Hozzászólások
Boku no Hero Academia manga
Rakfely
Ezt az ötletet én is támogatom Jaeger. Ugyanis bár lehet valakinek újkeletű lesz, én az animék formázásába nem kevés órát fektetek. Szoktam járni azokat a fórum témákat amiknél a csapatban a formázó vagyok, de legtöbb esetben csak a fordítást köszönik meg az emberek. Még egy lelkesítő levelet, vagy név említést se láttam magamról, pedig már 3 éve vagyok Naruto-Kunos.

Borzasztó azt olvasni csupán hogy: Online mikor várható a rész? Tudja valaki mikor lehet letölteni? A másik csapat már kirakta indára, ti hol tartotok?

Ezek csak töredék kérdések amik hírtelen eszembe jutottak, de sztem értitek mire célzok. És nem csak az én, hanem a többiek nevében is mondhatom, csak ti önthettek belénk lelket azzal, hogy írtok ide/amoda valamit.
 
kasza93
Köszönöm a csapat munkáját.
 
bagoly14
Köszönöm a munkátok, nagyon élvezem olvasni a mangákat, és élvezem nézni az animéket is, szuperek vagytok, nekem feltehetőleg nem lenne hozzá türelmem, hogy ilyen minőségben adjam ki a kontentet ☺️
 
Toth Viktoria
Köszönjük az új részeket😊
 
Tomakomoko
Sziasztok. Köszönöm a fordításotokat, munkátokat. Olvastam nemrégiben, hogy sokan türelmetlenek a Boku manga fordítással kapcsolatban. Én is hiányoltam de érett ember úgy áll hozzá ehhez a dologhoz, hogy nekik is sok dolguk van, biztos elfoglaltak... Majd jön a fordítás vagy nem :/ Szép napot nektek.
 
Ccintiii
Sziasztok! Köszönöm szépen a fordítást😊 lenne két kérdésem hatha tudja valaki. Az új evad hanyadik fejezetig jut majd el kb? És én csak a 190tol olvastam a mangat de az animet láttam elotte. Megéri végig olvasni a mangat az elejétől vagy full ugyan az mint az anime?
 
Tapion-sama
A BONES remek feldolgozást csinált, talán egy-két extra fejezetet hagytak csak ki. Én a helyedben a mangák közül a .5 végűeket nézném át, nagyon érdekes információkat közöl a karakterekről, ami se a mangából, se az animéből nem derül ki.
Tekintettel arra, hogy az új évad epizódszámát nem jelentették még be, nem lehet tudni, hogy meddig fogja feldolgozni a fejezeteket.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Papirtigriske
Vagy végigolvasod az elejétől, mondván egy kis ismétlés sosem árt. :D


"No risk it, no biscuit"
 
Jaeger
Köszönöm a munkát, különösen a manga kapcsán Exkirion (jó lenne többet itt látni a fórumon), Papirtigriskének és Asehi-nek. Haladjatok előre Plus Ultra módon :D

+1 Rakfely bár nem ide tartozik, de továbbra is ne add fel és várom az anime formázásaidat.

A fejezetről jó lenne beszélgetni mert elég sok minden történt :D

288:
Vajon melyik hős érkezik, hogy megmentse a napot? Kiváncsi leszek mennyit fog tudni segíteni ebben a helyzetben.
Lehet egyedül vagyok, de valahogy bírom Togu-chant :D Érdekes látni, hogy Twice halála mennyire megzavarta őt és most próbálja magában rendbe rakni a dolgokat. Szeretem az ilyesmit ha nem minden fekete és fehér. Ochaco és az ő harca vagyis inkább beszélgetésnek mondanám érdekesnek tűnik.

Ochaco nekem mostanában annyira nem jön be, mivel olyan mintha egy női Dekut látnék.

289:
Tomura ahogyan kinézz már már seinenbe illő.
Milyen állapotba lehetnek hőseink? Bakugo súlyos támadást kapott be tehát így alig kap levegőt mozogni nem fog tudni.
Dekuval mi a helyzet? Azt értem, hogy a két karjának annyi, de a lábai is eltörtek? De még eszméleténél van. Tomurát szerintem már elveszítettük, a rage még tart, de ő is már nem hiszem, hogy harcolni fog igazából csak olyan mint egy elszabadult szörnyeteg.
Azt nem értem teljesen Toga milyen következtetésre jutott. Arra talán, hogy csak a saját érzéseivel foglalkozzon és éljen úgy ahogyan szeretné? Tehát, hogy engedje szabadjára az érzéseit ne zárja el.
Bár kiváncsi vagyok fog-e még Dekuval is beszélni azt megnézném. Vagy Ochaco képében jelennek meg előtte és úgy okozna neki súlyos sérülést lehet ilyesmi trollkodásra készül :D
Az utolsó panelen, ahol láthatnunk mindenkit az hatalmas.

Ha jól tippelem szerintem még idén eljuthatunk a történet végére.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Exkirion
Itt vagyok amúgy és olvasom rendszeresen a dolgokat, csak ha nincs mit hozzátennem, akkor nem írok :D

Kövi fejezet egy fontos lore fejezet lesz. Vagyis a kövi 2, amennyit a 91-ből eddig láttam.

Sok szövegre készüljetek.
 
tmaster
Köszi a fordítást!

Gondosan őrzött titok? Első megjelenése óta mást nem is spekuláltak róla XD
 
bagoly14
Köszi a fordítást, összegezve Dabi, aki nem Dabi, Endeavor fia, tehát Todoroki kun bátyja, és meg akarja ölni az apját, közben ő is meg fog halni, ha azt vesszük, hogy a teste képtelen elviselni a hőt amit kibocsát? Nice. "Okos" gyereke egy gyökérnek... :hmm
 
Exkirion
Szerintem nem volt valami nagy titok nekünk olvasóknak, hogy ki ő, de úgy nézzétek, hogy a karakterek nem privik azokra az infóükra, amikre mi olvasók. Endeavornak és Shouto-nak semmi oka nem volt feltételezni, hogy ő Touya lenne.

Az meg amúgy nem sokat számít, hogy mit teorizáltunk mi olvsók bár azért szerintem a manga nem csinált nagy üget belőle, hogy ki Dabi.
Egyszer volt rejtve, amikor Hawks-nak mondta és annyi.
 
Rikiya
Exkirion, nem te voltál az, aki megjegyzem, elég szépen összegezte a Dabi = Touya elmélet lehetőségeit és kizártságait?

Csak furcsállom, mert a mostanihoz képest elég ellentétesen gondolkodtál ott. Például az első dolog, amit felhoztál az elmélet ellen, az pont az volt, hogy a családjából senki sem sejtette, hogy köze lenne Touyához.

Évek teltek el, mióta életbe lépett ez a teória. Netalántán a legnépszerűbb mind közül. Arról nem is beszélve, hogy akárhányszor feltűnt Dabi, mindig kaptunk egy kis utalást a dologra. Részemről már akkor egyértelművé vált, amikor Endeavour legyűrte Hoodot, aztán Dabi színre lépett. Ismerjük be, hogy elég gyatra húzás volt az a cenzúra. :ehh


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
KaukazusiGyikember
A haja, a "bőrrákja", meg amblock a stílusa és viselkedése miatt szerintem érthető, hogy eddig nem ismerte fel a családja.

Amúgy a fejezetcím clickbaites. :( Nem is táncolt Dabi. :( Pedig megnéztem volna egy csárdást vagy egy hip-hopot Gigantomachia hátán. :(


Sokaknak angolul van az aláírása.
Na, az enyém pont nem.
Az enyém gyíkul van.
 
http://purposegames.com/game/a-gyikemberek-testfelepitese
Ugrás a fórumra: