Hozzászólások
Boruto anime
Jaeger
Rikiya hagyd már magad... A többiekkel megbeszéltük, hogy nem volt olyan rossz az anime a hibái ellenére sem tehát nem kicsit túlzol majd pedig ha kifogysz a lőszerből leírod, hogy szerinted a Naruto mitől rossz csak azért, hogy kritizálj valamit ha már az animéről nem tudsz többet írni.

Igen vannak olyan animék amikben fillér sincs de azok nem 500 részesek vagy több a One Piecebe is kellett volna jó pár fillér évad és akkor nem tartana most ott ahol.

És ezek a karakterek amikre megint hivatkozol max 1-2 részben voltak ott az 500-ból hát tényleg telenyomták vele az összes részt.

Szóval tényleg térjünk vissza a Borutora.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Gyuri
Az egy dolog,hogy ti megbeszéltek valamit az rendben is van. :)
De ha valakinek van véleménye akár pozitív vagy negatív hangvételű leírhatja nyugodtan,erről szólna a fórum. :\
Ez a hagyd már magad dolog pedig rohadtul lekezelő,de nem az én tisztem eldönteni itt hogy mi az és mi nem az a moderátorok/adminok dolga.
Egyébként meg a hsz tartalma számít és nem az hogy kinek mennyi van attól nem lesz több sem kevesebb az ember maga és a mondandója.
Ezt anno a DB témában mindenki nagyjából elfogadta. :D
Béke
 
Rikiya
Fórum szó jelentése: Véleménynyilvánítás helye; olyan honlap, vagy honlapnak az a része, amelyen a látogatók saját véleményüket egy témával, cikkel kapcsolatban szabadon megírhatják, azzal kapcsolatban vitatkozhatnak.

Nem bántásból,de kit érdekel az,hogy ti már megbeszéltétek?Ez már akkor azt is jelenti,hogy egy másik forumozó meg sem oszthatja a véleményét az adott fórum témába?

És újabban megint csak azt tudom észrevenni,hogy sokan a kritikáimból azt következtetik,hogy én csak egy buta hater vagyok,akinek nincs jobb dolga azonkívül,hogy kritikával érint egy bizonyos műt.Már azon sem lepődnék meg,ha valaki élettelennek hívna.

Az meg,hogy ti bármiféle hibát képesek vagytok elfogadni,és örömittas arccal tovább nézni azt a csodálatos "kreációt",még nem fogja azt jelenti,hogy az tényleg jó is lesz.Ráadásul a Boruto/Shippuden esetében már nem hibáról,hanem lehúzásról van szó.

Az legalább jó pont,hogy nem a "ha nem tetszik ne nézd,vagy a hagyományos "csinálj jobbat,ha tudsz" dolgokkal jösztök elő,ez már haladás.Vagy még sem?!
Igen,én biztosan csak túlzásba viszem.Nem,minek is normálisan megcáfolni amit írtam?Tök felesleges,nem? Úgy is csak túlzásba viszi,hadd legyen magának.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.05.04. 20:06


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
goku5
Mindenkinek meg lehet a maga véleménye. És ha más kibeszélte attól még vissza lehet rá térni.
De az utóbbi Hsz-ek kezdenek már nagyon személyeskedők lenni és nagyon eltérni a fórum témájától!!!!!
Ez a Borutó anime fóruma. Nem a Narutóé! Annak is megvan a maga fóruma. És más egyéb Narutós témák. Térjünk már át oda ha erről menne a szó a jövőben is és akkor kevesebb dolga lesz a moderátornak vagy az adminnak!
 
Rikiya
Gyakorlatilag semmi személyeskedés nem volt ebben.Pont az a személyeskedés,mikor a beszélgetőpartnerek indokolatlanul hozzák föl a másik személyét, amikor semmi köze a témához. Pl ha arról vitázok valakiről, hogy milyen szar szám a Gangnam style, akkor személyeskedés (és primitívség) felhozni azt, hogy:

-És te tudsz jobbat?
Illetve:
-Hát hallottalak múltkor énekelni, te se vagy jobb.

És egyéb intellektuális nyalánkságok.

Ehhez hasonló "ha nem tetszik,ne nézd" dolog is.Konkrétan ezekből a kommentekből törnek ki a háborúk,nem a kritikából,hanem az olyan emberek miatt,akik nem képesek kezelni azt.

Ennek ellenére tényleg hagyjuk abba a Narutos offot,mert ez a Boruto.Én is elnézést kérek,hogy ide írtam ezt,de úgy gondoltam,hogy ha már itt hozódott fel,akkor már nem fogom máshová írni.Ezzel pedig végleg befejeztem a dolgot,mert szerintem úgy is felesleges ilyen hozzáállásal bármiről is vitatkozni.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Ningen
Én még azért elmondanám erről a véleményem, ha nem gond.

Érdekes,akkor miért vannak olyan animék amikben szinte filler sincs,vagy inkább mondhatjuk úgy,hogy próbálnak arra törekedni,hogy ne legyenek benne filler epizódok. Szerintem meg jobb ötlet lenne,ha szüneteltetnék az animét (például a Bhá esetében is),mikor megvan az elég anyag ahhoz,hogy közvetítsék a mangahű részeket,akkor meg folytassák,de semmiképpen sem ilyen semmitmondó,értelmetlen és gyerekes fillerekkel kibővíteni az animét,mert felesleges.


Na ezzel a résszel teljes mértékben egyetértek, nem tesz mást ezzel az anime, csak elveszi a kedvet a nézésétől... Értem én, hogy valamennyire független a mangától, és mindenkinek tetszik, hogy a karakterek személyisége fejlődik, DE ezt szerintem sokkal érdekesebben bele lehetett volna építeni a történetbe 1-1 edzéssel vagy valami, ami nem 20-30 részig tart. Én már a Mitsuki fillernél abbahagytam, meglepően sokat tudnak elénk rakni a fillerekből, de a történetet nem tudják úgy meghosszabbítani kicsit, hogy ne hipersebességgel érjék be a mangát.

Kurama Link mód a Kyuubi Chakra Mode-dal együtt egy sárgán villódzó szar, ami megölte Naruto intelligens harcmodorát.


Igen, ez a két forma nem dobott olyan sokat látványból és kreativitásból, hozta magával azt a tipikus shounen klisét, hogy színes aura elfedi a testet. Semmi egyediség nem volt benne, az már más kérdés, hogy szerintem Kurama "megszelídülése" is nevetségesen egyszerű volt. Eddig ő volt maga a gonoszság, aztán Naruto hipp-hopp egyből megváltoztatta.

Rikiya hagyd már magad... A többiekkel megbeszéltük, hogy nem volt olyan rossz az anime a hibái ellenére sem tehát nem kicsit túlzol majd pedig ha kifogysz a lőszerből leírod, hogy szerinted a Naruto mitől rossz csak azért, hogy kritizálj valamit ha már az animéről nem tudsz többet írni.


Hidd el, nekem is fáj. Fáj, hogy az első animémet, ami berántott ebbe a csodás világba, ennyire szidják. De a legjobban az fáj, hogy igazuk van. Nem fogom mindennel védeni, most az anime negatív oldaláról van szó, pozitív is akad bőven, sőt, nagyon is sok :)


"I understand what you are getting at father. And, as such... I have decided that I must relinquish my position as tenth seat. From now on I am just... just plain old Erina." - Nakiri Erina
 
https://kitsu.io/users/361132/library
goku5
Hát a heti rész félelmetes volt! Egyszerűen borzalom hova tud még süllyedni a sorozat csak hogy időt húzzanak vele!
Hát kérdem én most komolyan kellet ez a rész ide? Egyszerűen unalmas volt szerintem. Végig akartam pörgetni csak hogy vége legyen már!
A rész jó felét megspórolták mert megint csak előző részekből összevágott jelenetek voltak. Na és miről szólt a rész? Hát naná hogy egy Mitsukis elemzés külső szemlélő képével. De legalább ha már minden áron le kellet adni akkor nem most hanem közvetlenül a Mitsuki kőrejtekes arc után kellet volna. Lényegében annak az összefoglalója volt Mitsuki érzéseit elemezve.
Hát én soha nem voltam oda ezekért a pszichés elemzős érzelgős részekért (saját vélemény) de ez nagyon nem tetszett nekem.

A következő rész se ígérkezik valami nagy számnak egyedül csak azért várom mert feltűnik benne pár régi ismerős (Kakashi meg Gai) és egy valaki akinek lehetne több szerepe is. (Mirai és milyen jó már hogy az apja Sarutobi nevét viseli)
 
czera
goku5 írta:

Hát a vizsga még jó mert sokat adtak hozzá a filmhez, igaz pl volt amit kihagytak a sorozatból de volt a filmben.
Azután viszont hogy melyik fontos? Hát egyik se nagyon mivel lényegében mind "fillernek" betudható részek. Szóval semmi plusz információ nem igen tartalmaznak. És a harcok is vegyesek.
Cho Chos arc szerintem kihagyható.
Talán a következő Mizukis arc még jó. (nem árt megnézni a 71 is) 72-91, 92.
Bár nekem vegyes érzésein voltak vele. Jó is meg rossz is egyben. Ki hogy értékeli. De akkor se ér fel egy Narutóval.
A 93 és a 95 még aranyosnak mondható a maga nemében.
Aztán jön a Jugos arc a 98-tól. Vegyes van benne némi plusz, de ez se eget rázó.
Messze vannak ezek az igazi jó Narutós Pláne a jó Shippus részektől. Szerinte sok a kiszámíthatóságuk és sok benne a nyafogás érzelgősség. Borutó nem ismer senki majd a következő részben már jobban tudja mit akar a másik ő maga.
Ezek a részek max információ kiegészítések magáról a világról és hogy ezekkel találkoznak Borutóék. De messze nem érnek fel a vizsgás mangás filmes részekhez.


Köszi goku5, fel is írtam magamnak, így fogok cselekedni! :)
Nézzétek a jó oldalát, spoilerbe itt nehéz belefutni mivel ezek szerint nem történt kb semmi. :D (Ez a Mizukis illetve Juugos arc érdekel :) .)
Mangát olvasom egyébként, havi egyszer, de én attól nem vagyok elájulva. :D A Time Skipet várom inkább, a Boruto Shipuudent.
 
dungeonlord
Chocho kapcsán semmiképp se értek egyet. Chocho nagy arc volt Chunin vizsgán!
 
goku5
Hát úgy néz ki ezek a Kakashi "üdül" részek is csak arra jók hogy elüsse az ember az időt. Semmi értelmül de legalább lehet rajta röhögni egy sort. Kikapcsolódni jó. És ami a fő ezek a részek már legalább jó nézhető kategóriába sorolhatók nem úgy mint az előző is volt.
Jó látni Kakashit és Gait mivel is töltik napjaikat. És látni pár régi szereplőt is. Bár inkább adná az ég (vagy az írók) egy olyan részt ami Hinatáról és Himawariról szólna! Olyan lehetőségek vannak bennük és pont őket nem használják ki.
 
Severum
Én bánom hogy elkezdtem nézni, jól megmutatták az elején hogy milyen durva lesz aztán mintha elvágták volna... jól beetettek és eddig csalódott vagyok, abba is hagyom azt megvárom míg kész nincs.

Nekem szerencsém volt a naruto/shippudennel mert vége volt mikor elkezdtem nézni és simán skippeltem mindent ami feldarabolta a nagy ninja háborút. :D
Ezért számomra ez is egy nagyon jó anime ami ugyanolyan jó mint a OP
csak rövidebb.

Az a bölcsességem hogy a rossz részeket kihagyom, és csak a jókra emlékszem, ilyen hosszú animéknél nem számít ha van pár száz rossz rész.
Ezért akadok ki magamban amikor be akarják adni nekem hogy ez meg az jobb mint a naruto op bleach, Példaként említeném az SAOt, majd ha lesz ennyi része és marad a színvonal végig akkor el is fogom ismerni de addig nem.
Viszont ez az én véleményem.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
bijuu93
Naruto Manga 700.Fejezetében van benne a mostani Boruto rész.
http://www.kepfel...700_09.jpg
 
goku5
Na valahogy éreztem én hogy ezekben e részekben lényegében semmi komolyság nem lesz, de legalább egy jót lehet röhögni rajtuk.
Jobban megismerjük Mirait és jönnek a rési szereplők vendégszereplőnek. Most Kiba jövő héten meg jön Ten Ten.
De ezek bég mindig jobban mint az előző pár volt. Ha már fillert kel nézni mindenképpen akkor legyen ilyen, vagy valami jó kis akció dús.
Érdekes hogy pont Kiba aki nem nősült még meg és nincsen gyereke, bár már kb elég régóta megvan a barátnője. Amúgy elég gyorsan kibékültek a részben.
 
dungeonlord
105-107.rész
104-105 ha egyben lenne, akkor közel se olyan unalmas vagy borzalmas.
Maga a rész gyenge, de remekül összefoglalta, hogy mennyi változott Mitsuki .

106 -107.

Macskás rész után már én is kezdtem unni slice of life , és ideje lassan Ootsutsuki történetét és világát folytatni, de a 106 .rész visszaszívom ^^ .

Anno Narutoban az egyik legfontosabb pillanat/karakternek számított, de sajnos Pain óta nagyon hátérben szorult Mirai.
De szerencse az anime csapat nem feledkezett meg a karakteréről ,és ha ez nem lenne elég,akkor ott van a 2 legenda, és persze Boruto nélkül, aminek mocskosul örülök .
Bizonyos harc óta nem élveztem még ennyire egy Boruto részt. Szívesen megnéznék még pár részt velük .

Meg aztán arra is kíváncsi leszek, hogy vajon Mirai oda fog menni, ahol Hidan megölte az apját .
2.rész után Mirai lett az egyik favorit női karakterem.
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.05.20. 20:54
 
goku5
Valahogy kezdem már unni Kakachi kirándulását.
Ez a rész is igen kiszámítható volt. Mondhatni unalmas. De legalább lehet látni hogy Ten Ten se sokat változott. Még mindig olyan mint amilyen volt. Sőt még felszabadultabb komolytalanabb.
De ahogy nézem ezek tényleg arról szólnak hogy Mirai mennyire hasonlít az apjára és hogy minden részben jön egy régi szereplő látogatóba.
Amúgy már csak az a kérdés ki is lesz ez az új lány?
 
Ugrás a fórumra: