képességét, ezért ne merjen mégegyszer veszíteni. + gondolom ha már riválisának tekinti akkor ne egy gyenge alak legyen.
 
Durzo
Naruto és Sasuke után a barátság egy tág fogalom. Natsu és Gray kapcsolata az amit barátságnak neveznék. Deku simán csak csodálta Bakugot a tehetsége miatt, Bakugo meg maga köré gyűjtötte az őt csodálókat, aztán elszállt tőle az agya és elkezdett túl sokat gondolni magáról. Ezt itt az anyja konkrétan ki is mondja. Itt pedig láthatjuk az eredményét. Ha valaha is barátként tekintett rá, ez később megváltozott. Dekunak is Bakugo kezdte el hívni, mert a "deku" valami olyasmit jelent, hogy nem képes valamire. Ha belegondolok, Jaegernek igaza van és újra kéne olvasni 210 fejezetet, hogy megértsem, hogyan lett ez és ez után ebből, ez (legalábbis remélem nem a csóri halat idiótázza le annyiszor), mert az ember azt várná, hogy egy ilyen után egy életre megutálná. Aztán Dekuról kiderült, hogy mégsem az a kis kavics az út szélén és ezt nem bírta elfogadni, de később megtudta, hogy Deku csak "kölcsönbe" kapta az erejét és utána már könnyebben le tudta nyelni. Azt viszont nem hinném, hogy Bakugo már barátként tekint Dekura. Inkább csak kezdi elismerni. Az, hogy csak azért adott neki tanácsot, mert nem akarta, hogy a riválisa gyenge legyen teljesen érthető lenne. All Might túlszárnyalása volt a célja, erre All Might átadja az erejét annak az embernek, akit Bakugo még az átlagnál is jobban lenézett és még csak nem is tudja teljesen irányítani. Bakugo kevés jó tulajdonsága közé tartozik, hogy #1 hely lenne a tét, akkor nem tekintene győzelemnek egy olyan ember elleni győzelmet, aki nem harcol a teljes erejével.

Power up meg nem kell ide. Elég szépen fejlődik Deku magától is.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Gerigo
Még mindig azon a véleményen vagyok hogy ők nem barátok, lehet hogy Deku akként tekint rá de Bakugo biztos nem, és ugye a barátsághoz minimum két ember kell. az 1. fejezetek óta csupán annyi változott Bakugo hozzáállása Dekuval kapcsolatban hogy már nem tekinti haszontalannak és elismeri a képességeit.

Az a véleményem Bakugoról hogy ha nem változtat a hozzáállásán akkor soha nem lesz belőle #1 hős. Ő csak harcolni akar de máshoz nem igazán ért, nem tud embereket menteni és szerintem egy éles küzdelemben lehetne provokálni aminek köszönhetően hamar elveszítené a hidegvérét (amúgy sincs sok) és így nem lenne tekintettel a környezetére és kitudja hány ember sérülne meg Bakugo esztelensége miatt. Ismétlem ez csak az én véleményem.
 
Jaeger
Pont azért mert Naruto és Sasuke után a barátság egy tág fogalom :D Sasuke is elutasította folyton Narutot nagyjából a történet végéig Naruto mégis mindig a barátjaként tekintett Sasukére. Pedig Bakugo nem akarta megölni Dekut míg Sasuke Narutot jópárszor.

Bakugonak alapból ilyen a természete, hogy mindenkit lenézz ahogyan te is utaltál rá, de valószínűleg ahogyan haladunk majd a történetben ez egyre inkább fog változni mint ahogyan most is változik. A régi Bakugo sosem adott volna Dekunak tanácsot vagy nem ment volna oda amikor most All Might-al beszélt Deku, hogy érdeklődjön mi a helyzet az OFA-al.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Gerigo
Sasuke is elutasította folyton Narutot nagyjából a történet végéig Naruto mégis mindig a barátjaként tekintett Sasukére. Pedig Bakugo nem akarta megölni Dekut míg Sasuke Narutot jópárszor.

Akkor ez lenne a feltétel hogy valakik barátok legyenek, hogy ne öljék meg egymást? Akkor itt mindenki barátja mindenkinek mert nem ölik meg egymást.

Ahogy haladunk a történetben, lehet hogy változni fog de jelenleg még ott tart hogy Bakugo még nem barátja Dekunak.

A régi Bakugo sosem adott volna Dekunak tanácsot vagy nem ment volna oda amikor most All Might-al beszélt Deku, hogy érdeklődjön mi a helyzet az OFA-al.

Azért nem adott tanácsot mert nem tudta hogy All Might képességét használja. Azért érdeklődik Bakugo Deku iránt mert nem akarja hogy Deku veszítsen, mert a legerősebb formájában akarja legyőzni.
 
Jaeger
Attól barát valaki ha segít amikor baj van. Amire a következő fejezetekben majd láttok bizonyítékot szóval én egyelőre lezárom majd meglátjátok :D

Egyesítve 2018.12.19 18:28:28:
Aki nem bír várni mint én annak hoztam egy kis spoilert :D

Itt van a fejezet persze nem angolul:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: https://tieba.bai...5983055401)

Lejebb kell görgetni és ott van a lap alján kb.

Ami történni fog:
Deku képessége irányíthatatlan csak akkor nem értem Aizawa közben mit csinál...De ez olyan kicsit mint AFO képességelszívó képessége abban voltak ilyen csíkok vagy sávok. Lesz itt még gonosztevő Deku :D Ha megnézzitek a szeme körül elkezd ilyen fekete csík lenni. Ez jelképzelheti, hogy valami könyörtelen módba vált vagy azt is, hogy az első átveszi felette az irányítást vagy azt, hogy tényleg gonosz lesz. Uraraka vagy Aizawa most elfogja állítani, de ennek még következménye lesz. Sokan írják, hogy ezzel kiderül Deku képességének a titka, de All Might-nak nem volt soha ilyen gondja szóval ezáltal nem hiszem, hogy összekötnék a kettőt.

Jövőhéten nem lesz fejezet és akkor gondolom ez a idei utolsó.
Szerkesztette: Jaeger - 2018.12.20. 17:06


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: