Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, hogy láttam az összes eddigi részt, a naruto, a shippuuden, és a boruto sorozatból is (a fillerekkel együtt), 33 éves vagyok de még mindig tanulok új dolgokat, hála ennek a sorozatnak ( és az előzőeknek is), nem merem kijelenteni hogy példásan élnék, inkább egy rossz példa vagyok... de törekszek arra hogy a hozzám közelállók számára, a shinobik szabályai szerint rendben legyek, mégha ez sokszor a saját lelkem kárára is megy... köszönöm a Naruto-kun.hu munkáját és remélem még sokáig fog működni az oldal, gondolom nem vagyok vele egyedül, de a kibaszott szürke és kegyetlen mindennapokba nekem a ti munkátok hoz némi fényt hétről hétre, ami miatt ha enyhén is de, érzem hogy nem szabad csak úgy feladni.... ezek után is büszkén fogom viselni a tűz kanji-ját, még ha néha nem is látszik XD, és ha valaki meg kérdezi, hogy az mit jelent, akkor majdnem könnyes szemekkel mesélhetem el neki, hogy "tudod van egy sorozat, ami lehet hogy egy idióta gyerek mesének tűnik, de sokkal több van benne". és ha gecizel akkor jön a sennen goroshi XD