Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] DanMachi anime
goku5
Nekem se olyan tiszta ez a szintes dolog. Lehet csak azért mert nem játszom játékkal, de akkor is. Lehetett Bell tényleg egy teljesen kimaxolt 2-es, és lehetett az ellenfele csak egy gyengébb 3-as, viszont elvileg akkor is lennie kell egy nagyobb lépésnek a szintlépés miatt. Erről beszélt AFR-is amikor maga Bell éreztette mondta ezt az első évadban, hogy látványosabban erősebb lett gyorsabb szintlépésnél. És hát ha lehet S szint előtt lépni is szintet akkor is elég magasnak kell lennie a szintjének erejének + erre rájön a szintlépés ereje. Szóval ebből simán az jön le hogy egy kimaxolt S gyorsabb és erősebb mint egy gyengébb 3-as. És akkor milyen erős lesz Bell ha szintet is lép?
Bell ellenfele lehet tényleg nem volt kimaxolva de gondolom ő se olyan kezdő 3-as lehetett szóval erősödhetett. Első összetűzésüknél már Bell is elég magas 2-es lehetett de semi esélye se volt. Most meg azért ez elején az rendes harc lett volna közük és mégis Bell sokkal erősebb és gyorsabb volt. Mondta is az ellenfele.
Az hogy a vége hogy végződött és mivel egy dolog. De az előtte lévő harc az érdekes volt ebből a szempontból. Legyen az akár meglepetés támadás is de az elején az nem mondható meglepetés támadásnak.

Amúgy mint írtam azt a két csajt én is szívesen látnám Bellékel együtt de az opening alapján egyelőre biztos nem lesznek családtagok.
 
burn3000
Bell két 6-os szintűvel edzett kettesként. Az edzés alatt biztos sokdzor volt lehetősége még akár nekik is meglepetest okozni. Tehat ha ebbol kiindulva az edzessel nem is ersz el szintlepest ami lenyegesen novel minden statodon ,DE ennek ellenere is noveled a atatjaidat mint gyorsasag, ero, harci tapasztalat es miegymas(nem emlekszem mar hogysn is vannak itt jelnleg) így boven eleg volt legyozni a pokhendi majmot. En inkabb arra leszek kivancsi a szintlepes mi mindent fog neki jelenteni. Amirol pedig az elejen kerdeztem velemenyeteket ,hogy lesz e valaha villamlasra alapulo teknikaja az most kicsit kiélezodott. Amikor alulrol berobbantotta a padlot a kis jos csajszi is azt mondta erkezik a villamlas vagy hasonlot. Bell kezen pedig villamok futkostak es utanna jott a nagy bumm. Vagy en nem figyeltem eddig a fireboltot vagy most tenyleg kezd elerni egy olyan szintet ebben az ugymond *alap* szintu magiaban ,hogy kezd olyan ereje lenni amit eddig senki sem ert el.
 
Mextil General
Csak Ais volt 6-os, amúgy szerintem azt is figyelembe kell venni, hogy kinek mi az affinitása, például vannak mágusok mint a hármas szintű tünde kis csaj, ha Bell ellenfele se volt teljesen harci beállítású akkor, simán túlszárnyalhatta. De a mágiája erősebb volt a Fireboltnál, Bell meg körülbelül ilyen közelharci Assassin harc módorrban tolja.
Szerkesztette: Mextil General - 2019.08.04. 12:40


 
wandor
Az nem sima Firebolt volt, Argonaut volt felturbózva.

Illetve az edzés során szerintem azt is figyelembe vehetjük hogy ő kifejezetten ember-ember küzdelemre készült és abból szerzett tapasztalatot, míg (mint neki is mondták már) a kalandorok általában ugye a szörnyek ellen küzdenek és szereznek tapasztalatot ami teljesen más harcmodort igényel.
 
goku5
Kiindulva abból milyen erős lehet kimaxolt 2-en és milyen az ellenfele 3-on akkor Bell szintlépéskor már egy jó közepes 3-nak kell lennie. Szóval ez valahogy menti nem jön le nekem.

Amúgy az Argonauta egy történet főszereplőének a neve akinek a célja hogy hős legyen! Ezért hívja a lány Bell Argonautának mert hasonlít a történet főszereplőjéhez!
Az a támadás meg amit használt semmi köze a villámhoz! Egyszerű felturbózott tűzgolyó volt. A technika az elején (nevét nem igen tudom) egy olyan technika ami összegyűjti az erejét összpontosítva majd egy technikát csapást felerősít vele.

Akit legyőzött hasonló volt mint Bell beállításokban. Csak gyorsabb és erősebb volt nála. Gondolom belőle se lett véletlenül 3-as szintű. Még ha erőltetett tempóban is.
 
burn3000
Mextil General: Ezzel tisztában vagyok csupán az nem mindegy ,hogy Bellnek a fireboltja megközelítőleg felér egy mágus támadásával míg a közelharca kimagasló.
 
Mextil General
Bocs burn3000 úgy értettem hogy amit a ellensége használt az erősebbnek tűnt a fireboltnál. Igaz mivel nem kell kántálni így tényleg jobb.


 
bakod
nekem az jött le hogy vannak statjaid és szinted. a statjaid alapvetően meghatározzák azt, hogy a harcban mit tudsz. a szintlépés csak pluszt ad rá illetve teret a fejlődésnek.
azaz az én olvasatomban ez azt jelenti hogy ha a statjaid D-sek, de megvan a tapasztalat ahhoz hogy szintet lépj, megteheted. viszont akkor a D-s értékek lesznek a 3as szint alapja.
Azonban ha vársz a fejlődéssel és farmolsz, így kihúzva a statjaid Sre, akkor eleve magasabb értékekkel kezdesz 3ason, és annál nagyobb statokat érhetsz el.
 
barn
Régebben már olvastam (igaz csak google fordítóval) ezt a kötet és úgy rémlik volt egy rész ahol az ostrom alatt Hermes megkérdezi Hestiátol Bell szintjeit és ő azt mondja minden SS fölött van. (Most kikerestem angolul is a részt ott is SS-t ír). Ráadásul 1-es szintről is magasabb statokkal lépett feljebb mint az átlag.
 
wandor
goku5 írta:

Amúgy az Argonauta egy történet főszereplőének a neve akinek a célja hogy hős legyen! Ezért hívja a lány Bell Argonautának mert hasonlít a történet főszereplőjéhez!És Argonaut a képességnek a neve is amikor csillog a keze, ugyanazon okból.
 
goku5
Hát nekem nem igen rémlik hogy azt a képességet Argonautnak hívták volna. Várom hogy hol nevezik így. Igaz neten nem néztem utána. De valami hősképességnek tényleg nevezték volna.

Amúgy az itteni írásokat következtetéseket nézve lényegében az szűrhető le, hogy az emberek valamilyen szinten akkor befolyásolhatják hogy mikor is lépnek szintet ha akarnak. Nem pedig olyan ha elér a test és képesség egy bizonyos szintet automatikusan szintet lép hanem a tulaj dönti el akarja-e.
Vagy egy másik, hogy ha pl 2 ember ugyanakkor kezd és ugyanazon megy keresztül akkor az egyik azon van hogy minél előbb szintet lépjen a másik meg hogy kimaxol minden szintet akkor bekövetkezhet az is hogy az egyik 1 szintet magasabb mégis ugyanolyan erősek.
Legalábbis az eddigi elméletekből.
Nyugodtan ki lehet javítani ha másnak nem ez jött le egyes itteni találgatásokból, és ha valaki olvassa az eredeti művet az megírhatná hogy az hogy is van valójában.
 
burn3000
Már a második szintre SS-el lépett mindenből.
 
wandor
goku5 írta:

Hát nekem nem igen rémlik hogy azt a képességet Argonautnak hívták volna. Várom hogy hol nevezik így. Igaz neten nem néztem utána. De valami hősképességnek tényleg nevezték volna.A 8-9-ik részben, miután lenyomta a minotauruszt és Hestia lehúzza a statjait.
 
AFR
burn3000

Azt hiszem te kérdezted Bell villámait.
Nos Bell mágiája mindig is tűzből és villámból állt
Szerintem ez az anime ábrázolásában és hanghatásában is látható/hallható
Ráadásnak ott a neve
Fire-Tűz
Bolt-Villám

A mágia neve pedig Firebolt azaz Tűzvillám

Az új részben meg is kaptam a választ.
3-as szintűként One Hit-elte
Szerkesztette: AFR - 2019.08.09. 23:47
 
goku5
Hát ez a szintlépés azért még nem teljesen tiszta, mert az előző évadban mintha olyasmit magyaráztak volna hogy nagyobb löket kell a szintlépéshez. Saját kaland, főellenség. Gondolom ez előző részbeni győzelme segített neki lépni.
Amúgy ez a rész egy szimpla átvető volt. Szinte semmi újdonság előrelépés nem volt. Még valahogy felvezetőnek is kevés volt. Max a végén semmitmondó felcsigázás.
Következő rész meg új arc. Kíváncsian várom miről is szól majd. Utolsó kép és bujaság városa sokat mutat. Istárra meg nem emlékszem görög istenre. (Inkább hettita istennő)

Amúgy jó kis ház és jó drága kis kés! Nagyon de nagyon is drága kés. Hátha lesz még haszna a jövőben hogy olyan drága volt. Legalábbis hogy mit tud még fejlődni maga a kés. Mert ha jól emlékszem a tulajjal együtt fejlődik az is.
 
Ugrás a fórumra: