Itt bátran meg vitathatjátok a KonoSuba történéseit és Spoiler-jeit, de persze csak civilizált emberi keretek közt.
KonoSuba anime/manga/novel
Kevés olyan anime karakter van szerintem a Földön akit minden egyes részbe sajnálni lehet, de Satou Kazuma ezek közé tartozik Szegény csávó ... szó szerint SOHA semmi se sikerül,jön össze neki xD ÉÉÉSSS mikor már azt hinné az ember, hogy végre valami ... jön a pofán vágás , hogy mégse xD
Meg azért egy hasznavehetetlen istennő, egy gyenge boszi és egy Mazocista lovagnő mellett nehéz lehet az élete. Pláne ha Megumin 2 eszement becenevet ad neki.Mint a "kazumét" és "sz@ruma" amiken eleinte kuncogtató volt.
De azért az a rész amiben Kazuma egy nyakörvet kapott és minden kívánságát teljesíteniük kellett (kicsit perverz volt) de azért a boltos meg a Kazuma 3 "barátnője" elég aranyosak. :3
Sőt a boltost szívesen elfogadnám feleségnek.
Egyesítve 2017.06.23 13:33:11:
Lehet, hogy újra fogom nézni az animét mielőtt kijön a harmadik évad.
Egyesítve 2017.06.23 13:49:19:
Meg azért valljuk be, hogy nem lehet könnyű egy olyan helyen a dolga pláne mert gyakorlatilag 1 percre se tud kiszabadulni a 3 "kicsit" dilis csaj markai közül. Azért azon kiakadtam, hogy nem jutott eszébe a Katanával a hátán oldalazva kimenni azért rövidre vágták. Meg az ahogy Megumin macskája mindig a Boltos kebleivel játszadozik olyan Kawaii. :3
Imádtam amikor Kazumának végre lett egy jó katanálya és nem tudta eldönteni a nevét. Aztán a háttérben mikor nem figyelt oda ment Megumin és adott a katanának valami idióta nevet. Azok szakadtam
Egyébként a csajok közül Megumin a legértelmesebb. Nekem ő a kedvencem az őrült trióból
Chunchunmaru , mi ? xD
Hát én azon szakadtam nagyon mikor Kazuma elvtársat kiakarták végezni ( felakasztani )
Nem egy szerelmi történet , de én Kazuma x Darkness -t szeretnék a végére, aranyosak együtt
Ti kit szeretnétek a végén Kazumával látni ?
Én Megumint mivel aranyosak együtt. Egyébként szerintem Megumin is érez valamit Kazuma iránt.
A kivégzést én is nagyon bírtam. Király volt amikor Kazuma a börtönben volt és a lányok megpróbáltak neki segíteni. Aqua ment Kazumához, Darkness és Megumin pedig elterelték a figyelmet. Okosak voltak mivel volt rajtuk maszk, de az Explosiont használták szóval mégsem voltak olyan okosak.
Az első évad OVA-ja óriási volt.
Megumin és a ,,riválisa,, kő-papír-ollo játéka nagyon poén volt
Darknessnek meg gyakorlatokat kellet csinálnia a perverz Kazumának. De mondjuk élvezte
Szegény Aqua-nak meg csak vásárolnia kellet. Elég megalázó
Tudtok valamit arról hogy lesz-e a 2.évadhoz is OVA?
A másik kérdésem az, hogy vajon miért félnek a démonhadsereg parancsnokaitol? (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Eddig hányat is győztek le? 3-mat? )
Azért félnek tőlük mert Erősek legalábbis úgy tudják és amúgy majdnem igaz amit spoiler-ben írtál.
De viszont (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Nem 3-at győztek le hanem 2-t mert csak 2-t vertek le a harmadik meg Kazuma "barátnője" és az ő oldalukon áll. )
És tud valaki valamit a harmadik évad megjelenési időpontjáról?
Avaren írta:
Ti kit szeretnétek a végén Kazumával látni ?
Hogy pontosabbak legyünk ... Vanir II !!!
Vanir meghalt xDD
Tudtok valamit arról hogy lesz-e a 2.évadhoz is OVA?
Ha jól emlékszem Wiz-t nem legyőzték hanem alapból barátságos és semleges volt.
Egyesítve 2017.07.19 17:11:02:
Azért nagyon számítok egy folytatásra mivel hát még javában megy a történet ha úgy nézzük.
Elvégre még ott van a Démon Király vagy mi a neve Fő gonosz.
Kijött az új ova. Ez is hozta a kötelezőt.
Szegény Kazuma
És lesz 3. évad is Huhu
https://myanimeli...nime/35998
Ugrás a fórumra: |