Hozzászólások
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Jaeger
Nem a legjobb minőség, de itt a legújabb fejezet lefordítva is angolra.

https://w11.manga...ademia_285

Akkor a fejezet még annyit tisztult, hogy Deku kezének annyi. De az durva, hogy így sem tudták legyőzni hogy mi lesz egy nagy kérdés.

Ha maradunk a sablonoknál akkor egy nagy Deku rage :D Jön Kurama vagy ilyesmi :P

Ha már ha igaz, hogy Cursed Powernek hívják a OFA-t.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
tyber16
Kész röhej ami a fejezet körül van.... mindenki Bakugo halálától fosik és hogy dobja a mangát ha Bakugo meghal..... Az a baj, hogy mióta Eri bejött a képbe onnantól akármi történik visszafordítható és hogy Deku elmondta a manga LEGELEJÉN hogy ez a történet arról szól hogy lett ő a legnagyobb hős így kb biztos hogy a karjai is megússzák ezek után valahogy. (szerintem az Eri kártyával) Legalábbis erősen kétlem hogy innen nyugdíjazzák és elkönyvelik legnagyobb hősnek Shigaraki legyőzéséért XD.
Nem tudom komolyan venni ezeket a dolgokat pedig szeretném ha következménye lenne és én Bakugo halálával is ki lennék békülve mert adna egy súlyt a történéseknek és a karaktereknek is. Dekunak különösképp. Ez a Bakugo imádat teljesen érthetetlen számomra. Egy arrogáns beképzelt hülyegyerek aki mostanában kezdett változni de még messze nem kapott annyi szerepet hogy ezt a változó oldalát rendesen kimutassa. A mostani akciója egy jó példa mondjuk de ettől még tök homály hogy miért annyi embernek a kedvenc karaktere. De szerintem borítékolható hogy Bakugo életben marad és Deku karjai is helyrejönnek majd.
 
Jaeger
Tyber nagyon félreértettél valamit. Itt legalábbis a fórumon, de ahogyan láttam annyira máshol sem merült fel az, hogy dobva lesz a manga.

Senki nem hitte el azt, hogy ennyi most Dekunak csak az a kérdés, hogy milyen módszerrel fog visszatérni. Neki lesz egy képessége vagy Eri menti meg valahogyan vagy c lehetőség.

Bakugo azt hiszem simán benne van a top3 legnépszerűbb karakter között ő Deku riválisa szóval kétlem, hogy feldobná a talpát.

Szerintem most vagy az történik, hogy All Might+Miro+Eri megmenti a napot vagy pedig Dekunak az események hatására felébred valami regenerációs képessége is aztán kb legyőzhetetlen lesz ő is. :lol
Szerkesztette: Jaeger - 2020.09.26. 20:41


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
tyber16
Jaeger, nem itt a fórumra gondoltam hanem twitterre és youtubeon ami a kommentszekciókban megy :D Itt kulturált emberek vannak :D Én tegnap pl folyamat ezeket láttam, hogy írogatták hogyha Bakugo meghal dobják a mangát stb. Gusztustalan kattintásvadász című videókat pl hogy Boku no Hero academia MAJOR CHARACHTER DEATH és stb...
És kajak elhiszik sokan hogy meszeltek neki. Attól függetlenül hogy én mit írtam 1000 % hogy nem fog meghalni, kelleni fog ő még a BNHA Shippudenbe :D Egy Mirio belépő nagyon epic lenne! De ha őt rendbe rakja Eri akkor All Might-ot is rendbe kéne tennie aki ellopná a rivaldafényt. De egy Mirio-All Might vs Machia-Shigaraki (vagy Dabiék ellen) harcot nagyon megnéznék :D
 
Jaeger
Ott volt az utalás az arc előtt talán? Hogy Eri szarva megint megnőtt.

Képes lehet All Might vagy akár Mirio testét visszaforgatni, hogy harcképessek legyenek. És utoljára All Might-al láttuk együtt.

De előbb biztosan egy Deku rage következik.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
vegel2014
Hogy őszinte legyek Miriot szivesebben látnám Shigaraki ellen kuzdeni mint All Mightot. Ha lenne egy All Might vs Shigaraki harc, az szinte ugyan az lenne, mint egy Deku vs Shigaraki. Viszont Mirionak tőkéletes a képessége Shigaraki ellen. Ha odafigyel, akkor megérinthetetlen lenne, ami Shigaraki ellen elég menő. :)

Már vagy 8 fejezet ota nem tudom, hogy mi fog tőrténni a kővetkezőben, de nagyon tetszik eddig ez az arc. Csak nem tudom hogy miképpen lehetne ezt ideálisan befejezni. De a sensei megoldja. :)
 
Jaeger
Akkor vágjunk bele a heti spoilerbe:

https://www.manga...ademia-286

Nézzük mi történi itt kérem szépen.

Deku "200%"-on használja a OFA-t, amitől már fel kellett volna robbania nah mindegy :D

A fejezet elején döntetlenek nézz ki a dolog... Tomurában most tényleg ott van AFO vagy az csak ilyen utalás akkor lenni?:D

Nem tudom, hogyan de képes megérinteni Dekut, elkezdi elszívni a képességét, de úgy nézz ki Deku megmenkül All Might mestere által... Regenerációs képesség vagy valami hasonló érkezni fog a következő fejezetben ha engem kérdeztek.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Papirtigriske
Szerintem Dekunak itt elborult az agya és emiatt tudta megérinteni őt Tomura. Nem figyelt, ahogy én láttam, mintha akkor kapcsolna, amikor Todoroki rákiabál, de akkor már nyilván késő.

Hmm... sem Orochimaru, sem horcrux, inkább olyan Bleach féle belső világ, szeretem a belső világokat.


"No risk it, no biscuit"
 
Bastian
Nekem továbbra is gyanús AFO kiléte. Mintha szándékosan lenne kitakarva a feje, és Nana alakja is azért lenne ott, hogy Deku ne láthassa meg közelről. Azt egyébként leszögezem, hogy nem tetszene semmiféle apai csavar, de a lehetőséggel számolni kell.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Jaeger
Deku amugy már kb nem tud használni 40%-ot? Azért nem értem, hogy akkor szegény még mindig nem tud itt beszélni Zangetsuval.

Korai verzió:

https://www.manga...ademia-287

Folytatódik az esti mese...

Nem a legjobb a fordítás szóval az elejébe nem igazán tudok belemenni.

De egyelőre az biztos, hogy döntetlen a harc. Szerintem igazából így is fog maradni. Bár az a kérdés Deku ebből hogyan fog regenerálódni és mi lett akkor Bakugoval.

A másik dolog csak nekem támadt az az érzésem, hogy Toga lehet átállna Deku oldalára ha megtudja győzni?
Szerkesztette: Jaeger - 2020.10.10. 22:12


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Gather
Szerintem ez a Toga átáll hülyeség. Már ha Uraraka beszél vele ha találkoznak (és valljuk több esélyt rátok rá mint hogy jelenleg Dekuval aki a harc után 100% hogy komában végzi) és sikerült is meggyőzni-e Togát. A hősök amint meglátják szerencsétlen lányt nyomba bilincsbe verik és mehet a börtönbe.
 
Jaeger
Nem tudom ez a Toga vs Uraraka dolog hány fejezetet fog kapni, de a Deku harcának szerintem már vége van.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Haruka Midoriko
Bastian írta:

Nekem továbbra is gyanús AFO kiléte. Mintha szándékosan lenne kitakarva a feje, és Nana alakja is azért lenne ott, hogy Deku ne láthassa meg közelről.


Remélem, csak azért mert híres ember volt, pl. ő harcolta ki, hogy legyenek hősök, mivel úgy ő is könnyebben válogathatott a képességek között. Esetleg korábban eljátszotta, hogy hős, emiatt lenne majd nagy fordulat a valódi arca.

Ha mégis "én vagyok az apád" lesz, akkor legyen inkább Aizawáé, illenének ugyanis a képességeik egymáshoz. De még ha Nana halottnak hitt férje lenne, az is jobb lenne.
 
Jaeger
https://www.manga...ademia-288

Újabb fejezet...

Bár itt túlzottan nem sok érdemi dolog történik.

Folytatódik a cicaharc Dekuért a csajok között :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Gather
Én inkább arra kíváncsi leszek hogy a fejezet elején lévő alak kicsoda lesz. Most vagy jön az Eri vissza pörgette All Mightot vagy valami olyan karakter akit nem láttunk eddig/le volt sérülve csak elfelejtettük.
 
Ugrás a fórumra: