Hozzászólások
Boku no Hero Academia manga
digio1995
https://naruto-ku...mia/089/12

Én az ez előtti, és ezen oldal alapján mondanám azt, hogy All For One-ék több képességet is akartak adni Tomurának, de ez csak egy gondolat. :D
Egyébként jó volt a fejezet, tetszik amerre haladunk, de kicsit sajnálom már Twice-ot, alaposan megjárja az új felfedezettjeivel szegény...
 
Asehi
Én is valami olyan képességre voksolnék ami felerősíti az alap erejét pl egy regeneráció. Így szabadon használhatná kockázat nélkül.

Ohhh, hát igen, itt egyértelműbb hogy keresnek neki képességet. :D És vajon mi történhetett Best Jeanistel?
 
Jaeger
Igazából nincs semmi megerősítve mi történt vele.

https://naruto-ku...mia/240/12

Ez alapján akár Hawks meg is ölhette, hogy elnyerje az ellenség bizalmát vagy AFO ölte meg nem lehet tudni.

Amugy ha most Tomura meg Midoriya összetalálkozik mert összefognak vajon mi lesz? Én elvinném ilyen sötétebb hangulatúra a mangát. Tehát Midoriya csúnyán kikapna sőt még All Might is feláldozná magát, hogy megmentse. Majd jönne egy time-skip és Midoriya célja az lenne, hogy legyőzze Tomurát igy elég motivációja lenne. Bár valószínűleg nem ez lesz :ehh

De most elég sablonos lenne ha megint a hősök győznének és megint a gonosztevőknek kéne visszavonulni. Egyszer egyensúlyba kell kerülni és mondjuk megint megnőnének a bűnözési számok és az új generációnak kéne visszabillenteni a mérleget.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Asehi
AFO nem ölhette meg mivel ő már tudomásom szerint rég a Tartarusban van. Ha Hawks ölte meg akkor viszont ez kifog derülni és akkor vége a karrierjének.(Bár most is inkább jobban mondanám valamilyen kormány ügynöknek mint profi hősnek.)

Ha találkoznak, valószínüleg 2 opció lesz. 1: Meghal Midoriya. 2: Elmenekül. Mert szerintem jóóóóval erősebb Tomura mint Midoriya és nem fogná vissza magát ellene. :D Azért azt el kell ismerni hogy ennek a mangának bőven vannak sötétebb oldalai. Nem marad az úgymond "Shounen" kategóriában hanem kilép egy kicsit belőle. Itt főleg azt értem hogy nem zárkózik el a durvább történetmeséléstől és annak a világra, vagy karakterre való kihatására.
Pl: Míg a Dragon Ballban szarrá verik egymást sebhelyek vagy ilyenek nincsenek. Bleachnél megvágják egymást úgyszint nincs nyoma. Ellenben Miruko mostani csatája is eléggé durva volt és meglett a következménye. Tomura múltja hááát eléggé beteg lett. Midoriya sérülései jól látszódnak Muscular ellen, valamint elmondják neki ha még egyszer így harcol elveszítheti a karját. Overhaul is jól megjárta... xd
Összességében attól nem tartok hogy visszafogja magát Horikoshi-sensei és családbarátra veszi a figurát. :D

Amúgy egyetértek veled Jaeger, hasonló kimenetelnek örülnék én is. (Kicsit remélem is hogy ez fog történni.) :D
 
Jaeger
AFO megsebbesítette Best Jeanist amikor harcolt utoljára All Might ellen.

Akkor elég súlyosan megsérült és nem derült ki, hogy túlélte vagy nem. Akkor is összeszedhedte Hawks, hogy ő ölte meg igy lényegében nem ő ölte meg de igy azt hiszik még is.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Asehi
184. fejezetben említik először ha jól rémlik, hogy lábadozik és jelen pillanatban vissza kellet vonulnia.

https://naruto-ku...emia/231/3
De ténylegesen itt mutatják először a sérülése óta. :D
 
vegel2014
Ez a 263. fejezet nagyon király volt. Kaminari annak ellenére, hogy általánosságban vicces karakterként van beállítva, igen is tud menő lenni. Amúgy itt mintha kiderült volna, hogy szerelmes Jirou-ba. (Mindig is jó párosnak tartottam őket, de eddig nem volt arra utaló jel, hogy a jövőben többek is lehetnének egymásnak)

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz itt. Szerintem a mostani történetív után mint a hősök, és mint a gonosz súlyos vesztességekkel fognak küszködni, és kelleni fog nekik egy kis idő a talpraáláshoz. Persze a gonoszoknál Tomura ezt hamar orvosolhatja, mikor felébred. Kíváncsi vagyok. :)
 
Hunter
Köszi!

Ui.:A 262. részben 2 hatodik helyezett van. Mirukohoz is azt írtátok, hogy hatodik(8.oldal).
 
Tapion-sama
Köszönjük a jelzést, már javítottuk is! ^^ Lealacsonyították a kollégák szegény Nyuszilányt, de orvosoltam, így most már méltó helyen van :D


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Roshi
Köszi az új részt! Húúh nagyon állat ez a Miruko :D
spoiler
Jól láttam, hogy elveszítette a bal karját?

A 262. részben 2. oldalon van egy kisebb elírás. /az becsapodás/
 
Jaeger
Igen jól láttad, hogy elvesztette a karját.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Tapion-sama
Roshi írta:
A 262. részben 2. oldalon van egy kisebb elírás. /az becsapodás/


A 7. oldalon volt, de javítottuk :) Köszönjük a jelzést!


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Exkirion
vegel2014 írta:
Amúgy itt mintha kiderült volna, hogy szerelmes Jirou-ba. (Mindig is jó párosnak tartottam őket, de eddig nem volt arra utaló jel, hogy a jövőben többek is lehetnének egymásnak)


Hááát... Azért szerintem már a kultúrfesztiválnál elkezdte ezt nyomatni a mangaka. Azóta szinte mindenhol együtt vannak és amikor nem utána mindig van egy apró rész, ahol heccelik egymást vagy csekkolják, hogy mi történt a másikkal. Hogy jól van-e stb. Kb ők ennek a mangának a Temari-Shikamaru párosa, ha engem kérdel.

A másik, akikkel ugyan ezt tolja az csak lightosabban író az Mina és Kirishima.

Korábban a Momo-Todoroki páros is elég gyanús volt, de az évvégi vizsgás arc óta ők kb egymáshoz se szóltak szal az lehet, hogy csak egy egyszeri eset volt.

-----------

Viszont a teória, hogy Kaminari az áruló az most tutira bedőlt.
 
vegel2014
Remélem a jövőben jobban kifejti ezeket a szerelmi szálakat is a mangaka, és nem úgy fogja megoldani, mint a legtöbb mangaka. Vagyis a végén mindenki hirtelen összejön. A sztori alatt jobb lenne. A Deku és Urarakás dolgot is elég látványosan nyomassa. Na ők összejöhetnének a sztori alatt, de őket ismerve ez a közeljövőben nem történik meg.
 
Jaeger
Van olyan teória, hogy a diákok között van áruló?

Nekem mondjuk mindig Aoyama a gyanús. Voltak azok a részek amikor megfigyelte is Dekut ha nem valami trollkodás volt akkor érdekes.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: