Hozzászólások
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Pennymester
Na azért a B osztály is tud :D. Shinsou pedig csak hiszi hogy nem fog új barátokat szerezni.
 
Jaeger
De most Shinsou az A osztályba fog kerülni gondolom arra hajtunk.

Szerintem Tsuyu-chan mostani taktikájával nyerni fognak, bár nem értem mitől volt képes megváltoztatni az emberek alakját :D

Deku meg folyamatosan jegyzetel így nem lesz esélye ismét Shinsou barátunknak.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ashen
Nem hiszem, hogy megváltoztatta az emberek alakját. Csak bekente őket a saját...váladékával? Így Shishida a szag alapján azt érzi 3 Tsuyu megy feléjük, és csak az olvasók felé történt ábrázolás miatt van 3 lerajzolva belőlük, mert így sokkal menőbb. Legalábbis szerintem, tényleg elég fura változás lenne a képességében ha képes lenne klónozni magát valahogyan.
 
Lad
197. fejezet
Itt az új. Jó harc volt, remélem a többi is hozza ezt a szintet.
 
Jaeger
Remélem én is a következő harcok is ilyen jók lesznek.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
Jó harc volt, de Kirishimától azért többet vártam volna. Mondjuk lehet pont azért került össze Shiozakival mert ellene nem sok mindent tehet. A B-sek viszont odaverősek. Shinsou nélkül esélyes, hogy ezt a kört vesztették volna az A-sok.
 
Lad
198. fejezet
Itt az új. Tokoyami erejére kíváncsi leszek, főleg arra, hogy mennyire tudja megközelíteni a Deku-Bakugo-Todoroki szintet.
Tényleg, Iidat ti még a fentebbi hármas mellé sorolnátok? Korábban egyértelműen ott volt, de annyira régen csinált valamit, hogy én már nem vagyok biztos benne.
 
Gather
Ha tierbe kéne rakni az osztály tagajit akkor én úgy raknám össze
Tier 1:Deku,Bakugo,Todoroki
Tier 2: Tokoyami, Iida,Kirishima,Sato
Tier 3 :Jiro,Kaminari,Koda,Yaoyorozu,Ojiro
Tier 4:Asui,Uraraka,Sero,Ashido,Shoji,
Tier 5:Mineta,Aoyama,Hagakure
Amúgy All Mightnak nem kénne majd figyelmeztetnie Monomat hogy "Bocsi ne másold le Midoriya képeségét mert felrobbansz."
 
Lad
Szerintem a képességet simán le tudja másolni, viszont a korábbi használók által átadott erőt nem. Tehát nem lenne olyan erős, mint Deku verziója, mivel neki nem adtak át 8-an is erőt. Kb. olyan lenne, mint az első használó mikor frissen megkapta az OFA-t.

Az első kettő szint szerintem is ilyesmi (Sato nálam semmiképp sem tier 2), de az alattuk lévők között annyira kicsi a különbség, hogy én nem tudok egyértelmű sorrendet felállítani.
 
Durzo
Szerintem nem teljesen úgy van ahogy Kirishima mondja. Elkapni őt egy dolog, áttörni a páncélját meg egy másik.

Midnight nagyon élvezi a mai gyakorlatot. ;)

Ha Tokoyami elsajátítja Dark Shadow teljes erejét, akkor még oda is kerülhet Dekuék mellé, vagy legalább alájuk. De a tier 2-nél mindenképpen erősebb lenne.

Monoma elvileg csak a képességet tudja lemásolni, de ahhoz, hogy olyan szinten tudja használni mint az eredeti használó, ahhoz annyit is kell edzenie (gondolom, de ha így is van, lehet, hogy ez a része fejleszthető) és mivel OFA nem ad azonnali bónuszt, hanem csak hosszútávon mutatkozik meg a hatása, ezért olyan mintha nem is másolt volna le semmit. A harc közepén meg érdekes lenne, ha elkezdene fekvőket nyomni, főleg, hogy csak 5 perce van rá (de valószínű, hogy ez a része is fejleszthető). Én inkább amiatt aggódom, amit a wiki ír: "He also seems to instantly know how to activate any Quirk that he copies, even if it is his first time seeing or using said Quirk." Ha ez igaz, akkor azt is megtudná, hogy OFA átadható, ami nem lenne túl szerencsés. Az már más kérdés, hogy Deku gondol-e majd erre, vagy, hogy Monoma elég gyors-e ahhoz, hogy megérintse?

Most elgondolkoztam azon, hogy mi van akkor, ha Dark Shadow-t másolja le? 5 percre életre kelne benne egy öntudattal rendelkező lény, aztán örökre eltűnne? :hmm

Tier1:Deku,Bakugo,Todoroki

Csak egy tipp, de szerintem itt egy szóközzel kevesebb van. Bár ahogy látom elég össze-vissza raktad őket. :D
 
Lad
Durzo írta:
Most elgondolkoztam azon, hogy mi van akkor, ha Dark Shadow-t másolja le? 5 percre életre kelne benne egy öntudattal rendelkező lény, aztán örökre eltűnne? :hmm

Valami hasonlónak kéne történnie, vagy van valamiféle korlátozás a képességén, amit még nem láttunk.

Durzo írta:
Szerintem nem teljesen úgy van ahogy Kirishima mondja. Elkapni őt egy dolog, áttörni a páncélját meg egy másik.

Nem feltétlen kell áttörni a páncélját, pl. a gáz alapú támadások ellen nem véd semmit a képessége.
 
Durzo
Ez igaz. Lehetne a következő jelmezfejlesztése egy gázmaszk. Vagy Mineta után szabadon egy kis szigszalag is megteszi. :D De ha szigorúan a mostani harcot nézzük, akkor senkinek se volt (mérges)gáz képessége, vagy fegyvere.
 
Pennymester
Midnight nagyon jót érez a gyakorlatot :D

Monoma túlságosan elvan azzal hogy utálja az A osztály hogy szerintem nem tűnne fel neki az OFA átadhatósága.

Nem tudom Kirishima mennyire tudna viselni egy gázmaszkot. Nem tépné szét egyből?
 
Jaeger
Iida-val az a baj, hogy igazából soha nem emelkedett ki. Gyorsnak gyors, de igazából talán nem is a leggyorsabb Deku biztosan gyorsabb nála. Aztán láttuk a sportfesztiválon, hogy annyira jó taktikákat se tudott kitalálni elég hamar vesztett Todoroki ellen is szóval én olyan sokat nem várnék tőle.

Monoma már érdekesebb kérdés, de szerintem nem fogja megérinteni Dekut és akkor probléma megoldva. One for All-t elvileg nem lehet csak úgy használni. Szóval akár fel is robbanhatna tőle mint All Might utalt rá és nem hiszem, hogy ő annyira sokat járna edzőterembe :D De olyan csavar is lehet, hogy nem tudja lemásolni szóval kitudja.

De amugy igen 5 percre életre kellne Dark Shadow aztán eltűnne.
Abban a csatában Deku ellenfele szerintem Shinso lesz. Bár ez megint érdekes hiszen Deku azóta többszörösen felülmúlta Shinsot. Ha nem szól hozzá akkor esélye se kéne, hogy legyen. Egy 7%-os One for All Full Cowl mellett és akkor a 20-ról ne beszéljünk.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
199. fejezet
Érdekes megoldás lett ez az új technika, de ötletes. És ezzel rendesen megnőtt az ereje Tokoyaminak. Szerintem most már mozgékonyságban simán felveszi a versenyt Dekuval, Seroval meg Bakugoval.
 
Ugrás a fórumra: