Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Star Wars Univerzum
dungeonlord
Minden, ami Star Wars( filmek,képregény,rajzfilmek xd,játéknak )
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.04.04. 21:29
 
Capac
Nem akarok a gonosz zsidó lenni (de még mennyire hogy igen) aki felteszi a nyilvánvaló kérdést de tényleg érdekel. Minek? Ugyanez igaz a Marvel topicra is. A filmes topicban lehet a Marvel+Star Wars témákról beszélgetni,a játékok részlegen belül is lehet, és a könyves részlegben is lehet. Minek mindkettőnek külön-külön topic?


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
dungeonlord
Gondoltam csinálok egy saját témát,ahol csak Star warsról lesz szó.Mert a film témánál nem írnak a Sw játékról vagy az új képregényekről . Ha esetleg kérdésed van a sorozattal kapcsolatban vagy esetleg csak szeretnél egy kis spoilert, híreket olvasni ,akkor itt nyugodtan kérdezhetsz .Pl Egyik Star Wars játékhoz keresel játákost,akkor itt nyugodtan kérdezhetsz és még sorolhatnám.
Marvel és a Star Wars 2külön világ.Majd kiderül, mi sül ki belőle.Ha lesz érdeklődés,akkor marad,ha nem,akkor Bastion hamer commig .Egyéb kérdés? :3
 
Jon
Itt ezt Jon hammer-nek hívják, de egyébként jogos :D
Kétlem, hogy lenne rá érdeklődés, mert a többségnek megfelel a Capac által felsorolt témák egyike. Ha lesz érdeklődés, akkor marad, ha nem, akkor lezárom, de adok neki időt.i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
LilusUchiha
Magam részéről tetszik a kedvezményezés *lőn SW fan* :D

De nyilván lehet kevesen vagyunk/leszünk hozzá. :/
 
Micsudi
Hamár van ilyen Rebels 3. évadot nézte valaki? Nem volt rossz de satnya volt azelőző évadzáróhoz képest.
 
Aizen
3. évaddal kapcsolatban felemás érzéseim vannak, az évadzáró viszont összességben nem tetszett, holott maga az alapötlet jó volt. Na majd a 4. évad. :)
 
dungeonlord
Szerencse a zsidók tévedtek xD. Örömmel látom, hogy azért még vannak érdeklődők témához xD .Remélem a Marvelnél szintén beindul a beszélgetés :) .
Star Wars Lázadók a héten vagy jövő héten bepótolom az összes részt.De előtte a klónok háborúját fejezem be.(3.évad+film)
Most nem akarok belemenni a részletekben,de egyelőre csak dicsérni tudom a Disneyt.(Max 8remake akadtak gondok,de a többi okés)
Star Wars Lázadók 3.évad kapcsán csak egy dolog zavart. Obi-Wan Kenobi VS Maul rövid küzdelme. Elolvastam a képregényes Vader vs Maul és utána megnéztem a Disney megoldás. Sokáig agyaltam ezen, de végül Disney megoldás jobban tetszett.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.04.06. 16:08
 
Imperator
Ha már Lázadók, a 3. évadra szerintem megtalálta a sorozat a saját hangját, ha a következő évadok is hasonlóak lesznek, akkor nem lehet panaszkodni. Az első évad még elég gyerekes volt (nem csoda, hiszen gyerekcsatornán megy) és a részek többsége is elég érdektelen volt, a 2. évadra viszont rengeteget fejlődtek, az évad vége is az egyik legjobb SW pillanatok közé tartozik nálam. Folyamatosan kapjuk is a lázadás felépítését, a filmes karaktereket is sorba hozzák be, na meg elvarrnak pár szálat, amit a Clone Wars törlése miatt anno nem tudtak. Egy nagy bajom csak a sorozattal, hogy a filmek előtt kb 2-3 évvel járhatunk, valószínűleg nem lesz olyan sok évad már, na meg még mindig maradt közel 15 év a 3. és 4. rész között amit valahogy ki kellene tölteni. Remélem a Disney-nek erre is van terve.
 
Aizen
A kérdés inkább az, hogy mi lesz a vége? Mivel elsősorban gyerekeknek készült, nem hiszem, hogy kinyírnák a két jedit, de ez az "elmegyünk a galaxis túlfelére mert..." dolog meg elég lerágott csont lenne. :D
 
goku5
Nekem is nagyon tetszik ez a Star Wars Látadók anime, viszont tényleg az a bajom vele hogy elvileg mikor jön Luke akkor már nincs is több élő Jedi! Hogy akkor most mi is van ezzel?

Amúgy meg amit eleve furcsálltam hogy a filmeket nézve régen egy jól képzett Jedit kis gyerek korától képezik és felnőtt korára lesz belőle jedi. Na de itt már a filmeket is nézve miaz hogy már pár év és kész kiképzett jedi lesz akár 3-4 év alatt? Vagy még kevesebb idő alatt mikor előtte még az erőt sem ismerte.
 
Jon
Igazából ez csak Luke-ra illik rá, ő meg elég különleges :D Mindenki más, a filmekben is, egész életében tanult.
Habár persze elég esélyes, hogy most Rey ugyanaz lesz, mint anno Luke, baromi kellemes meglepetés lenne, ha nem így lenne, de ezt még nem tudhatjuk.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
dungeonlord
Aizen írta:

A kérdés inkább az, hogy mi lesz a vége? Mivel elsősorban gyerekeknek készült, nem hiszem, hogy kinyírnák a két jedit, de ez az "elmegyünk a galaxis túlfelére mert..." dolog meg elég lerágott csont lenne. :D

Valahol a Star Wars film 4-5között.Mert a Zsivány Egyesnél elméletileg még élnek,mert felbukkant Szellem csillaghajó.
De a Star wars 6 Luke lesz az uccsó Jedi. Az új remény és a A Birodalom visszavág között fognak meghalni.Nem hagyhatja figyelmen kívül Disney.Mert cannon + a Az ébredő Erőnél megint Luke lesz az uccsó jedi.

Jon: Szívből remélem,hogy az új Star Wars trilógiában Lukenak fontos szerepe lesz a történet végéig.
 
Jon
Azt én is. Én csupán annyit mondtam, hogy Rey valószínűleg hamar bele fog tanulni a jedi szakmába, sajnos vagy nem sajnos.
De rajtuk kívül nincs példa arra, hogy valakiből, aki nem gyerekkora óta tanulja, jedi váljon.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Aizen
Példa volt, csak az már nem canon ugye. :( Reynél már az is undorító volt, hogy 3. próbálkozásra alkalmazta az elmetrükköt egy képzett rohamosztagoson. Bár ez csak az én véleményem.
dungeon, akár igazad is lehet, engem személy szerint a Szellem jelenléte nem győzött meg a jedik jelenlétéről illetve arról, hogy élnek, hiszen lehet csak Hera, Sabine, Zeb és Chopp voltak ott. Majd kiderül.
 
Ugrás a fórumra: