Hozzászólások
Boruto anime
dungeonlord
Alapvetően nem volt rossz rész. De sablon miatt volt unalmas. Semmiből jött ellenfelek, akik jöttek, láttak majd elverték őket, Himawari amatőr megmozdulásai és 1 mellékszereplő sztárként kezelve a többiek idiótán leszerepeltek.
Nagyon érezhető volt a mai résznél, hogy eredetileg nem 1.részre tervezték .---

Ennek a résznek csak akkor lesz értelme, ha ezt a fejlődést később is látni fogjuk .Az mindenképp pozitívum, hogy a legproblémás gyerekkel foglalkoztak és végül kreatív jutsu lett+ jó látni a víz jutsukat.

Sumire még mindig csalódás .CAtgirl is többet várok .
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.03.05. 17:10
 
vincentlll
lehet velem van a baj de nekem ez a rész tetszet a borutós részek már unalmasak
bárki mást mutatnak már felkelti a érdeklődésemet
 
Shiro
Namida Hyper Beam támadása egy pöppet túlzás lett.


De legalább a humor eszközével is próbálnak élni.
Mikor Nue eltűnik HYUUGA Hanabi mellől, majd az reflektálja, hogy rossz irányba keresi az ellenséget. :lol


img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
goku5
Hát ez a rész se volt valami nagy szám, de elment egynek. Valahogy ez már megint az a szokásos történet volt hogy jó-e az amit csinálok és nem e lenne jobb valami más eset. Aztán meg jön egy barát aki rávilágít arra hogy jó az úgy ahogy van csak ne add fel! Kicsit már nagyon szabványos volt.
De a jövő heti már lehet érdekesebb lesz. Majd meglátjuk. Pláne hogyha már nem csak egy részes történet lesz. Jön megint a 15 csapat és Borutó is párba lesz Saradával.
 
claas1
üdv
engem az érdekelne ki metál líí másik szülője :hmm
ugyan nem kerestem egyéb forrásokon az ügyben s lehet már megválaszolta vki ,de érdekel
a többi szereplő- úgy naggyából körvonalazódott ,vagy nem szerepeltek eleget ,hogy érdekeljen
 
dungeonlord
goku5 írta:

Hát ez a rész se volt valami nagy szám, de elment egynek. Valahogy ez már megint az a szokásos történet volt hogy jó-e az amit csinálok és nem e lenne jobb valami más eset. Aztán meg jön egy barát aki rávilágít arra hogy jó az úgy ahogy van csak ne add fel! K


Így van,de cserében megkaptam azt,amit az elöbbi fillérnél arcnál írtam.
dungeonlord írta:
Sajnos Shikadai csapat vs Kokuyou gyenge lett. Elhiszem, hogy nagyon nehéz kreatívan kezeli a harcokat,de nem csak animáció-lag , de maga a harc is lapos volt .Ennél azért többet vártam a stúdiótól.
Remélem egy nap jobb új jutsukkal fognak előrukkolni , mert ha ez így megy tovább, akkor nagyon uncsi és sablonos harcai lesznek a Shikadai csapatnak .

Ez nem a tipikus 20.perces rész a semmiért. Mert kaptunk valami újat +Denki karakterével is foglalkoztak.
 
goku5
Na ez már érdekesebb történetnek ígérkezik. Bár van egy olyan érzésem hogy ez is a szokásos menet szerint megy majd miszerint jön az ismerős aki próbál maga megoldani a bajt de nem tudja és majd segítenek neki.
A részről annyit hogy tényleg jobb mint az előzőek! Remélem nem romlik le a történet végére. De azért az a nyalakodás főleg a "kaki" az kissé túlzás volt szerintem.
A rész felénél mikor megjelent a "szörny" már lehetett sejteni hogy Juugo klánjához lesz köze. Aztán meg mikor jött az átokbillog meg maga Juugó már túl egyértelmű is volt ki is itt a szörny. Gondolom valaki jól manipulálja vagy kihasználja.
Amúgy az az átokbillog lényegében arra szolgál hogy a természeti erőket nyelje el. A többi csak mellékhatás. (agresszió stb.) Ezért erősebbek.
És van egy olyan érzésem hogy Sumire is kapcsolódik majd valahogy jobban a történethez. Én pl arra tippelek ő is meg lesz fertőzve majd ha nem már most is.
 
Shiro
H jól vettem ki, akkor a madarak átokpecsétje kettes szintű volt, amit nem olyan egyszerű elérni. Vagy laborban tenyésztett és később szabadon engedett példányokról van szó, vagy pedig kellene lennie pár madár tetemnek a környéken. Amit persze még akár megtalálhatnak.

A mi még feltűnt, hogy mikor Boruto megölte az egyiket, az nem változott vissza, ami miatt szinté valami genetikai beavatkozásra tudok gondolni.

Konohamaru pontatlansága meglepett, bár ha csak pletykákból szerzett róla tudomást, mint ahogy arra utalt is, akkor érthető is.
Ezek szerint lehet nem rendelkezik az információ hozzáféréséhez szükséges jogkörrel.
Akiknek pontos információja van, illetve akiknek szerintem lehet róla, azok: Orochimaru, Juugo, Karin, Suigetsu Naruto, Sasuke, Shikamaru, Sai, Kakashi és talán Sakura. Illetve még valaki Marcsi régi csatlósai közül, vagy valaki Konohából.

Bár Juugo hozzájárulhatott helyzethez, önmagában szerintem nem feltétlen tudta előidézni.
Orochimaru képes lenne előidézni a helyzetet, bár az ő kutatásai szerintem jóval előrehaladottabbak, annál hogy ezzel vesződjön.

Remélem, hogy Borutoék felhúzzák a nyúlcipőt, és a készítők nem igen fognak oylat mutatni, miszerint ketten is képesek ellene alkotni, mert ahogy végiggondoltam, szerintem Juugo ellen szükséges a teljes Konohai csapat.

Illetve még reménykedem benne, hogy Mitsukitól megint láthatunk senjutsut. Amire persze jó esély van.

A kérdés inkább hogy csupán egy szeparált harc lesz közte és Juugo között, vagy Borutoék számára is fény derül képességére.


img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
goku5
Ez a Borutó ismét csak kiakasztó. Megint jobban tud mindent és mindenkinél jobban akar segíteni csak hogy hogyan azt maga se tudja. Egyszerűen kiakaszt a személyisége. Narutóé azért jobb volt. Megint kezdi azt amit a sorozat elején mielőtt látta volna hogy milyenek is az igazi nagykutyák!

Amúgy annyira meg vannak lőve az átokpecséttel. Tudtommal úgy lett elmagyarázva a Narutóban, hogy Juugo klánjában lévő genetika okozza. Az az lényegében Juugónak nincs is átokpecsétíja hanem saját genetikája. És ez az átokpecsét lényegében arra szolgál hogy felvegye a természeti chakrát. Azaz most mit csinál Juugo? Egyszerűen kiszívja a természeti chakrát a madarakból és lényegében kész. Azt veszi fel a saját teste és alakul át.

Ez a két gyerek meg megint csak nagyra tartja magát az eddigiek alapján az átokpecsétjük miatt. Biztos erősek lesznek tőle de nem hinném hogy olyan nagy számok ha azt mondják hogy a hárított 2 kunai után hogy hú de erősök lehetnek.
Itt leginkább megint csak Narutó tudna mit tenni. simán kiszívná a gyerkőcökből amit felvettek és az meg se látszódna rajta. Ugyanezt a madarakkal.
Na majd meglátjuk mit hoznak ki belőle.
 
BalinT55
Tényleg ennyire nem érdekel senkit ez az arc hogy majdnem 1 hónapja nem kommentelt senki? :O
 
goku5
Engem azért érdekelne valamennyire, viszont csak én nem fórumozgathatok egymagam. Pláne egymás után nem is lehet Hsz-t.
Amúgy valahogy meg tudom érteni. Legtöbben csak panaszkodunk és lehet sokan fel is adták.
A szereplőknél szinte semmi fejlődés. Bár ez aminek lennie kell mivel elvileg fillerek vannak. Viszont ez nagyon húzzák így pedig nem jön be.
A történet is szinte kikövetkeztethető. A mostani arcban is már régen ki lehetett találni ki lesz a fő ellenség az eddigi sablon alapján. Nem sok meglepetés van benne. Jó a történet csak nekem nagyon kiszámítható. Csak a megvalósítás az érdekes.
 
Ningen
Én a Mitsuki fillernél abbahagytam az animét, a mangát olvasom csak. De ahogy elnézem még azóta is filler van, tehát nem vesztettem sokat, Ha folytatják a történetet akkor folytatom én is az animét.


Without L, the world is just a word.
 
Shiro
Valahogy a történet nem konzekvens.

Suigetsut komolyan elintézi egy tudós? A tudós alatt nem olyasvalakire gondolok, mint Orochimaru aki mellékállásban egy kage-szintű shinobi. (S a kage szint alatt sem egy oylan nyomorékot értek, mint Choujuurou)

Karinnnak fel kell készülnie a csakra érzékelésre, holott anno az egyik legjobbnak számított ezen a területen?
https://naruto-ku...ruto/488/9
https://naruto-ku...uto/488/10


A csakra láncaival is alig bír megtartani egy kb chuunin szintű elenfelet, holott anno szétcsapott vele egy bijuu szintű "idézést"?
https://naruto-ku...uto/663/10

Meg mi az, hogy nincs elég csakrája? Tudtommal, az Uzumaki klán erőssége, a rendkívüli csakra kapacitás.

(Boruto kivétel tudom, bár nála tökre nem értem, hogy miért olyan alacsony, mert ezt még a Hyuuga vérvonal se igazán igazolja.)

Lehet mondani, hogy Karin és Sugetsu akár csak Naruto ellustult az évek alatt, na de ennyire?

Suigetsuék is csak a titoktartés végett mondják, hogy Juugonak átok pecsétje van, ugye?

Simán végigfertőznek vele egy falut, meg egy madárrajt, és senki, vagy semmi nem nyiffant még ki tőle, holott elvileg, csak 10% esélye van a túlélésre annak aki megkapja. S az érték nindzsákra vonatkozik, nem civilekre és egyszerű madarakra.

Ezzel a történetszállal is ugyan az a baj, mint pár korábbival, az egyik Naruto part1-es történetszál átvariálása, csak éppenséggel, megint olyanok keze munkája, akik a Naruto (anime/manga) eseményeivel.

ui:*
Persze azért még reménykedem benne, hogy Muzuki Senjutsuja megmérettetésre kerül az átok pecsét ellen. -)


img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
goku5
Nem annyira a vitáért meg hogy annyira védjem őket na de ha valakiben elvileg megbízol és nem vársz tőle egy hátbatámadást az igencsak rosszul érinthet legyen az ember bármilyen erős. Pláne még ha tudja hogy mivel és hogyan támadjon ami legyengít. Szóval Suigetsu megérthető szerintem.

Karinnal nem vitázom. Azon én is ledöbbentem mivel állnak itt elő. Bár azért a chakra érzékelésnél se mindegy hogy harcolsz vagy nyugalmi állapotban vagy. Kivée természetesen Narutót. Ő mindenkit felülmúl a tripla képessége miatt. (Uzumaki, Senin és Biju erő)
Ja meg az Uzumaki klán a rendkívüli életenergiájáról (ebből adódóan a hosszú életéről híres) ebből adódik Karin gyógyító chakra átadó képessége is.

Én nem látnám hogy Borutónak olyan kevés ereje lenne. Van annak, de emlékezzünk Narutó se így kezdte. Fiatal is na meg hogy még azért ő se tudja olyan pontosan kezelni még a chakráját szóval ő is sokat pocsékol.

Az átokpecsétről meg tudjuk mi hogy azt Juugo klánjának vérvonalából lett kifejlesztve. Szóval lényegében természeti chakrát halmoz fel és az indítja meg az átalakulást. Hasonlóan a senin módhoz csak ez igen durvább és kevésbé olyan hatékony technika. Szóval ezt a dolgot már írtam én se értem. Gondolom egy másikfajta módosított átokpecát lenne. De ez se kifogás.
Tényleg eléggé elrugaszkodtak már a régi Narutótól, csak hogy a mostani fiatalokat állítsák be erősnek.

És mint már írtam nagyon is kiszámítható a történet. Tényleg már csak a megvalósítás a kérdéses hogyan oldják meg. Nagyon sablonos filler történet.
 
Tapion-sama
Na, azért tegyük tisztába a dolgokat: a Boruto nem fillerekből áll. Ebben az esetben (akárcsak a DB Super esetében) teljesen külön kell kezelni az animét és a mangát. A manga sosem dolgozott fel olyanokat, mint pl. a novellák, amelyek a Naruto manga utolsó fejezete után játszódnak (ha jól rémlik, "Shinden" néven futnak), az anime viszont igen. Tehát ezzel a logikával számolva a manga inkább kihagy dolgokat, és saját történetet visz, amely maximum majd szilárd váza lesz az anime egyes történetíveinek, de semmiképp sem beszélhetünk manga-feldolgozási szándékról szerintem. Tehát az anime nem filler.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Ugrás a fórumra: