Jó kis fejezet volt, néha kellenek ezek a részek is, de egyébként ez max csak a mangásoknak szól, most jól láttam, hogy a doki picit másképp nézz ki majd animében, mint as mangában?

Boruto anime
Ez a rész egyszerűen szuper volt, ahogy felidézte a régi dolgokat és kaptunk pár új infót is A 4. nagy háborúból. Beleborzongott az ember a nézése közben.
A doki szerintem is kicsit más volt. Szerintem azért mert amikor Ao korházban volt az jópár évvel korábban történt. Szóval egyszerűen fiatalabb, de aztán majd kiderül ha találkozunk vele a későbbiekben.
Hát szerintem a mangás dokira gondolt lina22.
De kicsit tényleg másabb. De nézzünk már eleve rá a mangás és animés megrajzolásokra. Az anime maradt a Narutós mintánál. Míg a manga új rajzolót kapott aki kezdetben borzalmasan pocsék volt. Nézzük meg hasonlításképpen Hinatát vagy Himawarit. Mennyivel másabbak. De még a főszereplők között is van némi eltérés. Szóval ez szerintem simán belefér.
A hangot meg biztos simán megoldják valahogy. Modern technikával minden megoldható. Mát eleve a stílus is sokat számít.
Sziasztok egy kis segítség kéne hogy, ki tudja melyik azok a része ahol Naruto a rókával beszél (ez fontosabb) vagy, amikor az erejét használja?
Éppen újra kezdtem nézni de, most már próbálom teljesen végignézni de, mellette kíváncsi vagyok hogy, hol tunik fel a róka melyik részekben.
Köszi szépen a fordítást!
Egész jó kis rész lett ebből is. És ami fontosabb itt legalább tényleg van felvezetése és okozatija annak ami a manga eseménye! Mármint hogy itt van előzmény és megmutatják mi miért történt így sokkal érthetőbb minthogy a mangában volt hogy hopp gyorsan bele a közepébe minimális felvezetéssel. NA így ezzel lehet történetet építeni húzni a történetet mangát nem fillerekkel.
Bár őszintén kíváncsi vagyok mi lesz már a következő rész? Mit akarnak már azzal elérni? Pláne most már ő is rendes szereplőnk lesz ezután? Olyan lesz mint az osztályelnök? Mangában elején sehol aztán meg fontos személy? Animében hozzák fel?
Sasuke írta:
Hello mindenki! Srácok nekem valamiért nem megy a felirat :/. Próbáltam 2 lejátszóval is és sehogy sem akar megjelenni. Nem tudok rájönni,hogy miért. Valaki tapaszt ilyet ?
A feliratnak igazából teljesen jó és az eleje is megvan. Csak mikor kész lett feltételezem, akkor írták bele a "fordította... és a lektorálta..." sorokat. Ami az első két helyre került véletlen a felirat fájlban. Viszont 1 perc 52-nél jönne ez a felirat be. De a lejátszó addig nem tudja a feliratot folytatni amíg az a sor meg nem jelent, ezért az addigi sorok kimaradnak. Szóval akit érdekel az eleje az ha megnyitja a fájlt egy szövegszerkesztőben, akkor ha ezt a két sort áttetszi a helyére (11. sor elé) (vagy törli) már működik is rendesen
A fordítás továbbra is kiváló, de mindenki hibázik. Ezúton is köszi a munkátokat.
Izgalmas rész volt. Nagyon érdekelt hogyan hozzák össze a mangás vonallal a dolgokat. Végül tök jól oldották meg. Kezdődhetnek a bonyodalmak a Karával.
Ugrás a fórumra: |