|
|
dungeonlord |
2017.04.04. 21:18
|
![]() Máguscsapat vezetője ![]() Hozzászólások: 2185 |
Minden, ami Star Wars( filmek,képregény,rajzfilmek xd,játéknak )
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.04.04. 21:29 |
|
|
Capac |
2017.04.04. 21:32
|
![]() MLG Noscope Master ![]() Hozzászólások: 1873 |
Nem akarok a gonosz zsidó lenni (de még mennyire hogy igen) aki felteszi a nyilvánvaló kérdést de tényleg érdekel. Minek? Ugyanez igaz a Marvel topicra is. A filmes topicban lehet a Marvel+Star Wars témákról beszélgetni,a játékok részlegen belül is lehet, és a könyves részlegben is lehet. Minek mindkettőnek külön-külön topic? "Go into a room to fast Kid, the room eats you." - Miller |
|
|
dungeonlord |
2017.04.04. 22:11
|
Gondoltam csinálok egy saját témát,ahol csak Star warsról lesz szó.Mert a film témánál nem írnak a Sw játékról vagy az új képregényekről . Ha esetleg kérdésed van a sorozattal kapcsolatban vagy esetleg csak szeretnél egy kis spoilert, híreket olvasni ,akkor itt nyugodtan kérdezhetsz .Pl Egyik Star Wars játékhoz keresel játákost,akkor itt nyugodtan kérdezhetsz és még sorolhatnám. Marvel és a Star Wars 2külön világ.Majd kiderül, mi sül ki belőle.Ha lesz érdeklődés,akkor marad,ha nem,akkor Bastion hamer commig .Egyéb kérdés? :3 |
|
|
Jon |
2017.04.04. 22:17
|
![]() Naruto-Kun.Hu Team ![]() Hozzászólások: 3107 |
Itt ezt Jon hammer-nek hívják, de egyébként jogos ![]() Kétlem, hogy lenne rá érdeklődés, mert a többségnek megfelel a Capac által felsorolt témák egyike. Ha lesz érdeklődés, akkor marad, ha nem, akkor lezárom, de adok neki időt. ![]() |
|
|
LilusUchiha |
2017.04.05. 13:23
|
![]() Hollow ![]() Hozzászólások: 77 |
Magam részéről tetszik a kedvezményezés *lőn SW fan* ![]() De nyilván lehet kevesen vagyunk/leszünk hozzá. :/ |
|
|
Micsudi |
2017.04.05. 15:55
|
![]() Mágus csapat tagja ![]() Hozzászólások: 698 |
Hamár van ilyen Rebels 3. évadot nézte valaki? Nem volt rossz de satnya volt azelőző évadzáróhoz képest. |
|
|
Aizen |
2017.04.05. 17:37
|
![]() Shinigami ![]() Hozzászólások: 150 |
3. évaddal kapcsolatban felemás érzéseim vannak, az évadzáró viszont összességben nem tetszett, holott maga az alapötlet jó volt. Na majd a 4. évad. ![]() |
|
|
dungeonlord |
2017.04.06. 15:58
|
Szerencse a zsidók tévedtek xD. Örömmel látom, hogy azért még vannak érdeklődők témához xD .Remélem a Marvelnél szintén beindul a beszélgetés ![]() Star Wars Lázadók a héten vagy jövő héten bepótolom az összes részt.De előtte a klónok háborúját fejezem be.(3.évad+film) Most nem akarok belemenni a részletekben,de egyelőre csak dicsérni tudom a Disneyt.(Max 8remake akadtak gondok,de a többi okés) Star Wars Lázadók 3.évad kapcsán csak egy dolog zavart. Obi-Wan Kenobi VS Maul rövid küzdelme. Elolvastam a képregényes Vader vs Maul és utána megnéztem a Disney megoldás. Sokáig agyaltam ezen, de végül Disney megoldás jobban tetszett. Szerkesztette: dungeonlord - 2017.04.06. 16:08 |
|
|
Imperator |
2017.04.06. 16:11
|
![]() Zseniális teknős tanítványa ![]() Hozzászólások: 63 |
Ha már Lázadók, a 3. évadra szerintem megtalálta a sorozat a saját hangját, ha a következő évadok is hasonlóak lesznek, akkor nem lehet panaszkodni. Az első évad még elég gyerekes volt (nem csoda, hiszen gyerekcsatornán megy) és a részek többsége is elég érdektelen volt, a 2. évadra viszont rengeteget fejlődtek, az évad vége is az egyik legjobb SW pillanatok közé tartozik nálam. Folyamatosan kapjuk is a lázadás felépítését, a filmes karaktereket is sorba hozzák be, na meg elvarrnak pár szálat, amit a Clone Wars törlése miatt anno nem tudtak. Egy nagy bajom csak a sorozattal, hogy a filmek előtt kb 2-3 évvel járhatunk, valószínűleg nem lesz olyan sok évad már, na meg még mindig maradt közel 15 év a 3. és 4. rész között amit valahogy ki kellene tölteni. Remélem a Disney-nek erre is van terve. |
|
|
Aizen |
2017.04.06. 17:50
|
A kérdés inkább az, hogy mi lesz a vége? Mivel elsősorban gyerekeknek készült, nem hiszem, hogy kinyírnák a két jedit, de ez az "elmegyünk a galaxis túlfelére mert..." dolog meg elég lerágott csont lenne. ![]() |
|
|
goku5 |
2017.04.06. 18:10
|
![]() Shichibukai ![]() Hozzászólások: 3263 |
Nekem is nagyon tetszik ez a Star Wars Látadók anime, viszont tényleg az a bajom vele hogy elvileg mikor jön Luke akkor már nincs is több élő Jedi! Hogy akkor most mi is van ezzel? Amúgy meg amit eleve furcsálltam hogy a filmeket nézve régen egy jól képzett Jedit kis gyerek korától képezik és felnőtt korára lesz belőle jedi. Na de itt már a filmeket is nézve miaz hogy már pár év és kész kiképzett jedi lesz akár 3-4 év alatt? Vagy még kevesebb idő alatt mikor előtte még az erőt sem ismerte. |
|
|
Jon |
2017.04.06. 18:37
|
Igazából ez csak Luke-ra illik rá, ő meg elég különleges ![]() Habár persze elég esélyes, hogy most Rey ugyanaz lesz, mint anno Luke, baromi kellemes meglepetés lenne, ha nem így lenne, de ezt még nem tudhatjuk. ![]() |
|
|
dungeonlord |
2017.04.06. 19:17
|
Aizen írta: A kérdés inkább az, hogy mi lesz a vége? Mivel elsősorban gyerekeknek készült, nem hiszem, hogy kinyírnák a két jedit, de ez az "elmegyünk a galaxis túlfelére mert..." dolog meg elég lerágott csont lenne. ![]() Valahol a Star Wars film 4-5között.Mert a Zsivány Egyesnél elméletileg még élnek,mert felbukkant Szellem csillaghajó. De a Star wars 6 Luke lesz az uccsó Jedi. Az új remény és a A Birodalom visszavág között fognak meghalni.Nem hagyhatja figyelmen kívül Disney.Mert cannon + a Az ébredő Erőnél megint Luke lesz az uccsó jedi. Jon: Szívből remélem,hogy az új Star Wars trilógiában Lukenak fontos szerepe lesz a történet végéig. |
|
|
Jon |
2017.04.06. 19:26
|
Azt én is. Én csupán annyit mondtam, hogy Rey valószínűleg hamar bele fog tanulni a jedi szakmába, sajnos vagy nem sajnos. De rajtuk kívül nincs példa arra, hogy valakiből, aki nem gyerekkora óta tanulja, jedi váljon. ![]() |
|
|
Aizen |
2017.04.06. 19:29
|
Példa volt, csak az már nem canon ugye. ![]() dungeon, akár igazad is lehet, engem személy szerint a Szellem jelenléte nem győzött meg a jedik jelenlétéről illetve arról, hogy élnek, hiszen lehet csak Hera, Sabine, Zeb és Chopp voltak ott. Majd kiderül. |
|
Ugrás a fórumra: |