Hozzászólások
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
DieHardy
Átlapoztam a 272. fejezet rawját és..
Csak én érzem úgy, hogy kezd abba a hibába esni a mangaka, hogy túl erőssé teszi a főgonoszt? Biztos vissza fog rá ütni, hogy nem 100%osan ébredt fel, de így konkrétan annyira legyőzhetetlennek tűnik. Aki nem tud valamilyen módon eltávolodni a talajtól(repülni vagy egyebek), annak közel kerülni hozzá is esélytelen. Gondolom itt jön majd képbe Dekunál Nana képessége, hogy normálisan tudjon harcolni majd ellene, viszont a történtek után, biztos lesz elég ideje erre? Ilyen erővel, ha most a mellékhatások nem dőltik ki, lesz valakinek esélye Tomura ellen? Oké, hogy a főgonosznak OP-nak kell lenni, de már az alap képessége brutális, mi lesz ha még megkapja az AFO-t és szerez magának képességeket. Kicsit erősnek érzem, Tomura "edzett" giganto machina ellen, felébredt a képessége a redestro elleni harcban és ha most még megkapja az AFO-t vagy akármilyen más képességet. Deku meg kb seholsem tart, épphogy aktiválni tudja a második képességét. Véleményem szerint, ha most Shigaraki valahogy nem kerül parkolópályára akkor a hősök korának ideiglenesen befellegzett és egy új "kor" jöhet el."Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Jaeger
Mivel ez nincs a fejezetben szóval nem spoiler, az nettó hülyeség, hogy Tomura megkapja az AFOT. Azt nem lehet átadni max lesz neki még 1-2 képessége a sajátján kívül. De Dekunak is még lesz pár képessége amiben lehet akár öngyógyítás, tűz, víz akármi.

Szóval nyugalom, ha most esetleg győznének a gonoszok én annak nagyon örülnék.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rikiya
Szóval nyugalom, ha most esetleg győznének a gonoszok én annak nagyon örülnék.


Szintúgy. Én már hónapok óta ezt vallom. :D


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Exkirion
az nettó hülyeség, hogy Tomura megkapja az AFOT. Azt nem lehet átadni max lesz neki még 1-2 képessége a sajátján kívül.

Nem. Tomura megkapta az AFO-t. Ez volt az előző elötti fejezet egész lényege. A doki maga mondta h Shigaraki-AFO-ban már csak az AFO képesség másolata van és az eredetit Tomura kapta meg. Ugyan úgy ahogy a noumukba, Dr. Garaki Tomurába operálta az AFO-t.

A héten pedig Pain elpusztítja Konohát.
https://ww5.readm...apter-272/
 
Jaeger
Majd meglátjuk mit jelent ez a átadás pontosan.

Meg a héten Kurama beszél Narutohoz, hogy figyelmeztesse a veszélyről.

Nem tudom lesz-e következménye annak, hogy Deku 45%-ot használt. De gondolom az edzés eredményeként elég sokat fejlődött abban, hogyan tudja irányítani. De ha ezzel az erővel megtudta állítani a lökéshullámot az nem rossz.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: