Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] DanMachi anime
goku5
Hát szerintem pedig Apolló megijedt hogy nehezebb dolga lesz és nem lesz sima alázó győzelme. Na majd most mit fog szólni a 4+1 főhöz. A reakciója majd elárulja mennyire is félt.

Az első részben Bell mesélte hogy a nagyapja igazából csak az volt aki felnevelte őt, nem a valódi nagyapja.

Amúgy az a tünde szerintem legalább 3-as szintű. Látva hogy már milyen gyakorlatiasan járt a 18-as szintem nem képes volt megölni csapatának gyilkosait (még ha csapdával mással is) elég magas szintű lehet. 3 szint alatt még csapatban se hiszem hogy nagyon járkálnának a 18-as szint környékén.

A húzás manipulálását én úgy értettem valahogy sikerült belenyúlnia a dobozba és még a húzás előtt kicserélni a lehetséges játékokat. Mert a reakciót elnézve mintha csak ő akarta volna azt a játékot. Ja és pont az övét húznák ki túl könnyű lenne már. És megint visszatérnék a reakcióra amikor a többi isten egyöntetűen említette neki a segítőket. Nagyon nem tetszett neki és csak egy kívülállót engedett. És ez nem fukarság hanem hanem kissé beijed hogy mennyivel lesz nehezebb dolga. Azért akart csak 1 kívülállót (gondolván ha van is biztos gyenge) legyen könnyű és megalázó győzelme saját dicsőítésére beképzeltsége miatt.
Szerkesztette: goku5 - 2019.07.28. 09:21
 
bakod
szerintem is beijedt Apollo, mert a lehető legjobban meg akarja alázni Hestiát.
és örömömre már a jövő heti részben elkezdődik a wargame ^^


köszi goku a nagyapás jeleneten átsiklottam :)
 
burn3000
Az ,hogy nincsenek vér szerinti rokonságban nem zárja ki a tényt. Tisztában voltam vele ,hogy ő csak felnevelte ,de ettől a kérdésem még ugyan úgy áll és szerintem lesz hasonló képessége ami villámra alapul.
 
Mextil General
Ryu 4-es szintű ami szerintem erősé teszi, plusz ha valaki olvasta az új manga fejezetett
Sword of Otario új fejezette
Ott elég szépen aprított :D. 
goku5
Hát nyugodtan lehet neki villáma az igaz de akkor annak semmi köze nem lesz a "nagyapjához"!
 
Etherias
Minek thunderbolt, ha egyszer ott a firebolt?:D
 
burn3000
Nem ilyesmire gondoltam villám alapú támadás alatt. Kisebb teste van mint az átlagnak és eléggé fürgének is mondható, sőtt.. Valami villámléptekre voksolnék aztán meg kitudja miket fog tudni majd.
 
wandor
Picit nekem, ez gyorsnak tűnt.
Megnéztem volna Bell reakcióját a többiek csatlakozására, illetve ugyan így Apollóét is.
Aztán mivel rövid kis évad lehet jobb így hogy nem húzták két részre szét.

Illetve mi történik ilyenkor ha feloszlatnak egy famíliát? Szabadon csatlakozhatnak a tagok bárhova? Illetve újraalapíthatja Apolló?
 
goku5
Hát ez a rész valahogy felemás érzéseket váltott ki belőlem.
Elsőnek is tetszett jó kis rész volt.
Másodszor viszont azt mondanám, hogy valahogy többet látványosabbat vártam volna. Erre mondanám én is hogy tényleg nagyon gyors lefolyású volt. Én viszont több csatát vártam volna nem ezt hogy gyorsan bejuttatják Bellt az meg gyorsan győz.
Az elején én már sejtettem hogy Lili lesz a kölyök csak alakváltásban. De azt hittem tényleg ott a Trójai faló és már belül lesznek a többiek is. Túl gyors parancs túl egyértelmű volt a kölyöktől.
És valahogy a végső csata is túl rövid volt szerintem. Kicsit több harc jobb lett volna nem ilyen "sima" győzelem. Túl gyors és erős volt az előzménykehez képest Bell. (ezelőtt esélye se volt) Azt vártam volna hogy egy jó kb egyenlő harc lesz aztán a végén jöhet ez a "rés" dolog és így győz. (így már biztos hogy pár nap alatt egy erős 3-as szintű lett)
Az meg hogy mi lesz a család tagjaival még kiderülhet a jövőben. De amúgy a 2 csaj még jól jöhetett volna. A parancsnok és a mellette lévő jós lány. Bennük még én látok lehetőségeket. Mondjuk ők még csatlakozhattak volna a Hestia családhoz.
 
Jaeger
Nekem is annyira nem jött be ez a rész, mivel túl gyors lefolyású volt.

Jobban kihegyeztem volna az érzelmekre az egészet, Bell végső csatája is sokkal jobb lett volna ha nem egy csapáson múlik. De amugy maga az animáció meg a zenék elég jók voltak. Szerintem, hogy ki csatlakozik és ki nem az a következő részben fog kiderülni.
Szerkesztette: Jaeger - 2019.08.03. 19:08


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
AFR
Először is üdvözlök itt mindenkit :D

Én két dolgot nagyon hiányoltam.
1. Bell reakciója az új családtagokra.
2. Bell státuszának a frissítését. Ugyebár csakannyit láttunk hogy megjött és kezdtek. Említhették volna hogy Hestia frissített is rajta.

Mert így úgy néz ki hogy Bell 2-es szinten One Hit-elt egy 3. szintűt.
Nincs említve hogy Bell fejlődött volna.

Egyébként szerintem nagyon jó volt a rész teljesen Bell harcáig.
Ez a One Hit nagyon túlzás szagú főleg az előzmények után.
Még ha Argonauta-val üti meg vagy valami.
Így viszont nagyon rossz szájízt hagyott nálam maga után.
 
Jaeger
Bell szintet tuti nem lépett, csak szerintem mindent kimaxolt S-re. Mert nem találkozott Hestiával aki frissített volna rajta.

Említve lett, hogy gyorsabb lett mint volt. Amugy előfordulhat olyan, hogy Mr. LV3-as szintű hamar ugrott szintett igy erősebb volt mint Bell az első találkozásukor de igy mivel ő meg mindent kihozott S-re utolérte.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
egyetértek hogy jó rész volt, de el lett sietve. persze az epizód limit ismét nagyúr, nem olvasom a mangát, lehet hoy ott is ilyen gyrsan ért véget az egész.
viszont tényleg jobb lett volna kicsit elhúzni. 3 napjuk volt, de fél óráig nem tarthatott az egész. ettől az animáció király volt.

Amikor a trójairól beszélt a jóscsaj, biztos voltam benne hogy a srác valójában Lili álruhában.

Bell 2es szintű, de az elképzelhető hogy S vagy aközeli minden statja. az emberek ellen való küzdelem lehet csak gyorsított a folyamaton, hisz ellenük máshogy kell harcolni.

Apollo arca mindent megért. nos ahogy írtam, a vagyonát Hestia elkobozta, a családja meg mehet amerre lát :D szerintem a jós csaj meg a barátnője náluk fog kikötni. valahogy elég sokat mutatták őket. persze az is lehet hogy nem :D

Apollonak csak fel kell oszlatnia a családját és a várost elhagyni. összeállíthatna újabbat, de elvileg kinn kevésbé erősek vannak.. legalábbis az előző részekben ezt mondták nekünk.
 
AFR
Akkor nincs nagy különbség a szintek között?
Mert nekem Bell 1-ről 2-re lépésekor az jött le hogy nagy van.
Kb hogy egy magasabb szintű I0-ás statú ellen biztosan veszítene egy alacsonyabb S statú személy.
Ugye Bell is a Minotaurus elleni harchoz képest jelentősebb erőnövekedést mutatott már I0-án is.
Még ő is meglepődött mennyivel erősebb.
Vagy rosszul értelmeztem valamit?
 
Jaeger
Úgy kell gondolkozni mint egy játékban szerintem.

Bell egy kimaxolt level2-es volt egy alacsony level3-assal szemben.

De a level3-as egy nyápic volt, de tiszta küzdelemben szerintem erősebb lett volna mint Bell. Viszont itt meglepődött Bell támadásán a végén és kitudta ütni vele.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: