Hozzászólások
Boruto anime
DereX
Felesleges ezen vitázni goku. Sajnos a világ úgy áll, hogy akár nálunk is újra bevezethetik a korlátozásokat ismét, ahogy Japán is dönthet megint emellett. Amíg nem lesz konkrét működő ellenszer, addig ezt el kell viselni. Belehet állni azok közé akik azt hiszik, hogy ez nagy felhajtás addig amíg rá nem jönnek, hogy majdnem minden 2. ember rendelkezik valamilyen krónikus alapbetegséggel, amivel vígan eltud élni hosszú éveket, de ha jön egy ilyen vírus az ezen változtat. Ezek miatt ezeket a nehéz döntéseket meg kellett hozni és szerintem még mindig jobban jártunk a kb. 2 hónapnyi szünettel, mint ha idén már nem is jelenne meg több rész, vagy ahogy a DB Super járt. (abszolút nem követem a DB sorozatot, de azt tudom, hogy hopp egyszer csak nem készítettek több részt)

Nyilván leadhatták volna még annó ezt a részt, de már nem volt biztonságos ez a számukra, korábban meg azért nem akartak lelécelni, mert dolgozni is kell valamit.

Boruto tekintetében pont nem is releváns ezt a filler dolgot felhozni, mikor te pont tisztában vagy azzal, hogy lefut 1-2 teljes cannon rész, amit követ 3-4 kiegészítő félig cannon 'filler', majd vannak a több részes teljes fillerek, amik vagy kapcsolódnak valahogy a sztorihoz, vagy nem. Többségük elmegy, kivétel azok amik semmilyen izgalommal, vagy előrelépéssel nem járnak, vagy túl hosszúra elnyúlik. Ilyen volt ugye a Hozuki filler arc, amiről persze megint a legvégén derül ki, hogy történetkiegészítés, tehát nem 100%-ban filler.
 
dungeonlord
Tarts rövid szüneteket! 1hónap vagy 2hónapot, és hidd el , sokkal élvezhetőbb lesz .
 
goku5
Hát a szünet az megvolt. És nem is a szünettel volt a baj meg nem is a vírussal mert mind teljesen megérthető hanem hogy ilyen pocsék részt adtak le. És amire céloztam félreérés gyanánt hogy ez pont a nagy szünet után volt.
Ritka gyenge semmi rész volt. Szinte semmi történettel. Alapötlet nem lett volna rossz de egy rész alatt lezavarni, ezért lett pocsék.
És lehet akármilyen nagy szünet is a gyenge rész akkor is gyenge marad.
 
DereX
Megnéztem közbe az utolsó részt és nem értelek. Nem volt ez annyira nézhetetlen és rossz sem. Teljesen nézhető kategória. A következőt mondanám inkább borzalomnak így ránézésre. Simán elhúzhatták volna ezt két részre és akkor nem kéne a pillangós hülyeség.
 
goku5
Egyéni vélemény de szerintem ezek a Mitsukis részek nagyon laposak. Már már unalmasak. Rendes történet meg nem is igen tud 1 rész alatt kibontakozni.
Ezért is írtam nem lett volna rossz az alapötlet de ne egy részes lett volna. HA legalább 2-3 részre osztották volna jobb sztorit tudtak volna összedobni. Ezen okok miatt sem szeretem ezeket az egy részes fillereket.
 
vegel2014
Nekem alapvetően a Borutoval kapcsolatban van egy nagy bajom. Annak ellenére is, hogy szeretem, és érdekel az anime.

Az az, hogy a legtöbb történet súlytalan. Egy slice of life animét csináltak belőle, mikor ennek egy battle shounennek kéne lennie. A legtöbb rész a karakterek lelki baját öleli fel, amit épp az adott részben le is küzdenek. Ezzel nem is lenne baj, de sajnos a körítés általában nagyon béna. Mindig valami könnyen megoldható tét nélküli küldetés keretén belül oldódik ez meg.

Szerintem a nem mangát feldolgozó részekben egy filler főgonoszt kellet volna felépíteni. Egy olyan ellenfelet (és bandáját) aki a közelébe se ér a manga béli főgonoszoknak, de mégis egy átívelő történetet kaptunk volna. Annak nem lett volna az az érzete, hogy nincs jelentősége annak amit nézzünk. Mert sajnos nekem a legtöbb részből ez jön le a Boruto animében.

(Én pl egy olyan tőrténetet csináltam volna, hogy egy rejtett falut hoznak létre azok, akiknek nem tetszik a modern nindzsa kor. Egy tradicionálisabb falu, ahova a többi rejtett faluból szöknek az emberek. Ezek pedig bérgyilkos, és egyéb sötét megbízatásokat vállalnának el. És, hogy nehezebb legyen megtalálni lenne pl egy tér-idő nindzsucsut használó emberke, aki szálija a csapatokat. Igy nem lehetne őket megtalálni. (Ugye Sasuke meg meg tudná, de ő fontosabb ügyeket old meg.) Én valami ilyesmit írtam volna. Persze ez csak nekem lenne jó, lehet hogy mindenki másnak meg lapos lenne)

A fent leírtak ellenére szeretem az animét, csak fáj, hogy ez sokkal jobb, és komolyabb is lehetne. (Már csak azért is mert a manga hozza a várt színvonalat) Még reménykedek ebben. Ha nem most, akkor talán mikor Boruto idősebb lesz. (A Boruto Shippudenben :) )

Köszönöm a részt, és bocsánat a kirohanásért, csak kikívánkozott belőlem.
 
goku5
Hát ez a rész se volt nagy szám.
De most komolyan mi volt ez? Anko meg elfelejtette a sok evéstől hogyan is kell harcolni? Egy ilyen "kis kavics" elzárja őt?
Ennek a vörös babnak meg most komolyan szuper ereje van vagy mi? Azért ilyen ritka és értékes vagy mi?
Cho Chot meg hagyjuk már. Most komolyan?

Következő rész legalább már mangás lesz! Bár az előzetes egy képkockája sem volt benne a mangában. Gondolom kap egy rendes felvezetőt. Mondjuk én éppen azt szeretem ha van egy átvezető felvezető rész.
 
DereX
Ebbe a részbe először próbálkoztak azzal, hogy Choji vékony formában más szinkront kap. Szerintem nem volt probléma az eredetivel.

Lehetőség lett volna Ankonak egy kis magába nézésre a nagy vereségtől, de ez nem történt meg.

Ez a ChoCho elég idegesítő karakter, valahogy nem tudom elhinni képes lenne megkomolyodni.

A babot meg mindenhol szeretik goku, gondolj egy jó kis csülkös babgulyásra. Jókat lehet utána eregetni éjszaka, az is képes lehet embert kábítani. Én amilyen jellemtelenre formálták ezt a lányt, kinézem belőle, hogy ez a jövőben egy képessége lesz.
 
goku5
Gondolom ezek lennének a tipikus felvezetőrészek!
Nem ártanak az átvezetők de lényegében sehova nem haladunk előre a manga szempontjából! Szóval nem tudom mennyire nevezhető ez Karás feldolgozásnak. Mert a mangához ahogy nézem az előzetese még annak se lesz semmi sok közel. Max feltűnik egy későbbiekben nem sokat szereplő egyén.
De amúgy maga a rész nem volt rossz. De valahogy elég kiszámítható is volt. Szóval nem igen lepődtem meg benne a váratlan dolgokon.

Lényeg hogy köszi a fordítást!
 
tibi2020
köszi!
 
DereX
A következő rész is full fillernek néz ki, de aztán a legutolsó képkockába bevágták azt az alacsony öreget, akit még a rész végén mutattak csuklyával. Gondolom kreálnak háttérsztorit a tagoknak, így mutatják be őket.
 
goku5
Hát az utolsó képkockás alakkal meg megint csak húzni akarják az időt.
Megkezdődik az arc de valójában nem igen sokat ha egyáltalán haladunk előre. Ezek még messze nem mangás részek, történet.
 
Avaren
Az utolsó képkockás alakkal a manga kb. semmit se kezdett, az anime legalább fog, én ennek örülök. :)

És a Kara fog kapni egy anime only tagot is, a 157. részben ö is ott állt már a többiek közt. Elvileg tápos lesz és nem a könyörületességéről lesz híres. :D

Új tag kinézete + neve ( spoiler lehet )
Deepa néven fog futni. :D
i.imgur.com/5qpX1xa.jpg

Szerkesztette: Avaren - 2020.07.20. 20:27
 
goku5
Hát igen ! Tudom hogy Borutó gyerek, na de akkor is ne tudna már tanulni valamit? Komolyodni? Mindig menne a legerősebb ellen amiről még fogalma sincs. Aztán meg érjük be a saját dolgunkkal.
Komolyan már idegesít valamennyire hogy nincs is fogalma mi vár rá mi történt de már mondja hogy megoldja a dolgoz nem probléma. De érdekes ezt is csak ő csinálja Saradáék nem. Nem ígérgetnek mondanak semmit fölöslegesen nemhogy a mesterek.

És lám megint bandázzunk együtt az ellenséggel jön. Ez már megint csak klisé.
Amúgy jó hogy Karás arc de valahogy még sincs semmi köze a mangához. De volt már ilyen ezelőtt is.
 
FanBoy
És ki más panaszkodna megint, ha nem goku. :bow Akinek semmi se jó. :D
 
Ugrás a fórumra: