Hozzászólások
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Lad
Ha jól emlékszem képes tárgyakba "költözni". Az apró formája mikor megszállja azt a jelmezt, a kar pedig a sajátja, amit akkor kienged.

Új fejezet.
Meg is kaptuk az első korlátozást Deku új képességeivel kapcsolatban. Uraraka meg aprít rendesen, tényleg tanulhatna a többi közelharci karakter is harcművészeteket.
Szerkesztette: Lad - 2019.02.01. 13:21
 
Pennymester
Uraraka darál mint állat :D. Nagyon ügyesen használja a harci technikákat amit tanult. A limitnek pedig nagyon örülök.
 
Jaeger
Csak kérnetek kellett, hogy Deku ne legyen túl erős :D
Szóval magyarul vagy 100%-os OFA kell a többi képességhez vagy legalább gondolom vagy 50%, de 20% az mindenképpen túl kevés. És túl is terhelte magát a 20%-on mert vissza kellett lépnie 8%-ra.

De akkor, hogy megmaradjon a fejlődés Dekunak most nagyon kéne edzenie kicsit, hogy legalább 50%-ra képes legyen.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
216. fejezet
A vége érdekes volt, kíváncsi vagyok mit akar Aizawa.
A többi pedig... sajnos a B osztály csak pofozózsák lett a végére. Shinsot jó lesz látni a 2. évben. Az új erő felbukkanását pedig túl könnyen lezárták, legalábbis szerintem.
 
Jaeger
Szerintem arra gondol, hogy visszahozzák Miro erejét ezáltál mivel ott annyira nem kell sok időt visszapörgetni mintha ezt akár All Might-al akarnánk megtenni.
Persze lehet nem lesz belőle semmi, de azért egy próbát megér úgy van vele.

B osztálynak alapvetően kevesebb harci tapasztalata van mint az A osztálynak de azért ők is szépen helyt álltak. Az új erő felbukkanását pedig egyelőre az asztal alá söpörték mondjuk sokáig igazából nem is volt jelen. Majd kiváncsi vagyok a Deku és All Might beszélgetésére.

Amugy hamarosan kezdődik a második év :D Szóval lehet megint kapunk egy sportfesztivált.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
Azért az még egy pár hónap. :D
Bár én nem bánnám, ha néha ugranánk egy pár hetet az időben (mint pl. nem olyan rég). Nem szeretném, ha Dekuék 16 évesen már top 10 hős szintjére emelkednének. Így meg telhetne kicsit az idő két ív között.
 
Jaeger
Azért még nincsenek azon a szinten :D Mirio jól megmutatta, hogy egy profi mit csinál az egész osztállyal.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
Igen, ezt mondom én is, és szeretném ha ez még jó darabig így is maradna (legalább a 3. évükig). :D
 
Jaeger
Azért minden hasonló témájú dologban a tehetséges emberek kitűnnek még a profik között is.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
217. fejezet
Nagyon tömény fejezet volt, tele információval, történéssel. :D
Monoma képességének a határa vagy itt, vagy az anime részlegben lett találgatva korábban, most megkaptuk a választ rá.

Hoppá, hoppá, Mic-nél az a tekintet miközben kimondja a Shiragumo nevet. Aizawa múltjáról eddig nem sokat tudtunk (a Vigilante-ban is csak a dolgozó hős oldalát látjuk néha), így nagyon érdekel ki volt Shiragumo és mi történt vele. :O

És akkor így oldotta meg Kohei az új képesség megjelenésének kimagyarázását. Szerintem ez a megoldás elég elfogadtható lett. Mondjuk egy újabb képességmegjelenést már nehéz lesz így elsimítani...

Arról már nem is beszélek, hogy pár panelnál felröhögtem a fejezet során (Mineta, meg a Fat Gum és Monoma képen, UA sötét oldala dolgon). :lol

Rohadt jó fejezet lett.
 
Jaeger
Szerintem ez egy nagyon király fejezet volt :D

Goku és Vegita éppen eddz akarom mondani Deku és Bakugo de van hasonlóság a kapcsolatukban. És Midoriya nem tudna jobban harcolni megtanulni mint a mostani osztály legjobbjától.

Midoriya nem tudja még irányítani az új erejét, de szerintem a titok a nagyobb % one for all lesz. Egy 50%-on szerintem már képes lenne rövid ideig használni.

Monoma képességére is megkaptuk a választ és a fejezet fénypontja Eri-chan :D Én soha nem tudom őt megunni mivel mindig annyira aranyos. Egyszer mikor Deku a halál szélére kerül még ő fogja megmenteni ebben biztos vagyok.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
Úgy látszik végül igazam lett Monoma képességét illetően. Bakugo pedig jobban fogadta az új fejleményeket mint vártam. Minetán én is jót röhögtem. :D

Amúgy ha az örökítést külön vesszük, akkor Dekunak 8 képessége van (lesz). Lehet ez egy utalás a 8 kapura a Narutoból?


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Kazu
Végigolvasva a hozászolásokat / és remélem nem futottam át rajta / , de All Might Muscle formába való átalakulása nem lehet egy korábbi One for All tulajdonos képessége /amit All Might is örökölt /.

Aki tájékozottabb külföldi fórumokon olvasott erről valahol ?
 
Jaeger
Szerintem simán lehet, hogy tényleg a Naruto miatt lesz Dekunak 8 képessége és szintén ugyanúgy ritkán fogja használni mint ő.

Kazu a kérdésed nagyon jó, de nincs róla hivatalos információ szóval minden találgatás.

All Might magyarázata alapján ő csak befeszítette az izmait mint a testépítők vagy az úszódában pár ember :D Amihez persze szüksége volt a one for all ereje, de az már nincs meg.

Tovább bontva a kérdést Dekunak most hirtelen nem lesz ilyen izmos formája :D All Might-nak volt régen egy alap és csak ahhoz tért vissza.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
218. fejezet
Ohh boy... nem is tudom hol kezdjem. Megint egy rohadt jó fejezetet kaptunk, volt rendesen tartalom benne. :D

Új ellenfelek, ráadásul nagyon érdekesnek tűnnek. Nagyon bejön, hogy a történetben nem a Villain League az egyetlen szervezet, ami ellen folyton harcolni kell. Ráadásul ezek egy újabb típust testesítenek meg, kis ideológia, mint Stainnél, meg egy kis terrorizmus zamatos katyvaszát hozzák. Alig várom merre halad majd a történet velük. (És még speckó tisztelgésük is van :lol )

A vizsgának nem voltunk szemtanúi, de végre élesben láthatjuk Bakugot meg Todorokit harcolni. Ezt is nagyon rég vártam már. Nem is tudom pontosan mikor harcoltak utoljára élesben. Todoroki még Stain ellen, Bakugo meg talán a USJ arcban (a táborban és Kaminonál nem igazán harcoltak). Szóval ez is nagyon érdekel, bár valószínűleg csak egy erődemonstráció lesz belőle, és nem fognak komolyan megizzadni.

Egyesítve 2019.03.08 13:39:55:
219. fejezet
A vége érdekes volt, de nem lesz semmi komoly bajuk. Valahogy úgy is meggyőzik a csatlakozásról az útonállónkat.
Szerkesztette: Lad - 2019.03.08. 13:40
 
Ugrás a fórumra: