Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Minden ami Anime/Manga és hazai rajongók munkái
Milyen karakter lennél egy shonen animében/mangában?
Mistogun
Milyen karakter lennél egy shonen animében/mangában fontos hogy harcosnak,shinigaminak,ninjának,mágusnak(stb) kell lenned. (animétől és mangától füg hogy mi) Írd le hogy melyik mangából lennél mi lenne a neved milyen képességed lenne (olyan képességed legyen ami a mangákoz/animéhez "reális";) írd le kb hány éves lennél fiú vagy lány hogy néznél ki és még amit leakarsz pl: ha a fairy tail animében lehet hogy sötét céh tag lennél vagy fairy tail mágus
Válaszotokat várom.


FIRE AND BLOOD
 
joci3100
Úú ez szerintem egy tök jó téma! :D
Jó kérdés, de szerintem a Boku No Hero Academia (v. My Hero Academia) világában élnék. Szívesen lennék az 1-A osztály tanulója mint egy 21. diák vagy valaki helyére 20.-ként (pl. Sato helyett). A vezetéknevem Wakito lenne a japán wakideru-feltör és ato-jel szavak keresztezéséből. Keresztnevem pedig Joe vagy Joseph lenne, hasonlóan mint a valóságban (Joci :D )
A képességem a Hackelés lenne, hasonlóan mint Sombrának az Overwatchból. Aki nem ismerné: Sombra egy magas szintű hacker aki bármit és bárkit meg tud hackelni csupán pár kézmozdulattal.
Magas (182cm) és vékony fiú lennék (mint a valóságban) de a hajam színe platina (v. platinaszőke) lenne és a többiekkel egykorú lennék (14-15). Egyéb dolgok: a legjobb barátom persze Kirishima lenne meg Tetsutetsu a B-osztályból (a kemény srácok :D ) de a többiekkel is barátságos lennék.
Tömören így írnám le a karakteremet, remélem így megfelel. :D

Egyesítve 2017.07.16 08:44:53:
Amúgy meg Mistogun te milyen karakter lennél legszívesebben? Te is leírhatnád, ha már egyszer te kérdezted. :D
Szerkesztette: joci3100 - 2017.07.16. 08:44


"Rengeteg hazugság van a világon és a legrosszabb benne az, hogy a fele igaz."
~Sir Winston Churchill
 
Mistogun
Én a fairy tail világáben egy mágus lennék aki híres de nincsen bennt a céhében csak nagyon ritkán.A képességem démonölő lenne és úgy lennék mint god serena hogy többfél lacrima vagy valamimásom lenne és tudnék vizet,jeget,tüzet,szelet,földet,villámot. Viszonylag magas lennék úgy 180cm-er feketés barna haj és a nevem (ezen gondolkoztam e legtöbbet) Sariatsu nincs jelentése elvileg ezek a kedvenc anime karaktereim valamilyen szótagja a nevéből. Úgy 21 éves lennék.Lenne egy nálam fiatalabb segédem ami sokszor nem jön el velem küldetésre mert még kicsi.
Most talán ez a shonen karaktert képzeletem el de ez változó, ezt a topicot azért csináltam mert ezen sokat szoktam agyalni hogy én mit csinálnék és kiváncsi voltam hogy mások milyenek lennének.
joci3100 szép kis elképzelés


FIRE AND BLOOD
 
Capac
Miért pont shounen? Én pl szívesen lennék Dazai-san a Bungou Stray Dogs-ból, pedig az inkább seinen.
Bár nem csodálkozom a topic címén, hiszen a sónen animékhez elég általában egy két bites aggyal felszerelt döglött leguán értelmi szintjén lenni. Ellenben más stílushoz azért nem árt, ha a kponyán belül nem csak káposzta lé lötyög. de nem ítélek el semmilyen stílust.

De hogy ne offoljak: Korosensei lennék, mert ő képes 27 machos sebességgel mozogni, színt váltani, és a csápjaival csúcsra juttatni a nőket. Ráadásul sárga, ami meg az iligység színe, én meg iligy vagyok rá.
Szerkesztette: Capac - 2017.07.31. 19:14


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Mistogun
Capac azért shonen mert arra vagyok kiváncsi hogy milyen harcos karakter lennél és nem arra hogy te ki akarsz lenni arra csinálj ha akarsz egy másik topicot.(Lehet ne amugy Berserker is mert lehet hogy inkább seinen de az harcos anime)
Szerkesztette: Mistogun - 2017.07.31. 22:01


FIRE AND BLOOD
 
Shiro
Pedig úgy ahogy megfelel a kritériumoknak. Shounen és harcos. A faji előitéletektől meg tekintsünk el mert nem ember. Egyébként nem egy történetben egy karaktert az idők során akár többen is megszemélyesíthetnek. Pl Flash (Marvel), Zero (Code Geass), Ingenium (Boku no Hero Academy)
Szóval hogy ő lesz a következő Korosensei simán belefér.

Én a Nasuverse-ből lennék egy má... Akarom mondani az Indexből...
akkor az Utawarerumonoból Witsuarunemitea hordozója...
Egy olyan ninja lenék a Basiliskből aki... Retenthetetlen harcos a Berserk vilá...
Ikki Tousenben lennék utcai harcos... Geass birtokos a Code Geass-ből

Sajna egyik se shounen.

Egyébként miért kell olyannak lenni aki másokat elgyepál?
 
Mistogun
Azt nem irtam hogy Koro-sensei rossz válasz lenne teljesen jó válasz.
Egyébként miért kell olyannak lenni aki másokat elgyepál?

Hát azért mert éppen a fairy tail manga akkori részét olvastam és elgondolkoztam hogy milyen karakter lennék és gondolom csinálok egy topicot ahol mindenki leirthatja milyen karakter lenne egy 'harcolós" világba.


FIRE AND BLOOD
 
dungeonlord
Alap ötletnek nem rossz a téma,de mi lenne ha egy kicsit változtatnák.
Röviden:
Te melyik anime karakterében bújnátok és élnétek át mindazt,amit az animében is átél a szereplő?
Vagy te melyik anime világban élnél szívesen?
Mit gondoltok?
 
Giovanna
Én vagy a One Piece, vagy a Toriko világában lennék egy karakter.

A One Piece világában Luffy lennék, mert rengeteg kalandot élhetnék át, és nagyon érdekelnének a diplomáciai kapcsolatok, plusz másoknak a képességei, és harcolhatnák egy jót mindig a kalóz-társakkal :D Ja, és én magam a társaimmal az egész világra jelentős hatással lennénk :)

A Toriko világában pedig azért, mert mennyei ízeket érezhetnék, fenséges ételeket ehetnék (anélkül, hogy elhíznék xDDD), plusz hatalmas harcokban vehetnék részt, és különleges, hihetetlen lényeket láthatnék úton-útfélen.

Ha meg egy Filmbe kellene ,,szerepelnem" az Agents of S.H.i.E.L.D-et mondanám. Szuper fejlett technikai eszközöket kezelő Meta-ember lennék.
 
Ugrás a fórumra: