Hozzászólások
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Gather
Ezt így eltudom képzelni hogy a nomu-ok felül kerekednek a hősökön és megjelene All Might epicusan teljes formában.
 
Asehi
Eri-chan minden szempontból egy elég nagy ütőkártya. All Might-ot is visszafordíthatná a fénykorába, de akár még AFO-t is, és hát valljuk be, ha tudomást szerez Eri képességéről mindenképpen meg akarja majd kaparintani... Ebben is látok valamilyen potenciált. :D
 
Jaeger
Mi történt emberek? Az új fejezetről nem ír senki semmit?

Eri-chan meg All Might találkozása elég paradoxon lenne. All Might testét visszalehetne fordítani, de vajon ugyanolyan erős lenne? Mivel tovább adta a One for Allt gyengült a képessége szerintem jelentősen. De ha az is visszafordítodna mielőtt továbbadta volna elég érdekes lenne.

Az új fejezetben pedig nekem nagyon bejött, hogy kikérdezte a véleményüket mit akarnak ők hárman elérni. Szóval kiváncsi vagyok mi sül ki ebből az edzésből :) Bár most is vannak olyan vélemények lehet time-skip lesz és csak az eredményét fogjuk látni vagy most kapunk pár közte küldetést kitudja.

Dekunál úgy nézz ki nem csak a testétől függ a dolog hanem számomra arra utalt a szerző, hogy egyszerűen nem tudja irányítani az erejét. De képes lehet most is megtanulni a 100%-ot jelenlegi énjével. Bár nekem azért lenne fura mert mindent kipróbált már. Ha csak egyik testrészébe irányítja az erőt akkor törés, ha a teljes testébe irányítja akkor is törés.

Most már csak ilyen Dragon Ball-os verziót tudok elképzelni, hogy nagyon rövid időre használja a 100%-ot majd vissza a biztonságos értékre és igy tovább. De nem valószínű, hogy ez lesz szóóval kiváncsi leszek a heti fejezetre.

Szerk: Kint a legújabb fejezet: https://www.manga...ademia-248
Szerkesztette: Jaeger - 2019.10.25. 18:10


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
Nem tudom, én most nem nagyon tudok mit írni.
Felvezető fejezet hangulata van ennek is, meg a múlthetinek is. Tök jó, de sokat nem lehet beszélni róla.
 
Jaeger
Jövőhéten nem lesz fejezet.

Ami kiderült, hogy Bakugo meg Shoto képessége hasonló Dekué ami kilóg a sorból. És most az a nagy ötlet, hogy túl sokat gondolkozik szóval arra ösztökélik, hogy minnél több dolgot tanuljon meg egyszere ösztönösen használni. Vagy azt jelentené, hogy érzi hol a határ és nem kell folyamatosan aggódnia, hogy túl megy rajta? Nem tudom itt Dekunak milyen power upja lesz :)


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
DieHardy
249.
Ennek a családnak kb pont Midoriyára volt szüksége úgy érzem. :D

Am szóval van/volt még egy családtag...akkor tényleg bejönne a külföldi fórumokon lévő teória, és ő lenne Dabi?


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Jaeger
Nagy valószínűséggel tuti ő lesz Dabi.

Amugy elég kemény edzés lehet ha 1 hét után úgy néznek ki mint kb 1 hónapot lenyomtak volna már :D

Bár nekem még mindig elég fura ez a terv. Pár hónap alatt komolyan a a cél, hogy elérjék a Top 1 hős szintjét gyorsaságban? Elég durva ugrás lenne.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: