Még Bakugo se adta fel a harcot Lehet felébred a képessége és villant egy atom erős támadást.
Dekuval mi történt azt titkolja a mangaka kikkel futott össze ellenség vagy barát.
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Szerintem inkább csak van egy terve. Vagy akkor az előzőcsatában, ahol kilyukasztották a gyomrát, miért írta azt, hogy kompaktabbak lettek a támadásai? Én arról azt feltételeztem, hogy akkor ébredt fel az ereje Bakugonak.
Ja, lehetnek nomuk, vagy az amcsi vadászpilóták, és adnak egy fuvart Dekunak a hadszíntérre, így spórolni tud az erejével. Majd kiderül.
Lehet, hogy barátok azok mert ha Noumok lennének akkor TomuraAFO nem gondolná azt, hogy mindjárt itt lesz. Hanem nevetne, hogy hahaha Deku nem ér ide.
Bakugo igazán izasztó helyzetbe még nem került, ahol a határain harcolt volna. Most lehet egy hatalmas robbanást fog előidézni.
361. fejezet
Most valamit nem értek. Ez a fejezet azt állítja, hogy maradt még valami jó Tomuraban, vagy hogy hasadt személyiség volt eleve, vagy mi? Mert Shimura-t külön említette Tomura-tól...És elégé furcsán reagált. De az világos, hogy korábban AFO beszélt a hősökkel.
Úgy látszik most nem Bakugo fog rivaldafénybe kerülni, hanem Amajiki.
Egyértelmű, hogy Tomura sosem volt százas személyiség. Erre már fél évvel ezelőtt volt utalás, hogy van benne egy síró kisfiú akit Deku megakar menteni.
De attól, hogy a körülmények tették azá aki nem menti fel attól, hogy nem tudom hány embert megölt.
362. fejezet
Hát, ha ez a végén nem red herring, akkor páran dührohamot fognak kapni a következő fejezet elolvasása után. Mivel nem tartozik a kedvenceim közé, ezért én nem, de kicsit céltalannak találom a halálát most. Mármint, nincs bajom azzal, hogy néha fontosabb szereplők is életüket veszíthetik, csak...hogyan viszi tovább az a történetet, hogy ha meghal? Semmit nem ért el, Shinsonak mindenképpen lenne helye a hős tagozaton (akár egy cserediák, akár Aoyama helyére kerül), ha csak súlyosan sérült is bedühödik, és más módja is lenne arra a mangakának, hogy Deku-t abba az irányba terelje, hogy nem tud mindenkit megmenteni. A drámai hatás növeléséért pedig nem tudom, hogy mennyire jó ötlet egy olyan karaktert megölni, akinek a rajongói és utálói közössége egyformán lelkes (én legalábbis alig találkoztam olyan emberrel, aki semleges lenne Bakugoval szemben).
Szóval adok némi esélyt annak, hogy valahogy túléli, és TALÁN eljut majd odáig, hogy sohasem fogja felülmúlni erőben Deku-t.
A red herring is something that misleads or distracts from a relevant or important question.[1] It may be either a logical fallacy or a literary device that leads readers or audiences toward a false conclusion. - a wiki szerint. De láttam párszor arra használni, amikor az író/mangaka úgy adagolja az információkat, hogy abból téves következtetést vonj le egy ideig. Mivel Jeanist nem fejezte be a mondatot, akár itt is lehet az. Deku-nál is biztosra vettük (mi olvasók egyrésze), hogy az előző csata után Eri-nek kell visszapörgetnie.
Eri amugy ugyanúgy visszapörgetheti Bakugot is
Bár Bakugonak most megállt a szíve éppen vagy legalábbis a kép alapján megsérült.
Én se értem, hogy a mangaka ezzel Dekut akarja majd hergelni, hogy mire ideér mindenki el lesz intézve.
Ugrás a fórumra: |