Sziasztok, nos mivel az új fórumon nem találtam, ezért gondoltam csinálok egy témát neki, nyugodtan lehet teorizálni, és mindenki leírhatja a véleményét az animéről. Viszont légyszives ne spoilerezetek az új mangából (Tokyo Ghoul:RE) mivel szerintem az külön témát érdemelne, és ezt egy animés topicnak szeretném.
A sztori alapja, felépítése, szerkesztése nagyszerű. Izgalmas, fordulatos, és legalább ennyire kegyetlen és brutális. Ha kell, megható, érzelmes, ha kell, kézzel tapintható a feszültség, idegtépő, lélekbemaró és nyomasztó.
A látvány, a rajzolás is nagyon betalált. A színek fantasztikusan illeszkednek a hangulathoz. Gyönyörű a grafika. Az animáció, a rajz dinamikája lenyűgöző.
A karakterdesign rendkívül kifejező. A szereplők lelkülete, a bennük dúló érzelmek teljesen átjönnek az arcokról. Valamint egyes megvalósítások, pl. kissé eltorzult test vagy arc, tovább fokozzák a mű nyomasztóságát.
A hangzásvilágra sem lehet panasz. Az opening zenéje illik a műhöz, mozgalmas, feszült. Az ending kissé nyugisabb zene, de elég elvont. Nem készítettek animációt, csak néhány képet láthatunk.
Érdemes végignézni minden egyes részt, mert a végén egy nagyjából egy perces, vicces, önparódiába nyúló kis jelenetet láthatunk. Egy kis feszültségoldásnak nem rossz a végén.
A karakterfejlődések és a sztori felfejlődése is szép ívet mutat.
Íme az első évad: Toky Ghoul PV
Itt pedig a Root A(második évad) Tokyo Ghoul Root A
Egyesítve 2017.07.06 17:41:20:
Na guys vélemények a ROOT A-ről? Személy szerint nekem nem tetszett összecsapott és sok mindent kivágtak. Szerintetek kapunk 3.évadot?
Szerkesztette: raptor9812 - 2017.07.06. 17:41