Hozzászólások
Boruto anime
DereX
Nos ez egészen addig marad filler, amíg nem kap valamilyen manga/novella adaptációt. Nem kell megmagyarázni szerintem, hogy azért ami ezekben a részekben ment semmiképp nem számit a filler kategóriába, főleg az utolsó rész. Ez a jövő zenéje. Most valahogy úgy láttam, hogy Borutot folyamatosan meg kell védeni és az érzelmes percek is kissé elcsépeltek voltak, furák. Mivel még mindig csak kb. 20 résznyi a manga "előnye", így szerintem még legalább 1-2 ilyen kitérő sztori le megy mielőtt folytatják a mangát. Persze nem fillerként, hanem kiegészítésként akár.

Szerk* Állítólag a Shikamaru shinden ami ez után az arc után játszódik ott Oonoki életben van. Nem tudom az bekerül-e ide, de érdekes lesz. Láttam egy-két összeesküvés elméletet, hogy Oonoki nem is halt meg, mert konkrétan nem mutatták, csak azt hogy ott feküdt a sziklán, meg, hogy enni akar valami kaját és csak túl kifáradt, elájult. Ezért sírt az unokája. Nem tudom, nekem a kezek összekulcsolása eléggé meggyőző pedig. Viszont az is igaz, hogy elég vidáman lezavarták azt a jelenetet. Olyan volt, hogy ja egyébként egy viszonylag fontosabb szereplő meghalt, de mindenki vidám.

Az animáció is elég érdekes volt pár helyen, ritka rosszul lett megoldva csomó helyen. Borutót is csak menteni kellett mindig, sok elcsépelt és korábbról bemásolt hasonló jelenettel teli rész volt ez. Nekem ez nem jött most be.
Szerkesztette: DereX - 2019.01.28. 11:02
 
goku5
Na ezzel ez az arc is lezárult. Őszintén levezetésnek pont jó volt és nem egy összecsapott hanem rendesen felépített levezetés volt. Ennek nagyon örültem.
Borutóék büntetéséről meg annyit hogy ugyan ezt csinálták volna narutóék is és őket se büntették volna meg. Szóval feles idő volt. De arra jó volt hogy egy időre elvették tőlük, hogy elgondolkozzanak minden döntésének van súlya következménye. Szóval alap hogy végül visszakapják de egy időre le kellet tőlük venni.
Akitől a technológia eredt és a tudóst is elvitték (akiről Orochimaru beszélt) biztos a mangás ellenség lesz hogy ne spoillerezzek. De Orochimaru beszéde is érdekes volt Mizikuról. Még elég elnéző és természetes. Hát ez se a régi Orochimarunk már.
Az édesanyák köszöntése meg tényleg tetszett.

Na a következő rész meg már messziről ordít hogy egy mekkora tipikus filler lesz. Na de valahogy én mégis várom. Narutó, barátai és az aranyos Himawari. Azért kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle?
 
bijuu93
Jó rész volt.
Végre jövőhéttől kezdetét veszi a Naruto Shinden :D
Úgy láttam hogy lehet dupla részes lesz.
 
Naruto1234
Érdekes, hogy Oonoki ehunyt. Tudja-e valaki, hogy miként jelenik meg Oonoki a Shikamaru Shinden-ben?
 
zsero
Goku nem mondanám annyira fillernek tekintve hogy a novellát dolgozza fel. Oké az nem manga de mégsem egy full nulláról írt valami hanem egy kész dolog alapján készül.
 
dungeonlord
Most egy kicsit megfogott.Igazából halvány lila fingom sincs, hogy mit írjak xD
Boruto filler alatt sokat agyaltam azon, hogy meddig fog élni Onoki .Erre bumm... az arc végén feláldozta magát .
Most meglepődtem! Nagyon!
Nem volt rossz, de jobb is lehetett volna az utolsó támadása . Jöttem, láttam és haltam dolog történt pár perc alatt.
Itt kelet volna az időt húzni és nem ott, ahol lényegtelen párbeszédek voltak. Teljes részt megérdemelt volna az öreg.

Összegségben megvagyok elégedve az arcal. Nem lett tökéletes, de lazán jó kategóriában sorolható .Mert a gyerekek fejlődtek, történet haladt, Mitsuki viselkedés változott és még sorolhatnám .
 
Szemi1992
Lenne hozzátok egy kérdésem a munka és a család miatt mostanában kevés időm van Anime sorozatokat nézni a véleményetekre lenék kíváncsi hogy érdemes e bele kezdene és időt fordítani rá.

Naruto és a Shippuuden nagy kedvenc a mai napig és van még pár Anime amit követek csak nem tudom hogy érdemes e betuszkolnom a szűkös időmbe amit a sorozatokra tudok száni jöhet negatív és pozitív vélemény is előre is kösz
 
Letti
Ha valóban kevés időd van, akkor szerintem ne kezdd el. Ha érdekel mi van benne akkor olvasd inkább a mangát, szerintem sokkal élvezhetőbb mint az anime. Nincs benne felesleges dolog és az időhiányod miatt is megérősebb lenne.


"Finally... it's the day you'll take your final breath... Saiyan."
 
goku5
Nem olyan rossz de azért messze nem ér fel a Narutóval. És a manga tényleg jobb mint az anime, de az meg nagyon lassan halad és ott is vannak szerintem problémák a következetességgel. Próbálnak nagyot nyújtani a közönségnek a Narutó után csak valahogy nem jön be úgy.
Lényeg hogy ha nagyon szeretted a Narutót el lehet kezdeni legalább látni lehet mi lett a főhősökkel, de nem ér fel hozzá.
Szóval van mellette és ellene is érvem. szóval attól függően ajánlanám, mennyire akarod látni a régi hősöket és hogy milyenek az utódaik. De akkor se olyan jó mint a Narutó volt.
JA és szerintem biztos találnál jobb animét is mert futnak.
 
dungeonlord
Szemi1992 írta:
Naruto és a Shippuuden nagy kedvenc a mai napig

nem kell ennél több indok, hogy miért nézd. Röviden:


dungeonlord írta:

Borutonál is előfordul a sablon, de mégis más irányban halad a történet, és a legnagyobb vicc az egészben, hogy működik .
És tudjátok, mi a legérdekesebb a Boruto és a Naruto között?
Tökéletesen összefoglalja, hogy mi történik a mi életükkel .Miközben a 1980-90 időkben mindenért megkellett dolgozni,addig 2000 kölyköknek ki van nyalva a seggük .
Minél több kalandot ér meg Boruto,annál jobban rájön,hogy mennyire más világban éltek Narutoék.
Star warssal ellentétben a Borutonak animének sikerült elérnie, hogy egyszere élvezzék régi és az új nézzük .Tökéletes egyensúlyban kezelik az animét .

A Boruto anime pótolja azt a dolgot,amit Kishi kihagyott az alap Narutonál.Az pedig a többi falu részletesebb bemutatását.Elöbb a víz,most pedig a föld hagyományait ismerjük meg.


Egyelőre még slice of life van a hangsúly .Ha szereted slice of life ,akkor kezd el,de ha harcokat kedveled, akkor inkább várj.
 
Szemi1992
Köszönöm a válaszokat adok neki egy esélyt meglátom meddig jutok
 
goku5
Hát ha nem mondanátok hogy Novel az alapja simán mondanám rá hogy ez egy filler rész volt és a következő is az lesz. Bár nekem nagyon tetszett ez a rész még egészen jól össze is volt rakva. Lehet a novel miatt. Volt értelme.
Külön nagyon tettszett egy kis Himawaris rész! De azért megnéznék egy jó kis családi vagy csak egy Narutó Hinatás részt is.
Következő is egy családias nap lesz.
És lám csak igaz lett amit annó olvastam (és ide sírtam) hogy az arc után jön pár rész a régi szereplőkkel. Remélem azért lesz Hinatáról is.
 
dungeonlord
94:
A jó öreg Naruto, és annak rejtélyei xD.
Megtudtok ki Tobi,látuk Kakashi arcát, megtudtok honnan jött lére Chakra(fél igazság),Rinnengan származását, Edo tensei titkát,ki Pein stb,stb ,de arra még nem kaptunk választ,hogy Choji és Karui hogyan jöttek össze .

Naruto esküvöjén ez érdekelt a legjobban, de sajnos se ott, se itt nem kaptunk választ XD

Narutonál Kakashi arca volt a legnagyobb rejtély, de Borutonál ez a páros XD.

Maga a rész tetszett, de remélem egy nap kapunk egy kis visszaemlékezést . :)
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.02.17. 22:58
 
goku5
NA erre a rejtélyre én is tényleg kíváncsi vagyok. Elvileg csak a szenvedélyéért eltökéltségéért amit mások védelme iránt érez jöttek össze na meg elvileg a nagy ereje a pillangós kép miatt.
Amúgy ez a rész is bizonyította ne szórakozz versenyez a "dundik" (akimichi) családjával!
És hát tényleg igaz volt amit még múlt héten olvastam miszerint jön egy Sasuke Saradás rész! És ezért tűntek fel a 93. részben Narutó és Himawari mögött.

De még mindig azt mondom ezek azok a tipikus filleres húzó részek amiből semmi új nem jön le. Még akkor is ha ezek novel alapján készülnek. Valahogy egy olyan történttől nagyobb összefüggést várnék el olyanokat mint amik a Naruto S. végén voltak.
 
BalinT55
Goku szerintem nem fejlődött tovább Sarada szeme. Az nekem is feltűnt hogy az animációba olyan mintha továbbfejlődött volna, de semmi kiemelés, se említés nem volt róla, szóval én betudtam egy animációs hibának. De javítsatok ki ha tévedek :D
 
Ugrás a fórumra: