Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] DanMachi anime
bakod
ez a szokásos átvezető rész volt igazából számítottam is rá. a kés eléggé drága volt, ráadásul ott van a kastély fenntartása is. hát majd lesz valahogy, legrosszabb esetben még mindig eladhatják ezt és egy kisebbe költöznek :D

igen goku a kés a használójával együtt fejlődik. lehet egy másik formája, mint bleachben volt a Bankai? de ilyenről itt még hallomásból se tudunk hogy hasonló létezne. viszont az is igaz hogy így is teljes értékű, Bellnek a fő fegyverére már nem kell költeni. tulajdonképp lehet 100as is még mindig használhatja, mivel vele együtt erősödött. ez önmagában is megér 200 misit.
 
AFR
goku5

Igen úgy mondták hogy egy nagy dolog szükséges hozzá.
Mint pl.: egyedül legyőzni egy szintvezért amit partiba is nehéz vagy 1-es szinten épphogy legyőzni egy Minotaurus-t.
Ahogy én értelmeztem olyasmi ez mint az izomépítés.
Akkor fejlődsz ha a határaidat feszegeted.

Persze lehet hogy ennek a 3. szintű csókának a leverése adta a löketet de valahogy reálisabb lenne a győzelme ha már 3-asként állt volna ki úgy hogy az edzésen már 3-asként is fejlődött.
Valahogy nekem reálisabbnak tűnik hogy az edzés alatt amit egy 6-os és egy 5-ös vagy 6-os (Tiona szintje nem ugrik be) szintűvel vitt végig olyan helyzetbe kerüljön hogy szintet lépjen mint hogy erre elég legyen az hogy egyszer megüt egy 3-as szintűt.

De szerintem ezt már sose tudjuk meg.

bakod

Na ja simán megéri az árát.
Sőt inkább mondanám azt a többi látott fegyver ára fényében hogy erősen baráti ár volt ez.

Formaváltást nem igen várnék a pengétől elvégre a lényege az hogy pont annyit tudjon mint a forgatója.
Így sose lesz nála gyengébb hogy hátráltassa vagy eltörjön mikor még a forgató bírná de az se áll fenn hogy erősebb a forgatónál és így lassítja a fejlődését.
Mint említették ez a tökéletes fegyver egy kezdőnek és igazából mindenkinek az hiszem :D
 
Jaeger
Leadták a legújabb részt...

Csak annyit mondok, hogy érdekes fordulatot vettek a dolgok. :D

Szegény Bellre igazi szenvedés vár. :lol :]


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Hát felvezetőnek j rész volt. Valahogy sok inden történt benne sok mindet tudtunk meg benne, de valahogy mégse történet semmi nagy dolog.
Bell meg elkeveredett a vörös lámpás negyedben. De hogy hogy a francba olyan erősek a prostik azt nem értem. Rendben elvileg az egyik legerősebb család Istáré na de hogy? Azt az erőt tapasztalatot nem az ágyban hanem a bányában kell megszerezni nem? Vagy oda járnak kikapcsolódásképpen?
Az meg hogy az istennők rivalizálnak nem újdonság de mindenkinek csak a kis újonc kell? Csak hogy az övek legyen?
Amúgy szerintem az egész történetben valahogy nekem így is Hermész a leggyanúsabb. Valahogy mindig ott van a baj közelében és még azt jól meg is kavarja. Ő maga is rátesz mindig egy lapáttal csak hogy rosszabb legyen.
Az meg hogy prostiból még lehet hercegnő az itt Bell fogja bebizonyítani, ha rájön arra hogy lehet ha tesznek érte.
 
bakod
goku kb leírtad a véleményem :D
igen az újonc megszerzése amolyan presztízzsé vált.

a k***vák erején én is meglepődtem, de hát ők az egyik legerősebb család.. :'D

sanszos hogy a rókacsajszi is a Hestia családnál fog kikötni. vagy valami mással fog foglalkozni.
 
Jaeger
Pár dolgot azért tisztáznék.

Az, hogy ki milyen erős nem tudhatjuk a múltját. Ott van ugye a pincér Elf barátunk.

Azért a végén értettétek a lényeget?

Nem Hestiat akarja megtámadni nem vele van baja hanem Freya-val.

Hermészből pedig kitudja szedni a lényeget :lol

Azt, hogy Freya gyengéje Bell. És igen ahhoz meg hozzákell szokni, hogy mivel ő fejlődik a leggyorsabban elég híres lett Bell a városban.

A róka kisasszonyal nem tudom mi lesz, mert szomorú volt, hogy azzal foglalkozik de mégis voltak ott akiket kedvelt is szóval fene tudja, de simán lehet, hogy csatlakozni fog.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Azt hogy kivel (melyik istennővel) van baja az teljesen világos volt. Szerintem másnak is. Hermésszel van itt a baj szerintem. Mint írtam ő kavarja még jobban a bajt.
Az meg hogy kinél van Bell nem presztízs hanem egyszerűen csak egy versengés témája. Ő egyszerűen csak belekeveredett mert érdeklődni kezdett érte egyik és a riválisa csak azért akarja. Ha nem érdeklődnének iránta nem is foglalkoznának vele. (Na ezt valahogy nehéz szavakba önteni mit is gondolok erről) Nem azért kell mert ő a leggyorsabban fejlődő, hanem mert a rivális érdeklődik iránta. (akarom ami az ellenségemé elv)

A kis rókalány meg szerintem tuti nem fog csatlakozni. Ő nem lenne kalandor. Max mint szolgáló a nagy kastélyban. Szerintem egyszerűen csak új életet fog kezdeni valahogy, valahol. Esetleg visszamegy a szüleihez. Bell meg megmutatja neki hogy még ő is lehet hercegnő és vannak még hősök.
 
Jaeger
Hermésznek ez a feladata :D Ő az istenek hírnöke ő független.

Neki a dolga, hogy szállítson akármit vagy információkat az istenek között.

Ez egy domino. Freyat talán azért is érdekli Bellt, ha jól emlékszem mert tud valamit a múltjáról. És azzal, hogy leggyorsabban fejlődő felkelti alapból mindenkit figyelmét.

Az évad korábbi részében volt róla szó, hogy szeretnének egy szobalányt aki takarítana a nagy házban.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ergon1023
Én úgy emlékszem Freya csak felfigyelt Bellre.
Hermész tud valamit Bell múltjáról.
 
Jaeger
Az első évad végén volt róla szó Hermésztől, hogy Bell az utolső ember a hős családból.

Ha tudnék az istenek, hogy van olyan képessége, hogy gyorsabban tud fejlődni bárki másnál akkor még inkább megakarnák szerezni.

Ha elrabolják Bellt akkor pedig felkeltik vele Freya figyelmét ez a cél.

Én arra leszek kiváncsi ebben az arcban ki lesz a főmufti akit Bellnek le kell majd győzni. Mert nem hiszem, hogy lányokat fog bántani.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Mextil General
Hát van olyan csaj közölük aki nem csaj :D.


 
goku5
És elkezdenek bontakozni a dolgok!
De ami volt a részben hogy mekkora hatalma is van Istárnak és amit láttunk abból nagyon az jön le hogy igen nagyot fog bukni amikor Bell leleplezi a dolgait!
És már valahogy van is sejtésem hogy ki is Istár gyenge pontja aki miatt bukni fog és segít Belléknek.

Freya meg szerintem direkt nem csinál semmit közvetlenül Bellel. Ez lesz Istár bukásai s mert ő közvetlenül támad ahogy Apolló.

Na de Hermész még nekem akkor is nagyon gyanús. Minél jobban gondolkodom annál inkább az áll nekem össze hogy ő az igazi bajkeverő. És nem mondja már nekem hogy ő semleges vagy hogy segítene Belléknek.
Vagy mint gonosz vagy inkább mint szükséges rosszként viszi az eseményeket. Aki egy nagyobb cél (gondolom Bell hősé tétele és a világ megváltoztatása) érdekében képes beavatkozik hogy minél több baja legyen Bellenk ezáltal elősegítve a felemelkedését és eltüntesse a bajkeverőket.
Valahogy a húzásnál is pont Bellék számára pont a legnehezebb helyzetet húzta és most meg Istárt küldi rá aki elismerten az egyik legerősebb és tettei alapján a leginkább problémás.
Kihasználja mindig a lehetőségeket amik adódnak Bell erősítése és a bajkeverők eltüntetése érdekében.
 
bakod
igen valszeg bukni fognak, még ebben az évadban.
Freya és Hermész nem tudom mit akar elérni, vagy miért akarják tesztelni Bellt. Freya közvetlenül nem avatkozik be ezt tudjuk, Hermész meg olyan mintha mind2 részre adna infót/segítséget.

A húzásnál passz hogyan csalhatott, bár nem elképzelhetetlen. minden esetre ez egy sokkal nagyobb dolognak tűnik, hogy bármit megtudjunk a szándékukról ebben az évadban.
 
Jaeger
Szerintem túlgondolod Hermészt ő csak egy informátor nem csinál ő semmi rosszat. A többi karakter inditja el az eseményeket.

Bellék azért elég rossz helyzetben vannak megint :D

A csajok legalább 1-2 szintel magasabban állnak mint ő. Csak a róka barátunk varázslatának hála most tippre letudja csökkenteni kisebb szintűre igy amikor ellenőrzik akkor nem vesznek észre semmit majd pedig visszaállítja az eredetire.

Szóval innen nehéz lesz kiverekedni magát. Tippre most is elfogják és majd onnan belülről próbálja meggátolni az eseményeket.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Szerintem meg éppen hogy felerősítik a képességeket azzal a varázslattal, majd mikor az véget ér visszaugrik az eredeti szintjére. azt meg lehet ellenőrizni. Indok erre akivel küzd (szerintem később ő lesz a gyenge pont aki segít a rókalánynak) 3 szintű akárcsak Bell, mégis sokkal erősebbnek tűnik. (ezt mondja maga Bell is)

Amúgy szintem is belülről csinál majd valamit, főleg azt hogy ahogy megpróbálja Istár elcsábítani de Bell ellent tud állni neki.
És ha lebuktatja ezt a szint erősítős dolgot bukik az egész Istár család és az eddigi hatalmuk.

Hermészt meg majd meglátjuk. Mert nekem tényleg ne mondja már senki hogy semleges. Annak teteti magát meglát egyes dolgokat majd tesz róla hogy más belekeveredjen (Bellék) és azok majd megoldják a dolgot. Miközben ő tovább teteti a semlegességet sőt lényegében segít Bellékenk.
Szerintem most is Istár csomagja miatt keverte bele Bellt. Apollónál is szerintem direkt úgy húzott hogy a legnehezebb legyen nekik majd segített egy kicsit.
 
Ugrás a fórumra: