Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Kint a 148. fejezet.
Kinek mi a véleménye eddig az ívről? Meg az új szereplőkről, képességekről, stb?
De már megvan neki Deku DNS-e meg így most a sensei is Ebből még baj lesz.
Dekura vagyok nagyon kiváncsi majd a boss fightra De, hogyan tudná legyőzni ez a tagot? Mindenhez amihez hozzáér elporlad. Deku meg max 7%-os one for allt tud nyomatni vagy törik a keze. Töketlen az a baj. Mint Muscle ellen elnyomnék egy 100%-os delaware+Detroit smasht nem tökölnék aztán csak kifeküdne tőle.
Ráadásul az első csapás mielőtt eltörik a karja sokkal erősebb 100%-on.
Bizony, abból lesz bonyodalom. Akár Aizawára is terelhetik a gyanút az iskolai nyomozásban (ugye az igazgató még mindig keresi azt, aki infot szivárogtat a tanári karból).
Szerintem nem Deku megy ellene, legalábbis nem egyedül. Lehet Mirio fogja lenyomni, amennyire fel lett hypeolva az ereje.
Nem hinném. Szerintem egyszerűen a tűz alapú képességek nem olyan ritkák. Pl. Deku faterja is tüzet tud fújni.
Egyesítve 2017.08.17 20:03:22:
149. fejezet
Mirio odaért, de most már olyan érzésem van, hogy felsül rendesen. Túl hamar nyomná le a főbosst, ha most nyerne.
Togát pedig egyre jobban bírom.
Viszont Twice direkt hazudott a képességéről? Mert képes saját magát klónozni (ebbe őrül bele), de itt azt mondja, hogy képtelen.
Egyesítve 2017.08.24 15:02:57:
150. fejezet
A cél elérve(?), de ez túl sima lenne így. Lesz még valami itt.
Mirio túl op nem? Elég sok ellenségen gázolt át simán. Sokan már death flaget emlegetnek. Én nem bánám, ha Midoriya húzná ki a szarból. De ketten akarták megmenteni a lányt szóval fura lenne ha Midoriya nem csinálna semmit a főboss ellen.
De ha Mirio szarba kerülne Midoriyának kéne villantani. Ez nem az a manga ahol felébredne a démoni ereje vagy hirtelen 50% One for Allt tudna ugye jelenleg 7%? amit tud. Szóval ha tippelnem kéne láthatunk majd tőle egy saját speciális támadást.
Nem véletlen említették úgy, mint aki a legnagyobb eséllyel érheti el az no. 1 helyét, a profikat is beleértve.
Mondjuk Chisaki ellen ez pont nem ér semmit, mivel nem igazán érhet hozzá, távolsági támadása meg nincs. (Megjegyzem, azt a fejezetben sem értettem miért hajolt el Mirio rúgása elől, elvileg annál az érintkezésnél is szét tudta volna robbantani.)
Bakugo ellen ment a 8%, de az nem rég volt, szóval nagyon feljebb tolni nem fogja.
Ugrás a fórumra: |