Sziasztok,
Az utóbbi időben elkezdtem egy RPG-t fejleszteni. Alapkoncepciónak több animéből gondoltam felhasználni ötleteket, valamint minden karakternek lehetne, egy városa, stb.
Elkezdtem C#-ban megírni (multiplayernek gondoltam nyilván) és jelenleg egyszerre programozom a szerver és a kliens applikációját (udp packetekkel megy a kommunikáció, és a szerver egy mysql adatbázisba ment). Eddig megcsináltam már az építkezést, meg pár alap dolgot. Leginkább azért álltam le vele és nem kezdtem tovább fejleszteni, mert nincs egy részletes koncepció, és rájöttem, hogy először ki kéne találni mindent, mint, hogy csak nekiessek, és ami eszembe jut azt megcsináljam.
Viszont keresnék társakat, akik szívesen résztvennének és segítenének a fejlesztése folyamatokban.
Akik hasznosak lennének: valaki, aki ért a 2D grafikákhoz (PS, Illustrator, AE) [több ember is lehet, mert jó sok grafikai munka lesz ezzel szerintem]; karakter-, és rendszertervezők (belőlük is kellene jópár, akik lényegében kitalálják az egész menetét, valamint, hogy milyen funkciók és lehetőségek, stb legyenek a játékban) [fontos, hogy minél több animét ismerjenek és azokból vegyenek ki ötleteket, stb]; esetleg jöhetnek még szintén C# programozók is.
Akit csatlakozna a fejlesztési folyamatohoz, annak várom a hozzászólásait ide (megjelölve valamilyen elérhetőséget), vagy akár itt fórumon (privát üzenet/chat).
Valamint arra gondoltam, hogy a továbbiakban ide raknék ki mindig fejleményeket/képeket a játék jelenlegi állásával kapcsolatban.
Egyesítve 2018.04.08 12:55:43:
A legutóbbi poszt óta pár dolog megváltozott. A játék rendszerét teljesen újraírom (btw más nyelven is: C++).
Még mindig várok lelkes jelentkezőket, akik szívesen részt vennének a projektben. Ahogy írtam, nem csak programozókat, vagy grafikusokat keresünk, hanem olyan embereket is, akik kitalálnák a teljes menetet és a játék lehetőségeit, stb.
Ha érdekel, még mindig hozzászólás vagy itteni privát üzenet formájában, esetleg skypeon (bordenslade) várom az érdeklődőket.
Javaslatokat is szívesen fogadok hozzászólásként.
Szerkesztette: Distraught - 2018.04.08. 12:57